Gönderen Konu: Köpeğimin Ayakları Yamuldu Yardım!!!  (Okunma sayısı 33658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yavuz ALP

• *
Köpeğimin Ayakları Yamuldu Yardım!!!
« : 03 Ağustos 2011, 20:07:28 »
Öncelikle av sitesine kangal konusu açtım için kusura bakmayın.

Köpeğimin ayakları yavruyken normaldi ama 2 ay önce yamuldu 2 aydır bakımını herşeyini 2 katına çıkardım sabah öğle akşam 1 er saat ilgileniorum bakımını yapıorum ama hala aynı pahalı mama da aldım çare olmadı ayakları nasıl düzeltebilirim?

YAVRUYKEN HALİ

ŞİMDİKİ HALİ 6 AYLIK (Uzaktan Çekim)

ŞİMDİKİ HALİ 6 AYLIK (Ayaklardan Çekim)

ŞİMDİKİ HALİ 6 AYLIK (Ayaklardan Çekim)

« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2011, 20:18:58 Gönderen: Yavuz ALP »
Yavuz ALP
1990 İSTANBUL

Çevrimdışı İsmail MANAV

• *
Ynt: Köpeğimin Ayakları Yamuldu Yardım!!!
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2011, 20:22:49 »
bol gunes gorsun ve kalsıyum  kullan genede veterınere gotur sen
İsmail MANAV
15.04.1965
İSTANBUL

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2011, 20:49:45 »
İsmail abiye katılıyorum :) Bol bol güneş ışını alsın ve Calsyum granül kullanın Eczne'den bulabilirsiniz bu bitincede Veterinerden Caldivit alın kullanın kemik gelişimine iyi olur İskelet yapısını güçlendirir hepsini bi arada vermeyin bir yükleme bitsin diğer vitamine proteine geçin...En son köpek vitamini verin Petcal günde birtane yutturun 20gün kullanın Veterinerden bulabilirsiniz...Tüm bunları yaparkende ekmek vermeyin kaliteli mama kulanmayı deneyin Örneğin köpeğiniz 15 Aydan hala küçük ise yavru ise pappy mamaları verin Marka olarak ( Propllan Veya Hills verin , Royalcanin yada Enhance Verin,Mamanın içinede kemik suyu katın makarna suyu falan verin mamayı sulandırarak verin....Haftada bir gün yumurtayı pişirin ve sarısını Mamasının içine katın verin ve haftada bir gün de kibrit kutusu kadar beyaz peynir verin........

Geerekli bilgiyi veteriner verecektir ama benim önerilerim bunlar olucaktır.....
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2011, 20:59:12 Gönderen: Gürkan GÜRSÜL »
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2011, 21:03:21 »
bol güneş bol güneş...birde özel hapları vardır,vet hekim tavsiyesiyle pointerime kullanmıştım yarın ismine bakar buraya yazarım bulabilirseniz  geçmiş olsun....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Yavuz ALP

• *
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2011, 21:28:45 »
bol güneş bol güneş...birde özel hapları vardır,vet hekim tavsiyesiyle pointerime kullanmıştım yarın ismine bakar buraya yazarım bulabilirseniz  geçmiş olsun....

sizindemi önceden böyleydi köpeğinizin ayakları düzelmeden önce ve düzeldikten sonra fotoları varsa koyarmısınız??? ilacın ismini bekliorum..
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2011, 21:30:47 Gönderen: Yavuz ALP »
Yavuz ALP
1990 İSTANBUL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2011, 22:03:20 »
sizindemi önceden böyleydi köpeğinizin ayakları düzelmeden önce ve düzeldikten sonra fotoları varsa koyarmısınız??? ilacın ismini bekliorum..
benimli iki aylıkken böyleydi...iyi bakım bol güneş ve o haplarla üç ay gibi bir sürede tamamen normale dönmüştü.....

pointer bölümünde resimlerini atmıştım..ama çok zaman oluyor.....

