Gönderen Konu: köpeğim ot yiyip kusuyor..  (Okunma sayısı 5026 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Suat MUTCU

• Ziyaretçi
köpeğim ot yiyip kusuyor..
« : 21 Haziran 2011, 17:49:05 »
Bu sabah 6,5 aylık köpeğimi dolaşdırmaya cıkdım ve çimlere geldigimizde ot yemeye başladı.bayaa da ot yedi , aradan 15 dakika geçmeden oraya kustu...Kusmuğunda sadece ot ve tükürük vardı.Köpeğimin aşıları da tam fakat biraz da halsiz gibiydi.Belirgin bir hastalık mı , yoksa geçer mi ?

Şu anda koşturuyor ve benimle oynuyor belli bir şey yok fakat yine de yorumlarınızı bekliyorum.Gençlik hastalığı olabilr mi acaba ? Bu konuda biraz titizim de önceki köpegimi bu hastalık ile kayıp ettim.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: köpeğim ot yiyip kusuyor..
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2011, 18:27:25 »
Suat kardeşim gençlik hastalığı olsa tavuk etini bile yediremezsin. Halsiz olur. Benim köpeklerim koyundan fazla ot yer. Ot yemesi doğal. Veteriner arkadaşlar gerekli bilgiyi vereceklerdir.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Kadir YILMAZ

• *
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2011, 18:40:43 »
suat telefonunu yazda seni arayayım köpeğine pet bardakla rendelenmiş sarımsaklı koyu ayran içir veterinere götür.görüşelim yine.....
Kadir  YILMAZ
1977 ISPARTA    0 544 663 28 69

Suat MUTCU

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2011, 19:47:57 »
telefon numaram 0546 566 61 39 .. ayran içirmemizin sebebini tam anlayamadım ya , zahmet olmaz ise acıklar mısnız ?
Yanlış anlamadı isem sizde ıspartalısınız heralde , imzanızda ısparta yazıyor.. sizinlede bir görüşek isterim acıkcası :)

Suat MUTCU

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2011, 19:51:00 »
Köpegim sıkca öksürüyor ve agzından salyası biraz fazla akıyor..Karın ağrısı olabilecegini de tahmin ediyorum , keyifi yerinde...

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2011, 20:04:17 »
merak ettim gözlemledim..serbest hareketli köpekler ot yemiyor.. haraket alanı kısıtlı köpekler ot yiyor...yeterince hareket etmediklerinden metabolizmaları yavaşlıyor,serbest kaldıklarındada metabolizmalarını hızlandırmak için ot yiyor olabilirler......
aslında bu durumun kesin bir açıklaması yok.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı İbrahim ÇELİK

• *
  • Gonyalı
« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2011, 01:33:08 »
merak ettim gözlemledim..serbest hareketli köpekler ot yemiyor.. haraket alanı kısıtlı köpekler ot yiyor...yeterince hareket etmediklerinden metabolizmaları yavaşlıyor,serbest kaldıklarındada metabolizmalarını hızlandırmak için ot yiyor olabilirler......
aslında bu durumun kesin bir açıklaması yok.....

İbrahim ÇELİK
1983-Konya
''Kamil odur ki koya her yerde bir eser ,. Eseri olmayanın yerinde yeller eser.''