Gönderen Konu: Bit Pire için çevre temizliği nasıl yapılmalı  (Okunma sayısı 3397 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İkbal PEKER

• *
Bit Pire için çevre temizliği nasıl yapılmalı
« : 26 Temmuz 2011, 16:26:11 »
Köpeklerime bit ve pire tedavisi için boyun damlası kullanıyorum ama sanırım bahçe içerisinde aşırı bir çoğalma varki kesin çözüm sağlayamıyorum.Köpeklerin kafesini ve etrafını nasıl bir ilaçlama yapmam gerekiyor acaba?
(Eski avcılarımız mintax lı su ,kireç vb. çözüm önerileri sunsalarda bana pek tatmin edici gelmedi)
İkbal PEKER
1978 Osmaniye

Çevrimdışı Mehmet TUTCU

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Bit Pire için çevre temizliği nasıl yapılmalı
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2011, 16:34:05 »
iKBAL bey ben sebasil diye bir ilaç aldım veteriner tavsiyesi ile bi kapak ilacı sulandırıp cam sil kabı ile bahçeye sıkıyorsun çok ii sonuç aldık pire ve keneye son verdik tavsiye ederim selamlar ustalara saygılar.
  • HUĞLU ÇİFTE TEK TETİK
  • ATA CY GENİŞ YUKSEK BANT
  • BENELLİ CRİO COMFORT
  • POİNTER
Mehmet TUTCU 
1977  BALIKESİR   
image hosting sites

Çevrimdışı İkbal PEKER

• *
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2011, 17:01:52 »
iKBAL bey ben sebasil diye bir ilaç aldım veteriner tavsiyesi ile bi kapak ilacı sulandırıp cam sil kabı ile bahçeye sıkıyorsun çok ii sonuç aldık pire ve keneye son verdik tavsiye ederim selamlar ustalara saygılar.
Mehmet bey,önerdiğiniz ilacı hemen alıp uyguladım inş. iyi sonuçlar elde edeceğimi ümit ediyorum.İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2011, 12:32:34 Gönderen: Özhan KELEŞ »
İkbal PEKER
1978 Osmaniye

Çevrimdışı Yakup MRAMOR

• *
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2011, 12:23:15 »
bit pıre ve kene mucadelesınde tekrar şarttır yanı ılaçladım tamam olmaz enaz 3-4 kere aynı bölge ılaçlanmalı bıt pıre çok hızlı üreyen canlılardır
Yakup MRAMOR
1977 SAKARYA

Çevrimdışı Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU

• *
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2011, 00:23:42 »
Kene ve pire ile mücadele için  neguvan ,keneson gibi tozlar uygun şekilde sulandırılıp hazırlanarak köpek barınaklarına  uygulanabilir
Vet.Hek.Ece ATABEYOĞLU
1982 BALIKESİR