Gönderen Konu: sy:Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU  (Okunma sayısı 1997 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih ÖNGÜN

• *
  • ANTALYA--KORKUTELİ
sy:Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU
« : 15 Ağustos 2011, 23:48:14 »
diğer konuyu kilitlemişler msj kutunuzda dolu olduğu için burdan gerekli bilgileri yazdım köpeğin direnci ne zayıf nede güçlü 5 dk.sı 5 dk.sna uymyo bi canlanıyor bide bakmısın sadece nefes var hiç hareket yok tedavi hastalığın 2 günü başlandı günlük 1 lt serum içine kusmayı önleyici ilaç iştah arttırıcı vitamin ve antibiyotik tedavsi uygulanıyo ama 8 gündür ne köpeğin işthı acıldı nede kusması önlendi hala aynı durum devam ediyo tedavisini yapan veterner arkadas sütlü ekmek vermemde bi sakınca olmadığını söyledi bende veryorum ama nafile en geç 2 saat sonra geri cıkarıyor buz falan yalayacağını zannetmiyorum sütü zorla içiriyoruz ağzına dökerek buzu nasıl yalatalım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Fatih ÖNGÜN
1989 ANTALYA Cep:0532 564 61 85
- Ben " αşk " Dedikçe Sen " Suss " Dedin . Ben sevdkçe sen " Unut " Dedin . Laan o zaman - neden bana umut verdin !? ~ :D''

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Ynt: sy:Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2011, 07:57:58 »
Fatih bey öncelikle çok geçmiş olsun.İnşallah köpeğiniz için şifa bulursunuz.Diğer açtığınız konu neden kilitlenmiş anlamış değilim mutlaka yanlışlık olmuştur.Önceki konunun kilidini kaldırdım oradan devam edebilirsiniz

http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,133770.msg939853.html#msg939853
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2011, 08:00:28 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul