0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Salih abi videoların devamını bekliyoruz.. bize uzaksın, gelip göremiyoruz bari uzaktan seyredelim..biraz daha antremanla ve daha geniş merada daha da güzel olacaktır, gerçekten fizik ve kan olarak çok güzel bi köpek..Maaşallah..
kanı çok saglam bir setter şampiyonluk potansiyeli kanında var.Allah can pekligi versin
Maşallah Maşallah diyecek bişeyim yok abi sen anladın onu
salih ağabey seni arıyor galiba ses verde yanınıa gelsin korkmuş garibim yaaaaa şaka bir yana maşallah allah gönlüne göre versin ağabeyim
Maşallah nazar değmesin.... Allah emeklerinin karşılığını en kıza zamanda versin.....Hemşerim rastgele.....
Salih abi başarılarının devamını diler Allah c.c. dan sağlık sıhhat afiyet dilerim sana.Hafta sonu bekliyoruz yarışmaya selamlar.
vayyyy Salih abi Ibro mükemmel gelismis, Masallah nazar degmesin. Hizini ilk günden göstermisti zaten bizim evde hatirladinmi :-),
maşallah salih abi daha genç ve daha da iyi olur vaktin çok az ve zor ilgileniyorsun biliyorum yoksa bu köpekler daha da iyi olacaklardır .... saygılar abi ...
Salih abim Maşallah çok kaliteli çok güzel bi setter.... Büyük emekler dökerek çok güzel kanlardan gelen setterlere sahip oldun seni caanı gönülden tebrik ediyorum..Selamlarımla
Salih abi Ibronun ve Missin yeni resimlerini ve videolarini sinyor Remo`ya göndersek eminimki daha pisman olacaktir Italyada sen bunlari secerken ben bunlari istiyorum dediginde Remonu yüz ifadesi hala gözümden gitmiyor, (Abdulhamid takdigi) :-)..Herzamanki gibi setter hakkindaki senelerin birikintisi tecrüben ve bilginle mükemmel setterlere sahip oldun.. Simdi neden illede Della Bassana dedigini daha iyi anliyorum. Masallah nazar degmesin.. Selamlar saygilar.