müthiş bir işe imza attın kardeşim . hiç bir iddan olmadan(üretici,yetiştirici) , sadece avcı ve pointer gönüllüsü olarak , her sene farklı farklı köpekler getirerek değil , cesi ve onun kanlarına sahip çıkarak ve bu güzel kanı tamamlıyacak nokta atışı bir transferle bor'u getirerek mükemmel yavrular yakaladın ..bilinçli olmak budur , elindeki avkanın değerini bilmektir bu , köpeklerinin kapasitesinin farkında olmaktır bu , kısaca kendini bilmektir bu...
linda-bor un çiftleştiğinden ve yavrusu olduğundan dahi kimsenin haberi olmadı(hiç bir avcılık sitesinde görmedim)..ona rağmen bu bir birinden güzel 8 yavruna inanılmaz talep oldu . e hakkı bu yavruların ..tereddüt etmeden yazıyorum ! gördüğüm en kusursuz yavru batımı bu idi...seçme gereği yok , eğer renk takıntın yok ise gözünü kapat al birini:)
tebrik edilesi bir durum , herkez dışardan pointer getirmek için çaba gösterirken , sen bu işin cazibe merkezi italyaya yavru sattın . yunanistana gidenleri yazma gereği bile duymuyorum ..tanıdğım ve içinde fesatlık olmayan aklı selim bütün gönül dostlarından büyük taktir gördün , inan son 1 -1,5 aydır hangi avcı ortamına girsem gündemin en tepesinde bu güzel yavrular vardı ..
ne diyeyim ! helal olsun sana kardeşim..
umarım ve dilerimki , bu kıymetli AVKANI seninle birlikte büyümeye ve yaşamaya devam eder..