benimde bir erkek köpeğim vardı her önüne gelen köpeye saldırıyordu tabi hamen önlemini alıyordum dahada hırslanıyordu hayır dedikce köpek hırslanıyordu saldırıyordu vaz geciremedim bir türlü avıda çok güzeldi bu kötü alışkanlığı beni çok kızdırıyordu birgün çoban bir arkadaş la karşılaştık biraz sohbet ettik benim köpek yine durmuyor kocaman koyun köpeğine saldırıyor ölcek haberi yok
çoban arkadaş dedi bu ne fenaymış ya sorma başıma bela dedim önüne gelen köpeye saldırıyor dedim istemedikce o yapıyor çoban durdu durdu aslında onun yolu çok basit dedi ama denermisin bilmiyorum ? hayırdır de bakalım neymiş dedim dedi bırak benim köpeğime saldırsın onu 2 kere bi salasın göreyim bidaha saldırıyormu görürsün dedi yok ya dedim öldürur yok dedi anında alırım hayır dedimmi benim köpek bırakır dedi uyduk şeytana bi saldım bi hücüm var ki bizim kinde görmek lazım cobanın köpeği bunu bi aldı altına 2 dedik 4
defa saladı yumak gibi oldu bi bağırışı var sormayın hemen aldık elinden oymuş saldım arkama kaçıyor tut diyom tık yok bizim kinde tabi dayağı yedi bidaha hiç bi köpeye saldırmadı tesadüfmü faydasımı oldu iyice korktumu beni döver diyemi saldırmıyor anlamadım tabi benim ki erkekti