dostlugunuz arkadaşlıgınız daim olsun...murat akgün güzel şeyler yapıyor..yurtdışından kanı soyusopu makbul kabul gören pointerler getiriyor,biz bir tane pointer hatda yavru pointeri yurtdışından nasıl getirtiriz getirtebilirmiyiz diye köskös düşünürken hertürlü riski alıp çok güzel temiz kanlar seçip getirtmesi takdir edilecek bir durumdur....
bende bir yavrusunu aldım yavru geldiginde ön ayaklarında raşitizm başlangıcı vardı,sitede konu açtım resimleriyle paylaştım yavruya düzgün bakmadıgı içinde en agır sözlerle kendisini eleştirdim,sonrasınsa samimi nedenlerini anlattıgında mazeretini kabul ettim....iyi bakım bol güneşle maşallah zımba gibi oldu dişleride inci gibi dizilidir
),5 aylıkkende keklik avına götürdüm,9.avında aynı gün gördügüm beş fermasından ikisini hala unutamıyorum....
diyecegim odurki hangi üretici olursa olsun,işini temiz dürüst kandırmadan yalanadolana başvurmadan harbi mertçe yigitçe ezilmeden büzülmeden kemküm etmeden yüzü kızarmadan vijdanı rahat şekilde yapıyorsa kazandıgı para kazandıgı itibar helali hoş olsun......kendilerini kandıranlar yok olmaya mahkumdur.....