sevgili ersin
mehmet arı , ülkeye giren her köpeğin dünya şampiyonu diye lanse edildiği bir camia için şanstır . son 3-4 senedir onlarca muhteşem! köpek girdi ülke toraklarına ...daha hiç birisinin bizleri tatmin eden bir performansını izleyememişken , mehmet getirdiği köpeği ilk gün av sahasında salarak videosunu çekmiş ve köpeğinin yeteneklerini herkezle paylaşmıştır...
abuk subuk sataşmalar oluyor mehmete , ne gereği var bunların. ben bir pointer sever olarak zevkle izliyorum mehmetin köpeklerini ..sadece mehmetin değil ! eğer hoşuma giden köpekler ve beğendiğim videolar olursa herkezi tebrik etmeye çalışıyorum . seninde dediğin gibi "sezarın hakkını sezara verebilmeli""
Mehmet'e özellikle son 1 senedir çok uyarı yaptım , bu sataşmalara cevap verme - sen önüne ve işine bak diye . çünkü benim gözümde mehmet arı bir "çıta" dır . bunu aşağı çekmeye çalışanlara müsade etme , koya biliyorlarsa üste koysunlar çıta'yı ..izlersek bir gün daha iyi videolar ve köpekler kimsenin şüphesi olmasın taktir edip alkışlayacağımızdan ..
birde şu muhabbet varki , sadece gülüyorum ...sivasın avlaklarında benim köpekte av yapar diye!!! yapar elbet ..lakin biz mehmetin yaptığı avlara takılmıyoruz hiç bir zaman , köpeklerindeki eşsiz koku ve stile hayranız ...ben görmedim daha mehmetin köpeğinin yakınından kuş kalktığını ...
şuda varki , ankara dahil memleketin başkent ve doğusunda 3 aşağı beş yukarı benzer keklik popülasyonları mevcut ..yaw bahsi geçen ülkenin neredeyse yarı toprağında sadece mehmet mi avlanıyor .. ülkenin yarı avcısı zaten o bölgelerde av yapıyor ...bunu bildiğimiz halde bu zevki bize yaşatan tek insana lütfen çamur atmıyalım ..
şunu hep idda ederim , özellikle keklik avında video yu köpek çektirtir avcıya ..bugün bu formlarda bulunan avcı kardeşlerimin hepsinde kamera var ,yokmu ? var ..o zaman mazeret üretmeyelim ...
ben , alanyada yaşayan ve avlanan çok iyi olmasada kötüde sayılmıyacak bir keklik avcısıyım .. meskenemiz sarp ve zorlu avlakları olan toros dağlarıdır .. hastalanıncya kadar mehmetin güzel köpeği lindanın aynı anne-babadan abisi olan köpekle avlandım ...sadece o köpek avda video çektirdi bana , o köpeğin arkasında aldığım zevki başka hiç bir köpekte almadım ..bir sürü farklı köpekle avlanmama rağmen ...kısaca kapıma giren bütün köpekleri sergilediği mera performansı ile hiç etmişti o köpek
sadece linda yavruları değil ,sahipleri çok önceden belli olan mehmetin diğer dişi köpeği cesi yavrularıda çok değerli avcılara nasip oldu..hele bir isim varki(açıklamak bana düşmez) duyduğunuz zaman bir beyin jimlastiği yaparsınız ..
çok sık dile getirilen bir mubbet var burada ..ülke köpekçiliği-ülke köpekçiliği diye ...laf üreterek değil - icraat yaparak ülke köpeklerini avrupaya ispaat eden bir kardeşimizi , alkışlayamıyorsak bile lütfen ayağından çekmiyelim ..
sevgilerimle