0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kırkbirkere maşşallah efem allah nazardan saklasın allahım zeusla uzun seneler av yapmanı nasıp etsin efemmmmmmmmm bu arada asiyide unutmaaa
masalah cok guzel esref ınsallah gonlunce olur
maşallahı var eşref bol avlar vurman dılegıyle
eşref kardeşim bu köpek tartışılmaz yaşanır,annesi lish le dehasa avlar yaptık inşallah oda anasını aratmıcak,sende bunun tadını çıkaracaksın,allahım nazarlardan korusun,ona çok iyi bak kardeşim.
Eşref çok güzel görünüyor. Ama ben gelip Asi ve Zeusu canlı bire bir görüp kararımı öyle vereceğim. Rasgele
eşref kardeşim bu ne güzellik maşallah bu sene canlı varlıkların senden çekecegi var deli olacak bu maşallah..her şey gönlünce olsun...
Maşallah Eşref, Zeus ne güzel bi Pointer olmuş öle.... Senin elinde süper bi avcı olacağı kesin.. Herşeyin gönlünce olması dileklerimle.....
masallah cok guzel esref ınsallah gonlunce olur avı bol olsun ...
Eşref bizim damatın maşallahı var.Karadenizin tozunun attıracak inşallah
ALLAH nasıpp ederse bu sene yakısıklı oglumuzlaa guzel bır sezon gecırcez esrefım allahım gonlune gore versın o kadar emegın var uzerınde bakalım neler olucakk
fazla soze gerek yok kral avcıya kral köpek
sevgili Eşref zeus anatomi olarak artıları fazla bir pointer olmuş maşallah... ama beni en çok etkiliyecek ve merak ettiğim av geni olacak... babası nunoyla avlanmış biri olarak bir pointer insana merada anca bu kadar zevk verebilir... bitmek bilmeyen bir av hırsı mükemmel kokusuyla etkileyici bir pointer... inanıyorumki zeusta iyi bir avcı olacaktır... sezonun açılmasına az bir zaman kaldı doğru ama ava yeni girecek genç yavrular için çok uygun zamanlama olmayabilir sıcaklar... yapılabilecek hatalar köpeğin geleçeğini kötü etkiliyebilir... o yüzden ben en uygun zamanın yağmurlardan sonra yavru köpeklerin ava sokulması taraftarıyım... bu benin nacizane kendi fikrimdir...SAYGILAR...
Eşref kardeşim köpeğinle çok güzel av sezonu geçirmeni temenni ediyorum
pointeri dışardan bikaç köpek getirdim diye çok iyi bilirim,çok iyi tanırım,bu yeni transferle ülke pointerciliği şekil kazanacak diyenlere bir önerim var!!!!şu karedeki reslere bir bakın öyle konuşun derim!!!ülkenin şu dakkadan itibaren çok şekle şemala ihtiyacı yok kendini kanıtlamış bir kanın devamı olan bu tür köpeklere sahip çıkalım bu ülke o zaman nasıl şekilden şekile giriyor nasıl renkleniyor hep birlikte görelim.. tebrik ederim Eşref harika bir köpeğin var kan bağı olan nazlı kızım lora dan iyi bilirim arazi performanslarını.orası için bişey dememe zaten gerek yok sahip çık zeus'a...selamlar...ne olursa olsuun av yapsın yapmasın senın yazdıkların olsun olmasın abım senın ıcten temız kalbın yokmu benıı hasta eden oo allah razı ol samsunda bır kardesın var unutmaa ınsalalh zeus daha guzel olucak bu saatten sonra ınsallah
bir kaç fotoda ben ekleyim dedim kardeşim ...zeus bence tr ye gelmiş en iyi kanın devamı olan bir pointerdir eşrefi böyle bir kana sahip olduğu için tebrik edeyorum..bu arada allah nasib ederse hera ile zeus karı koca olucak 2 sene sonra..