Abdülkadir bey,bence biraz acele etmişsiniz,zira yazılardan anladığım daha 3 ay gibi bir zaman geçmiş aslında bize göre uzun olan bu zaman bu tür işler için benim anladığım çok kısa.Bakın ben de benzer bir süreç yaşadım.Beretta silver pigeon 5 tüfeğimin gövde kaplaması orasından burasından silinince önce akus e gönderdim kemik meneviş yapılsın diye ama yapılamadığı gibi altın kaplama kuşlarla beraber kalan menevişte silinip altındaki çelik bembeyaz çıktı.Usta bana burda bir kaplama var ve çıkmıyor bu varken menevişi almıyor dedi.Ben de mecburen İtalya ya gitsin diye stoegere gönderdim.Ne zaman biliyor musunuz mart 2010 da 5-6 ay stoegerde ki yönetimsel karmaşadan hiç bir şey yapılamadı.İşler durulduktan sonra sanıyorum minumum bir beş ay formaliteler(ithalat ihracat izinleri hem türkiyeden hem İtalyadan alınması)için bekledi ve nihayet şubat 2011 de tüfek İtalya ya gidebildi.Haziran 8 de de bana tüfeğin tamirinin bittiği haberi geldi,yani oraya gittikten yaklaşık 3,5 ay sonra tamir oldu,ama gönderebilmeleri için komando avın sipariş partisine dahil ettiler ve 15 gün önce de Türkiye ye geldi şimdi de komandoav ın tüfekleriyle beraber tse de bekliyor,inşallah önümüzdeki hafta işler biter de tüfek elimize geçer.Diyeceğim çok uzun bir süreç bu tamirat işlemleri ama hızlandırmaya çalıştıklarını biliyorum.Özellikle stoegerde bu işlere bakan Tuğçe hanım çok alakadar ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir bayan, onunla kontak kurabilirsiniz, dahili nosu 114.