Gönderen Konu: Kulüpler arası trap yarışması  (Okunma sayısı 2406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Kulüpler arası trap yarışması
« : 18 Haziran 2011, 08:20:13 »
.

Sarıyer Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü
Kulüpler Arası

Müsabakası

Sarıyer Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübünün düzenlediği Klüpler Arası Trap Müsabakası Ferdi atışlar ve Antreman 02 07 2011   Cumartesi günü.  03 07 2011   Pazar günü  Takımlar Üçer kişi Kulüp Müsabakaları Sarıyer Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Atış Poligonunda yapılacaktır

Not : Atışların başlangıç Saati  09 : 00

* * *    Ferdi Atışlar  : 02 07 2011

* * * Takım Atışları : 03 07 2011

Müsabakalar Cumartesi günü Ferdi Atışlar , Gençler Klasmanı ve kulüplerin belirleyeceği B Takım Klasmanında yapılacaktır.Ayrıca Cumartesi günü Takım Antremanı yapmak isteyenlerde atış yapabileceklerdir.

Pazar günü sadece takımlar arası müsabaka yapılacak. Takım ve Ferdi Atışlar 2+1 Final olarak yapılacak

Katagoriler

* A Takım
* B Takım
* Ferdi
* Gençler

Kupalar

* A Takım 1 , 2 , 3
* B Takım 1 , 2 , 3
* Takım Ferdi 1, 2 , 3
* Ferdi 1 , 2 , 3
* Gençler 1 , 2 , 3
* Centilmenlik kupası   1 , Olarak düzenlenmiştir...!  Değerli kulüp yöneticilerinin bilgilerine

Avcı Atıcı bütün dostlarımız davetlidir...!

Yönetim Kurulu

.

* XXXXXXXXXX * XXXXXXXXXX * XXXXXXXXXX * XXXXXXXXXX *

Güzergah ve Krokiler

Poligon : Sarıyer Kumköy Ayrımı Bahçeköy Yolu Sarıyer Avcılar Kulübü Atış poligonu. Sarıyer / İSTANBUL

İrtibat : Kasım KOTOĞLU

Gsm : 0 532 271 38 92

İrfan ULUÇ                                                                           Ali İŞLEMECİ

Gsm : 0 532 337 72 35                                                       Gsm : 0 532 361 59 82

Tem oto yolundan Sarıyer çıkışından çıkış sarıyer istikametine maslak - derbent - geçildikten sonra tarabya yokuşu istikametinden bahçeköy sapagından girilecek bahçeköy geçilecek yukarı doğru zekariya köy girişi solda kalmak üzere devam edilecek kumköy ayrım geçilince sağ kolda poligon girişi görülebilir...!

.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Cihan ŞEN

• Müdavim Üyemiz
  • Kınalı kekliğim uç uçabildiğin kadar!
    • Benim sitem
Ynt: Kulüpler arası trap yarışması
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2011, 08:35:36 »
Yine güzel bir etkinlik ben katılıırsam birinci kesin olurum (Ama sondan birinci:)O yüzden katılmıyorum ama seyretmeye gelirim :D :D :D :D
Cihan ŞEN
1976 istanbul-Alaşehirli Avcı