Gönderen Konu: Tüfekten korkan köpekler...  (Okunma sayısı 3140 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Suat MUTCU

• Ziyaretçi
Tüfekten korkan köpekler...
« : 24 Haziran 2011, 12:58:59 »
Arkadaşlar  geçen gün yeni aldıgım av köpegimi poligona götürdüm ve orada tüfek ile atış yapmaya calışdım.köpek uzakta iken sıkdıgım ilk sıkıda köpek arabanın yanına gitti ve orada kalmayı tercih etti.Her sıkıdan sonra uzalaşmaya calışdıgını fark etttim.

Tam olarak korktugundan da emin değilim fakat bu konu hakkında köpegi tüfek ile yakınlaşdırmada fikri olan birisi varsa lütfen yorum yapsın..Dükkanda tüfekten daha sesli makinalardan korkmayan köpek tüfek sesinden kaçıyor.

Acaba ne yapmalıyım ???

Çevrimdışı Mehmet TUĞ

• *
Ynt: Tüfekten korkan köpekler...
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2013, 22:03:44 »
Bende de tüfekten korkan bir köpek vardı. Sıkınca arabayı buluyordu. Taktım ipini elime aldım mantar tabancası ile sürekli sıktım kaçmak istedi ama kendime çağırdım salmadım iple ve her sıkışta sevdim. Eiişte o köpek şimdi tüfek sıkılınca yanıma geliyor avına dewam ediyor. Sezon açılınca da avı kaldırınca sıkınca ne için sıktığımı tam anlayacak insallah
Mehmet Yavuz TUĞ
1991 ANTALYA

Çevrimdışı Sinan UÇAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Tüfekten korkan köpekler...
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2013, 09:41:39 »
Bu gibi psikolojik sorunlar için köpeklere fısıldayan adam proğramını sezar milan ı izlemenizi tavsiye ederim.Buna benzer ses vs gibi şeylerden korkan köpek vakası çok oluyor ve çok kısa sürede düzeltiyor.
1983-Ereğli/Konya