güzel köpekler ibrahim hayırlı olsun öncelikle aldığın yavru,nun tüyü bir hayrını gör inşallah resimlerini ve av videolarınıda izleriz,yine bekleriz başımızın üstünde yerin var.
Abim sağolasın inşallah yakın zamanda ben seni misafir etme şerefine ulaşırım.
hayırlısı olsun ibrahım abı ömrü uzun avı bol olsun
Nihatım inşallah açılışta gölmarmaradayım görüşmek tanışmak isterim kal sağlıcakla.
Maşallah Abicim ekip iyice genişliyor yine güzel köpeklere imza atmışsısn bak demedi deme av bırakmaz bunlar....
Cihanım amacım bu köpekleri avda kullanmak. Enik olunca mecburen av olan yerlere daha sık gidip eniklerime bir sezonda avlayabileceklerimin hepsinden göstermek istiyorum. İnşallah beraberde avlanacağız bu sezon.
Kırmaysa yozsa bakmaya değmez.Safkanlarla yolunuza devam etme dileğimle
hayırlısı olsun
Kurultay bey yorum için teşekürler. Hep beraber en iyilerine inşallah.
İbrahim abi maşallah durmadan çıtayı yükseltiyorsun... Umarımen iyilerini elde etmen dileğiyle...
Hüseyinim olmuşken kalitelileri olsun istiyorum. Ben yurtdışındaki köpekleri ve eğitimcilerini takip etme fırsatı yakalayamıyorum. Mecburen ülkemize avcı dostlarımızın getirdikleri kaliteli kanların yavrularından edinip av camiasının hizmetine girmelerini sağlamak istiyorum. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle kardeşim.
İbrahim abi Aras'a ben göz koymuştum param çıkmadı alamadım.Kim aldı diye merak ediyordum sende görüncede şaşırdım çok güzel köpek maşallah hayırlı olsun.(abi senin planın tutar solitleri hayırlısıyla büyütüp eşleyince ortaya bombalar çıkar inşallah görürüz buralarda)selamlar.
Bünyamin fırsatın olursa haber ver seve seve memleketinde avlanmaya gelirim. Bu arada sakın unutma seneye bu zamanlarda üreme iznini alsın aras inşallah sana babası gibi siyah bir soliti hediye olarak vereceğim. Göz kalmasın nazar olmasın yeter. Bende varsa herkeste vardır derler ya ben bu lafı söyler ve uygularım. Sözüm söz bendeyse aras yavrusuda sende olacaktır.
hayırlı olsun komutanım .. yaw bir tek yoz bir bende birde ersinde var biliyordum heheee aramıza hoşgeldin
Serkanım sizdeki tecrübelere güvenerek yozlardan edindim. İnşallah senin ve elindeki muhteşem yozlarla hep beraber avlanmak nasip olur. Birde Adanalı hemşerim Mustafa kardeşimle. Sağolasın görüşmek dileğiyle.
hayırlısı olsun ibrahım abı ömrü uzun avı bol olsun
Aydınım sağolasın canım kardeşim. Eylül ayında antalyadayım Allah kısmet ederse tatile geliyorum. Görüşmek tanışmak isterim.