Gönderen Konu: akus süper poze  (Okunma sayısı 12413 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bayram ÖZER 15

• *
akus süper poze
« : 29 Haziran 2011, 18:50:15 »
arkadaşlar merhaba ben akus çelik kasa süper poze almayı düşünüyorum bu tüfekten kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse sevinirim vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
Bayram ÖZER
1971-Burdur

Ynt: akus süper poze
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2011, 23:54:15 »
  kardeş obe modelini geçen sezon aldım kaliteli olduğu bir gerçek,şimdiki fikrimi söyleyeyim :biraz daha ucuz olsun deseydim huğlu birinci tercih ata ikinci tercihim olurdu.bunların yanı sıra eğer bir browning veya beretta alacak imkanım olsaydı hiç düşünmezdim,hatta bir sene daha para biriktirir bu iki markadan birini alırdım.sonuçta yerli tüfek alacaksan ve gözüm arkada kalmasın diyorsan alınabilir.şöyle bir şey daha var bir huğlu bir ata sorunsuz bir şekilde aynı performansı sana gösterecektir.(ikisinide kullandım).akus ile yaklaşık 300 fişek attım ağır doluları sevmiyor 28-30 gr en ideali hatta kullanırım diyorsan trap fişeği de oldukça iyi performans veriyor.ahşap ve metal birleşimlerinin işçiliği oldukça iyi.kundak ölçü aldırmama rağmen bana uymadı ramazan aknarçay ustaya yeniden yaptırıyorum.biri alt göz biri üst göz olmak üzere iki defa ejektör problemi yaşadım ikiside aynı fişekle oldu sanırım fişekle alakalıydı ejektör tam çekemedi.namlu başlığı gövdeye mi gövde namlu başlığına mı tam emin değilim sürtüyordu bariz iz yapmaya başlamıştı onu da düzelttiriyorum.tüfeğin en çok hoşuma giden tarafı boyası cidden çok güzel boyanmış.grupmanı oldukça iyi,ağırlığı net 3280 gr.en sevmediğim tarafı şokları, çok hoş dizayn edilmiş fakat şok anahtarı kullanışsız.bunların hepsini bir tarafa bırakacak olursak iyimi kötümü zaman gösterecek.umarım fikir edinmende yardımcı olabilmişimdir,saygılarımla. 
Murat DEĞİRMENCİ
1969 ANKARA

Çevrimdışı Mehmet OVALI

• Müdavim Üyemiz
  • KARAAĞAÇ/ BALIKESİR'li
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2011, 17:12:02 Gönderen: Mehmet OVALI »
Mehmet OVALI              
1967 MEZİTLİ/MERSİN  

Çevrimdışı Ali AKTÜRK

• *
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2011, 03:17:32 »
Çifteleri daha güzel ve oturaklı bence...
Ali AKTÜRK 1977 KAYSERİ
Sözün bilmez bazı nâdan elinden
Yol ağlar, usûl ağlar, erkân ağlar...

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2011, 12:27:44 »
Bayram Bey;
İmza kısmınızda Burdur lu olduğunuzu görüyorum. Özel bir nedeniniz yoksa kendi ilinizin markası olan YILDIZ'a uğrayıp ürünlerini görmenizi tavsiye ederim...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Zülküf ÖZDUMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 16 Ağustos 2011, 23:04:55 »
Arkadaşlar ben de bu tüfekten almayı düşünüyorum yanlız sn.DEĞİRMENCİ'nin; akus ile yaklaşık 300 fişek attım ağır doluları sevmiyor 28-30 gr en ideali hatta kullanırım diyorsan trap fişeği de oldukça iyi performans veriyor" ifadesi biraz şaşırttı çünkü, sn.AYSU patern testlerinde 34gr.kullanmış, bir problem yaşasa yazardı herhalde. Sayın Değirmenci; "ağır doluları sevmiyor" derken patern açısından mı? Yoksa aşırı tepme veya şahlanmamı yapıyor?
  Ayrıca ben de sipariş için fabrikayla konuştum. Akus OBSE modeli ile sayın AYSU'nun aldığı W&S 912 K modelinin aynı silah olduğunu söylüyorlar. Sadece marka bir de 100 Tl. fiyat farkı varmış. Eğer aynı silah ise (bunu da fabrikayı dolaşıp silahları ve üretimi birebir gören sayın AYSU'dan yanıtlamasını rica etsek) 100 Tl. fazladan ödememiş oluruz.
   Sayın KÖYDEMİR,  siz de almayı düşünüyordunuz, aldınızmı? İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevininriz.  Yeni sezonda tüm arkadaşlara rastgele...

• Robust 222
  • Breda Astro
  • Sarsılmaz Concorde
Zülküf ÖZDUMAN
1962/Diyarbakır

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2011, 23:07:30 »
Zülküf Bey, hayır almadım. Aslında ben inertia tetik poze düşünüyordum. Akus mekanik tetikli. Gerçi tetik konusunda da gidip geliyorum. Karar veremedim ama acelem de yok aslında. Şimdilik tüfeklerim işimi görüyor.

Yine de Akus bile olsa, bayiden uzaktan siparişle almamanızı öneririm. Şayet size özel yapıp gönderiyorlarsa eh! Yine de her bir tarafına iyice bakmadan ruhsata işletmeyin. Nasılsa fatura kesildikten itibaren 1 ay mühletiniz var.

Bir de alabiliyorsanız, üzerinde w&S veya neyse onu yazandan alın :) Satacak olursanız psikolojik artısı olur en azından.

34 g konusunu bilemeyeceğim. Tüfeğin ağırlığından mı, fişeğin garipliğinden mi, hava sıcaklığını etkisi bile olabilir. Hedefe atıp dağılımını görmeden yorum yaparsak doğru olmaz.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.