Gönderen Konu: Ruhsatsız tüfeklere af  (Okunma sayısı 6000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih ŞAHİN

• *
Ruhsatsız tüfeklere af
« : 09 Ağustos 2011, 00:47:00 »
Ruhsatsız tüfeklere af çıkacağı ile ilgili söylentiler, yazışmalar var bilgisi olan varmı ? Bu konuyla ile ilgili yapabileceğimiz bir şey varmı birlik olup talepte bulunalım her avcının  bir köşesinde bir tanıdığında ruhsatsız bir tüfeği vardır.
Fatih ŞAHİN
1976 Samsun/Çarşamba
05334829012

Çevrimdışı Semih TÜFEKÇİ

• *
Ynt: Ruhsatsız tüfeklere af
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2011, 01:27:50 »
bi ara öyle bi söylenti olmuştu ama ne oldu bilmiyorum.gerçekten fazla ruhsatsız tüfek var devlet izin verse de bunlar da ruhsata bağlansa keşke.
Semih TÜFEKÇİ
1987 DENİZLİ

Çevrimdışı Berk YENİGEN

• *
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2012, 01:21:22 »
derdinde olmayan deveyi görmez derler , aynen öyle.  hükümetin gündemi bu ara çok yoğun pek zannetmiyorum ki bu yıl meclise gelsin. ancak seçime 5 kala olur. onada daha zaman var.
Berk YENİGEN
1980 istanbul

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 14 Ocak 2012, 09:22:37 »
ben o işin peşine çoookkk düştüm
elime ne tüfekler geçti bu yüzden vazgeçtim
en son sıfır ayarında robust 246 'dan vazgeçtim
o yüzden böyle birşey gündeme gelirde uygulanırsa haberimiz olur haberiniz olur.
mesela şuan ırakta ruhsatsız tüfeklere af çıktı koptu ortalık, türkiyede bile tüfek kalmadı bilmem farkındamısınız yerli tüfekler az ve fiyatları yeni yıl haricinde bayağı zamlandı.
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2012, 21:12:11 »
ben o işin peşine çoookkk düştüm
elime ne tüfekler geçti bu yüzden vazgeçtim
en son sıfır ayarında robust 246 'dan vazgeçtim
o yüzden böyle birşey gündeme gelirde uygulanırsa haberimiz olur haberiniz olur.
mesela şuan ırakta ruhsatsız tüfeklere af çıktı koptu ortalık, türkiyede bile tüfek kalmadı bilmem farkındamısınız yerli tüfekler az ve fiyatları yeni yıl haricinde bayağı zamlandı.
Af çıktı diye millet cılkını çıkarmış demek.Neyse.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2012, 23:59:02 »
avc. ve atıcılık federasyonuna görev düşüyor burada..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Berk YENİGEN

• *
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2012, 22:28:44 »
burası türkiye. bir günde kişiye özel af için bütün partiler bir araya gelebilir fakat , ortada genel ve ortak sorunlara çözüm çıkartamazlar.

Çok umutlu olmaya gerek yok kanaatindeyim.
Berk YENİGEN
1980 istanbul

Çevrimdışı Kadir TOPÇU

• *
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2012, 22:57:40 »
OLAY ŞÖYLEDİR.

2 sene evel şuan vekilin adı aklıma gelmedi akp li bir vekil af cıkarılsın diye bir teklif sundu mecliste tartışıldı bıreysel silahlandırmatya calısırken bune dediler. vekilde zaten bu sılahlar var bunları ruhsatlandırıp denetleyecegiz dedi. ve öyle kala kaldı

velhasıl kelam yıllardna beri bekleniyor ama cıkmıyor malesef bunun için her sene para alıp ama kıllanı kımıldatmayıp sadece aldıkalrı paralaır catır catır yıyen keyfıne düşen cevresındeki arkadaşlarına sureklı yemek veren derneklerımız ve federasyonun vs nın bastırması vekılelrle görüşmesi lazım bunuda yapamazlar daha mak da bıle sözlerı gecmıyor dernekcılerın aldıkları paralar ile içmeye devam etsınler
Kadir TOPÇU
1984-ADANAlıyık

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 25 Kasım 2012, 21:21:43 »
benimde böyle bir derdim var . 20 yıl önce aldığım , 76 namlu huğlu süperpoze tüfeğimi , kayıt altına almak için emniyete , silah bürosuna sözlü müracaatta bulundum . af varmı , veya kayıt altına alınıbilirmi diye , ama maalesef , böyle birşey olmadığını söyledi polis memuru .. bekleyeceğiz bakalım böyle bir affın çıkmasını . vazgeçmeye hiç niyetim yok bu tüfekten .. birde fabrikayı arayacağım , ne yapabilirse artık ...
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Berk YENİGEN

• *
« Yanıtla #9 : 15 Ocak 2013, 20:40:37 »
1 yıl önce yazmışım, aradan geçen bir yıla rağmen bi gelişme olmamış. O zamanlar çok umutlu olmaya gerek yok demişim.

Aynı cümleyi tekrarlayayım.
Berk YENİGEN
1980 istanbul

Çevrimdışı Latif AKÇİÇEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 01 Mart 2013, 23:44:45 »
Keşke öyle bir af çıksa ve herkes elindeki silahı kayıt altına aldırsa ,(ve tabi bana göre sözde  avlanmayanlardan bu silahlar toplansa,yada onlarda belge çıkartıp,harç ödeyip avlansalar köylerde bu silahlardan bolca bulunduğunu düşünüyorum ve bizden güzel av yapıyorlar)
  • İngiliz Pointer
  • Huğlu süperpoze, Starhuğlu Yarı otamatik
1959-İzmir