Gönderen Konu: KÖPEĞİM ERKEK KÖPEKLERE SALDIRIYOR!!!!!!!!!!!!!!!  (Okunma sayısı 3529 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan CEYLAN

• *
ARKADAŞLAR MERHABA
GEÇEN YIL SEZON SONUNDA KESİME KARAKAFA MUZ BURUN ERKEK 2 YAŞINDA BİR İNGİLİZ POİNTER ALDIM.KÖPEĞE 1 YILDIR BAKIYORUM.İLK GELDİĞİ GÜNDEN İTİBAREN KÖPEĞE SEVGİ İLE DAVRANDIM RAHAT BİR ORTAMDA İTİNA İLE BAKTIM.KÖPEĞİN AVCILIK MEZİYETLERİ SÜPER.ANCAK HER ORTAMDA ERKEK KÖPEKLER SALDIRIYOR.VETERİNERLERE SORDUM KISIRLAŞTIRALIM BÖYLECE 10 KÖPEKTEN 7 SİNE SALDIRMAZ DEDİLERÇEĞİTMENLER ŞOK TASMASI KULLAN YENİDEN "HAYIR"ÇALIŞ DEDİLER.BU İKİ METOD KISIRLAŞTIRMA VE ŞOK TASMASI BENİM HİÇ TASVİP ETMEDİĞİM USULLER.KÖPEĞİM  ERKEK KÖPEK GÖRDÜĞÜNDE ÖNCE FERMALIYOR ARKASINDAN DA İLK FIRSATTA SALDIRIYOR.BİZ GENELDE GRUP OLARAK AVLANIYORUZ.BU DA BENİM İÇİN ÇOK CİDDİ SORUN OLUYOR.AYRICA KÖPEK İÇİNDE...ARABAMDA KÖPEK  BOĞUŞACAK DİYE İLK YARDIM MALZEMESİ İLE DOLASIYORUM NERDEYSE...ONU BU ALIŞKANLIĞINDAN YADA BU LİDERLİK/KISKANMA VS DUYGUSUNDAN NASIL VAZGEÇİREBİLİRİM?ACİLL YARDIM VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Hakan CEYLAN
1974 Ankara

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: KÖPEĞİM ERKEK KÖPEKLERE SALDIRIYOR!!!!!!!!!!!!!!!
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2011, 09:46:41 »
Beypazarındaki Emrah Erdal ile bi görüş derim ben. Onun yanınada bi ziyarette bulun köpeğinide oraya götür. Muhtemelen sorun hallolacaktır

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Selçuk KOCA

• *
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2011, 16:20:18 »
cok zor bi durum köpek yavru iken buyuk ihtimal kardeslerinin arasında en baskınıydı ve dominat yetişti
köpeğini sakın kısırlarstırma avıda bırakır
sok tasması kullan cok kısa surede sorunu cözersin

tasmayı boynuna tak bir hafta çalıstırma vucudunun parcası olsun sonra
baska bir köpeğe saldırmadan yeltendiginde şok la sakın dövüşürken şoklama
çünkü diğer köpekten biilir bi dahaki sefere yeltenirken şok ladiğinda saldırı komutu gibi algılar

ferma verip yaklastıgında hayır komutunu ver sonra şok la sorun çözülecek en azından hayır dedıgınde
vazgecer 

kolay gelsin
Selçuk KOCA
 1983 KOCAELİ
 0543 774 21 14

Çevrimdışı Furkan CAN 09

• *
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2011, 17:18:17 »
benimde bir erkek köpeğim vardı her önüne gelen köpeye saldırıyordu tabi hamen önlemini alıyordum dahada hırslanıyordu hayır dedikce köpek hırslanıyordu saldırıyordu vaz geciremedim bir türlü avıda çok güzeldi bu kötü alışkanlığı beni çok kızdırıyordu birgün çoban bir arkadaş la karşılaştık biraz sohbet ettik benim köpek yine durmuyor kocaman koyun köpeğine saldırıyor ölcek haberi yok :) çoban arkadaş dedi bu ne fenaymış ya sorma başıma bela dedim önüne gelen köpeye saldırıyor dedim istemedikce o yapıyor çoban durdu durdu aslında onun yolu çok basit dedi ama denermisin bilmiyorum ? hayırdır de bakalım neymiş dedim dedi bırak benim köpeğime saldırsın onu 2 kere bi salasın göreyim bidaha saldırıyormu görürsün dedi yok ya dedim öldürur yok dedi anında alırım hayır dedimmi benim köpek bırakır dedi uyduk şeytana bi saldım bi hücüm var ki bizim kinde görmek  lazım cobanın köpeği bunu bi aldı altına 2 dedik 4 :) defa saladı yumak gibi oldu bi bağırışı var sormayın hemen aldık elinden oymuş saldım arkama kaçıyor tut diyom tık yok bizim kinde tabi dayağı yedi bidaha hiç bi köpeye saldırmadı tesadüfmü faydasımı oldu iyice korktumu beni döver diyemi saldırmıyor anlamadım tabi benim ki erkekti
Furkan CAN
1979 söke sarıkemer

Çevrimdışı Selçuk KOCA

• *
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2011, 17:42:40 »
:D buda bi çözüm yolu olabilir ama çok tehlikeli ve riskli yannıs bi yerini tutsa avcılığından olur köpek
Selçuk KOCA
 1983 KOCAELİ
 0543 774 21 14