0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah nazardan saklasın...
ya kardeş gel bretona dön dinle sen beni:)
Yok oyle yagma once bıldırcını aport edıp elıme getırecek.O zaman bak onun ..... opmuyomuyum ben Masallah masallah yakısır sahtekar kankama...
Güle güle besle güzel köpek inşallah fermalarında bol avlar vurmak nasip olur.
Fazla söze gerek yok bence senin gibi bir insana böylesi güzel köpekler yakışır canım kardeşim köpeğin çok iyi olmuş tip olarak fiziken iyi yolda birçok köpekten çok çok üstün olacak Kan olarakda konuşmaya gerekyok Hayrını gör diyorum...İnşallah bu sene beraber Avlanırız diyorum seninle Fermalara şahit olmak hemde o havayı solumak köpekleri ve becerilerini süzmek bana keyif verecektir.Sana Setterlerimizi Benek ve Alex'i , Yeni Sivas transferimiz (M.Arı) Pointerimiz Thour'u da göstermeyi çok isterim
en güzel avlar senin olur işallah...
eşref sezonada bişey kalmadı şurada on iki gibi kısa bi zaman kaldı inşallah en güzel avları yapaesın zeuusla tabi bu arada benide unutmassın zeuus bu sene fırtına gibi olacak inşallah yüzünü kara çıkarmıyacak o emeklerine karşılık oda sana emeklerinin karşılığını verecek selamlar bu arada bizim oranın meşhur bişeyide yokki sana getirem hahahah
Kocaoğlan yorumlardan belli ki köpeğin iyi bir kandan geliyor,gerisi yetiştirene ait,inşallah gönlündeki gibi olur ama ilk sezonu bazı eksikleri,hataları olacaktır zamanla daha iyi avlar çıkaracaktır.Rastgele...
abi maşallah zeus süper olmuss hadi hayırlısı sezonda harikalar yaratacagına inanıyorummm ömrü uzun avı bol olur insallah:D
gercekten harika bir pointer tebrik ederim inşallah beklentilerinde yerinde olur cok daha mutluolursunuz
maşallahı var eşref bol avlar vurman dılegıyle
kekliklerde hazırmıs eşref ona gore