Gönderen Konu: yavrularımda pire var  (Okunma sayısı 2974 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Deniz YILDIRIM

• *
  • yalana itiraz yok herkeze RASTGELEE
yavrularımda pire var
« : 28 Haziran 2011, 09:53:22 »
değerli abilerim dün akşam kızım duffy iki tane yavru dünyaya getirdi bugünde baktım yavruların bacaklarının arasında 1 2 tane pire var nerden geldiğinide bilmiyorum  buna ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok memnun olucm

Elektrik Teknikeri izmir/kiraz TEDAŞ 0554 732 32 33

Çevrimdışı Olgun SARIAKÇALI

• *
Ynt: yavrularımda pire var
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2011, 14:42:30 »
kardeşim yaz ayalrında bu pire durumu sık görülüyor ben cok az olmak kaydıyla bolfo adlı toz ilactan kullanıyorum köpegin barınagına vekendisine bu ilactan kullanırsan cözüm olabilir fakat yavrulara cok az parmak ucuyla bacak aralarına kullanabilirsin iyi günler
Olgun SARIAKÇALI
1984 osmaniye

Çevrimdışı Mustafa ÖZTÜRK 06

• *
  • çıtak (nicelik biyere kadar sonuna kadar nitelik)
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2011, 08:42:15 »
barınağa mazot ve blotec diye bi ilaç var karıştırıp dök havanın sıcak oldugu birgünde su ve blotec i karıştır üstlerine püskürt kesin çözüm
                                                                                                            mustafa öztürk 1982 Ankara kızılcahamam 0RH+

Çevrimdışı Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU

• *
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2011, 11:34:12 »
 Pireyle mücadele etmek için kullanılan tozlar ve ense damlaları 1 aylıktan küçük yavrulara uygulanamıyor.Bu nedenle yavrular büyüyünceye kadar barınağı ve yavruları ilaçlamak için beklemeniz gerekir. yavrularla temas halinde olduğu için anneye de toz uygulamanız sakıncalı fakat ense damlası uygulamanızda sakınca yok.
Vet.Hek.Ece ATABEYOĞLU
1982 BALIKESİR

Çevrimdışı Tolga SÖZER

• *
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2011, 16:09:41 »
aynı durum bendede olmuştu yani yavrulara anneden pire geçmişti sebacil bye mite adında bayerin bir ilacını kullandım faydası oldu ama anneye uyguladım yavrulara değil.anneninde sırt bölgelerine uyguladım meme kısımlarına yapmadım 1cc cam sil şişesine üzerine su.ve anne köpek kuruyana kadar yavruların yanına gitmesin.geçmiş olsun
Tolga SÖZER
1980 aydın/bozdoğan

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2011, 00:10:34 »
FROTLİNE sprey yada damla kullanın cok etkılı bir ılac 250ml spreyı 80 tl cok uzun zaman gıder cok etkılı bir ılac ben kullanıyorum.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------