VEFAT ETMİŞTİR

« Yanıtla #6 : 04 Ağustos 2011, 10:37:00 »
Devit 3 adlı bir ilaç var. Tüm eczanelerden temin edebilirsin. Ayrıca tüm arkadaşların söylediği gibi bol güneş ışığı ve egzersiz. Yumurta kabuklarınıda parçalayıp mamasına katabilirsin. Geçmiş olsun...
A.Yılmaz ÇAVUŞOĞLU
1967 KOCAELİ

Çevrimdışı Nedim DİLLİ

• *
« Yanıtla #7 : 04 Ağustos 2011, 11:10:12 »
Yavuz kardeşim aynı sorun benim köpeğimdedevardı Bursadan köpek üzerine bilgisi olan türkiyenin sayılı veterinerlerinden Ayşe hanımı aradım bana ilk sorusu köpeğin beton zemindemi kalıyo dedi  toprak zemin de deyince beslenme hatası var ozaman dedi nasıl olur en kaliteli mamadan veriyorum kıkırdak geliştiricilerini kullandım deyince kalitelimamanın yanına papy olmayan ucuz mama al yarı yarıya karıştır gün de bir tane sadece beyazı kaynamış oda 3dakika kaynatmaya denk geliya yumurta ver 300gram yoğurt en önemliside içinde doğal kıkırdak olan CANVİT CONNRO vitamin kullanmamı ve hergün asvalt zeminde 5-6 km koşturmamı  söyledi .söylediklerini harfiyen uyguladım 2ayda düzeldi geçmiş olsun

1972 selvili köyü muhtarı akhisar

Çevrimdışı Onur ÇAVDAR

• *
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2011, 11:33:10 »
bol güneş ve eczaneden alacagın kalsivit ile kısa zamanda düzelecektir bu arada mamasını da kaliteli puppy bi mama alırsan ıyı olur

Onur ÇAVDAR
1976 istanbul-ümraniye

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2011, 11:39:35 »
geçmiş olsun daha fazla kemik yapısı oturmadan söylenenlere başlayın
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Özkan KARA

• *
« Yanıtla #10 : 04 Ağustos 2011, 11:46:31 »
merhaba devıt 3 damla ver haftada 5 damla güneş görsün devıt eksıklıgınden olur mamayı kes verme mamada yapabılır benden soylemesı
Özkan KARA
1983 ZONGULDAK

Çevrimdışı Olgun SARIAKÇALI

• *
« Yanıtla #11 : 04 Ağustos 2011, 11:50:15 »
öncelikle gecmiş olsun benimde yavru drahtaarımda aynı sorun olmuştu gerci arkadalarda acıklamışlar devit 3 damla bol güneş ısıgı ve kalsiyum takviyesi yaptım suan 6 aylık ve sorun kalmadı bide köpeginizi baglı tutmayın serbest bırakın tekrar gecmiş olsun iyi günler
Olgun SARIAKÇALI
1984 osmaniye

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 04 Ağustos 2011, 13:31:45 »
Calcium Phosphorus Tablet
Calcium Phosphorus Tablet

MRP: $12

Provides the proper balance of calcium and phosphorous for optimum growth, maintenance and reproduction.

Calcium Phosphorus Chewable Tablets offer the following:

Tastes great, your pet will act like it‘s a treat.

Calcium Phosphorus Tablets may be hand fed or crumbled and offered with food.

Scored for ease in feeding.

DIRECTIONS FOR USE:

Dogs: Maintenance: Feed 1/2 tablet per 10 kg (22 lbs.) body weight daily. Growth, late gestation, lactation: Feed 1 tablet per 10 kg (22 lbs.) body weight daily. It is recommended that dogs larger than 30 kg (66 lbs.) receive no more than 3 tablets per day.

Cats: Maintenance: Feed 1/4 tablet per 2 kg (4.5 lbs.) body weight daily. Growth, late gestation, lactation: Feed 1/2 tablet per 2 kg (4.5 lbs.) body weight daily. It is recommended that cats larger than 3 kg (6.75 lbs.) receive no more than 1 tablet per day.

yavuz bey kullandıgım ilaç budur ozaman köpegim iki aylık oldugu için günde yarım taplet olarak önermişti vet hekim hanım..kutu yarı olmadan tamamen normale dönmüştü köpegim...fazla pahalı bir üründe degildi hatırladıgım kadarı ile,bu tapletlerden başka hiçbirşey kullanmamıştım bol güneş iyi bakım ve bu taplet....
unutmadan butür ilaçların fazlasıda zararlıdır...tekrar geçmiş olsun....

ayrıca köpeginizin ayakları yavruykende normal görünmüyor..aynen benim pointerim gibiymiş ama siz farkedememişsiniz....
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2011, 13:37:37 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Yakup MRAMOR

• *
« Yanıtla #13 : 11 Ağustos 2011, 12:18:57 »
başımdan gecen bı olay bu tecrube ettiğim bi vakaa yamuk olan ayağı yada ayakları alçıya almanız gerekıyor bol calcıum ve guneş olayı bıtıyor ama alçı şart olmassa olmaz demedı demeyın tecrube
daha küçük olsaydı alçı şart değildi fakat şimdi şarttt
Yakup MRAMOR
1977 SAKARYA