NOT-BABA 2011 YILI ŞAMPİYONUDA OLDU--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Değerli gönül dostlarım,
sülallerinde birçok dereceleri olan uzun yıllardır ürettiğim ve arkasında avlandığım kanlarımın devamı olan AKİLA isimli dişi köpeğimin çiftleşme evresine girmesinden dolayı devamlı takibinde olduğum Bulgaristan pointer federasyonu başkanının köpeği aynı zamanda Bulgaristan şampiyonu olan ARTHUR isimli erkek ile AKİLA 'yı eşleme talebinde bulunduk.Bu isteğimiz karşısında AKİLA'yı İstanbul'dan tanıdığını çok beğendiğini ve eşlemenin olumlu ve sonucunun çok iyi olacağı doğrultusunda kendisinden bilgi aldık ve akila hakkında sarfettiği bazı onure edici itiraflar gerçekten gurur vericiydi...
Bu konuşmaların akabinde eşleşme şartlarını değerlendirdik,konuştuk karşılıklı mutabakat sağlayarak eşleşme günü geldiğinde EDİRNE-KAPIKULE'ye gittik ve değerli dostumuz Bulgaristan federasyon başkanı,büyük özveri göstererek kendiside Kapıkule'ye kadar geldi.KIF gözetminde eşleşme hayırlısı ile bir aksilik olmadan anlaşmayıda karşılıklı imzalayarak gerçekleşti.
Eşleşme prosedüre uygun ve yrinde bir eşleşme oldu.Doğacak yavrularımız secereli olarak doğacaklardır.Daha önemlisi bu eşleşme 'AVRUPADA KIF NEZARETİNDE OLAN İLK EŞLEŞME' olarakta tarihe geçecektir...
Bu tarihi olayda bana yol boyu eşlik eden UĞUR kardeşime,Çorlu'da bizi ağırlayan MUARREM dostum ve ANIL kardeşime ve ismini sayamadığım beni bir an olsun yalnız bırakmayan telefonla heran varlığını ve desteğini arkamda hissettiğim,Alanya'dan Sinop'a,Ankara'dan İzmir'e,Kütahya'dan Bodrum'a,Sivas'tan Manisa'ya,Adana'dan Balıkesir'e ve daha sayamadığım güzel yurdumun güzel avcılarına ve dört bir tarafına sonsuz teşekkürlerimi sunarım...Herşey gönlümüzce olur ve inşallah hayırlısı ile sağ salim doğum gerçekleşir...
Tüm camiaya sevgiler,saygılar...--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
-ARTHUR-şampiyonluk belgesi-