Gönderen Konu: Gecado 16 kalibre Çifte Fişek Seçimi  (Okunma sayısı 4738 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Qumzo

• Ziyaretçi
Gecado 16 kalibre Çifte Fişek Seçimi
« : 16 Ağustos 2011, 18:59:24 »
Elimde Belçika - İspanyol ortak yapımı Gecado 16lık Çifte bulunmaktadır.Fişek seçimi hususunda siz değerli abilerimin ve arkadaşların görüşlerini almak isterim...Şimdiden teşekkür ederim ilgi gösterenlere.Saygılar...

Çevrimdışı Y.Emre TOK

• *
Ynt: Gecado 16 kalibre Çifte Fişek Seçimi
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2011, 17:31:31 »
merhaba bende de bir 16 çap süperpoze var ben aquila marka fişek kullanıyorum test atışlarımda çok başarılı oldu gerek grupman gerek mesafe olarak bu sezon ördek ve diğer uçar avlarımda bu tüfeğimi kullanacağım.
sezonda deneme fırsatını muhtemelen bayramın 2. günü yaşayacağım. aquila-browning-diana-mirage gibi avrupa fişeklerin yanı sıra yerli firmalarında üretimleri var fakat ben en iyi grupmanı aquila fişeklerinden aldım.borwning için deneme fıratım olmadı izmir'de bulamadım fakat internetten araştırdığım kadarı ile pek çok büyük av markette var.sevgi ve saygılarımla

Qumzo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2011, 09:08:16 »
Çok teşekkür ederim Y.Emre Bey:)Aquila benim de araştırdığım ama denemediğim fişeklerden biri...Sizin bu fikirlerinizi nazara alarak öncelik hakkını Aguila ya tanıyacağım:)Saygılar

Çevrimdışı Kaan ÇELİK

• *
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2011, 02:16:32 »
s a gecado 12 kalibre 71 namlu çiftem var bende bu tüfeklerin belçika yapımı olduğunu biliyodum fakat gecen ay alaşehirde idim bir kaç gün m sıtkı yüce abimize uğradım av bayii ondada aynı tüfekten varmıştı ve dediki bu tüfekler ispanyol yapımı fakat belçikaya cok benziyo muzaffer bey siz de ortak yapım diosunuz evet bencede olabilir fakat doğru bi kaynak bulamadım cok memnunum tüfeğimden bi de piyasada derler ispanyollar en kötü tüfeği yapar die istisnalar kaide bozar saygılar.
Kaan ÇELİK a +
1982 SAKARYA

Çevrimdışı Ali LORTOĞLU

• Müdavim Üyemiz
  • hayat kimseyi kıracak kadar uzun değildir
« Yanıtla #4 : 12 Kasım 2011, 23:48:44 »
bendede 20 numarası var dededen kalma güzel bir çifte
Ali LORTOĞLU
1975 istanbul

Qumzo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2012, 16:13:06 »
Bu konuda güncellll bilgilerini benimle paylasacak avcı dostlarrr...yardımlarınızı beklıyorum..sezon yaklasıyor fısek alıcaz malum...en dogru secımı yapmak ıcın sız degerlı dostların goruslerını beklıyorum...sımdıden tesekkurlerr

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2012, 18:54:54 »
16 için en güzel fişek kendi yapacağınız fişek olur.ben hazır 16 fişekleri pek beğenmedim.ancak me-ca nın yaptığı fişekleri denemeni isterim.browning legia kendini ispat etmiş fişekler.piyasada  fazla çeşit yok.rc bulunuyor.aquila yerli dolum olabilir.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama