Gönderen Konu: BERETTA 391 URİKA 2 KULLANANLAR  (Okunma sayısı 43426 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serkan HURUZ

• *
BERETTA 391 URİKA 2 KULLANANLAR
« : 16 Haziran 2011, 14:37:36 »
ARKADAŞLAR URİKA 2 ALMAK İÇİN NİYETLENDİM AMA NEDENSE HANGİ BAYİYE GİTSEM BİLDİĞİNDEN Mİ DUYDUĞUNDANMI BİLMEM BU MODELLERİN TUTULMADIĞINI SÖYLÜYOR BUNU EN İYİ KULLANANLAR BİLİR DİYE ,SİZLERİNDE FİKRİNİ ALMAK İSTEDİM.BANA DOĞRUSU İNANDIRICI GELMEDİ.NEDEN 390 VEYA 303 304 DEN DAHA KÖTÜ BİR MODEL ÇIKARSIN BERETTA.
serkan HURUZ
1979-Manisa

Çevrimdışı İkbal PEKER

• *
Ynt: BERETTA 391 URİKA 2 KULLANANLAR
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2011, 15:38:12 »
Urika 1 i ilk çıktığı yıllardan geçen yıla kadar kullandım.Her türlü fişeği denedim hiçbir sorun yaşamadım.Amatör Trap yarışmalarında dahi iyi dereceler yaptım :)) Urika 2 çıkınca onu satıp Urika 2 aldım.Onlada hiçbir sorun yaşamadım.Estetik olarakta çok beğeniyorum...Bence alan yanılmaz
Saygılar
İkbal PEKER
1978 Osmaniye

Çevrimdışı Mücahit ÖZEL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2011, 23:07:10 »
ARKADAŞLAR URİKA 2 ALMAK İÇİN NİYETLENDİM AMA NEDENSE HANGİ BAYİYE GİTSEM BİLDİĞİNDEN Mİ DUYDUĞUNDANMI BİLMEM BU MODELLERİN TUTULMADIĞINI SÖYLÜYOR BUNU EN İYİ KULLANANLAR BİLİR DİYE ,SİZLERİNDE FİKRİNİ ALMAK İSTEDİM.BANA DOĞRUSU İNANDIRICI GELMEDİ.NEDEN 390 VEYA 303 304 DEN DAHA KÖTÜ BİR MODEL ÇIKARSIN BERETTA.

Bakma sen millete Serkanım....ben her ikisindende kullandım...benelli sevdasına 390 nı sattım ama benelli de berettanın havasını sanki yakalayamadım ve yine döndüm berettaya...şimdilik 391 nero gold kullanıyom...
391 ler 390 ın modifiye edilmiş   ve hafifletilmiş hali....bence berettanın en kibar aynı zamanda sağlam tüfeklerinden biri...

« Son Düzenleme: 19 Haziran 2011, 23:14:23 Gönderen: Mücahit ÖZEL »
Mücahit ÖZEL
1979 izmir

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2011, 00:11:20 »
Ben hiç kullanmadım ama çok kibar bir  tüfek. benelli ve urika 2 arasında kalmıştım benelliyi seçtim ama aklım urikada kaldı :)
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Mücahit ÖZEL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2011, 12:52:29 »
çağrı yeni tüfeğin hayırlı olsun..aklın urikada kaldıysa sezon açılınca istediğin zaman gel kemalpaşaya 10 dakikalık yol hem tanışalım hem avlanalım özellikle üveyk ve bortak  (cikla) zamanı bol fişek atarsın uçara... ;) ;)
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2011, 12:57:33 Gönderen: Mücahit ÖZEL »
Mücahit ÖZEL
1979 izmir

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2011, 19:37:12 »
çağrı yeni tüfeğin hayırlı olsun..aklın urikada kaldıysa sezon açılınca istediğin zaman gel kemalpaşaya 10 dakikalık yol hem tanışalım hem avlanalım özellikle üveyk ve bortak  (cikla) zamanı bol fişek atarsın uçara... ;) ;)

sağol mücahit abi  gelirim inşallah sezon açılınca veya  sen bizim köye gel kekliğe tavşana gideriz alaşehirde :)
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2011, 19:40:10 Gönderen: Çağrı ECE »
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Alim TOKER

• *
« Yanıtla #6 : 24 Haziran 2011, 13:02:22 »
av bayisi ramazan kaya israr etti bende yazdim arkadaslar. dediki al 391 urika 1 veya 2 arjantindeüveyikavinda en iyi tütek secilmis dedi. ama ben a 303 kullaniyorum bence 303 . gerci kendisi a 304 kullaniyor. gerci sonucta BERETTA. tartismaya gerek yok ;D ;D
Alim TOKER
1964 UŞAK

İBRAHİM ÇAMUR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2011, 23:53:15 »
 BERETTA OTOMATİK KULLANMIŞ  (A300-A303-A304) KİŞİ OLARAK SÖYLÜYORUM. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM YENİ HER ZAMAN İÇİN YENİDİR. A391 URİKA LARIN NAMLU YAPISI, GAZ ODASI DAHA GELİŞTİRİLMİŞTİR. KULLANILAN MALZEME OLARAK DAHA ZAYIF OLDUĞU SÖYLENİYOR. BU KELİMEYİ KULLANANLAR HİÇ 391 LERİN ARIZA YAPTIĞINI YADA PATLADIĞINI GÖRMÜŞLERMİ ACABA  BİZDE ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIĞI VAR BÖYLE ŞEYLERE KANMAMANI AKLINLA MANTIĞINLA DAHA DİKKATLİ DÜŞÜNMENİ TAVSİYE EDERİM.

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2011, 17:32:34 »
 Bende urika 2 kullanıyorum ilk sezonum olmasına rağmen çok memnunum,inşallah bütün arkadaşlarımıza nasib olur böle bi tüfek.gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

Çevrimdışı Aslan ŞEN

• *
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2011, 09:24:12 »
Serkan bey  bende Al 391 Urika 2 gold modeli var bence mükemmel tüfek hiç bir sorun yaşamadım. Ördek avında kullanıyorum ve çok memnunum.
Aslan ŞEN
1969.SAMSUN-ALAÇAM.  ( İkamet)Tekirdağ

Çevrimdışı Necati KOCAOĞLU

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #10 : 19 Aralık 2011, 12:16:23 »
URİKA 1 İLE 2 ARASINDA SADECE KASADA GRAVÜR FARKI VARDIR İKİSİNİDE KULLANMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM BERETTA ARIZA YAPMADAN ÇALIŞAN NADİR MARKALAR ARASINDADIR.HİÇBİR MODELİNDE KALİTE FARKI YOKTUR.1- 2 DİYE KAFANI KARIŞTIRMA AL BİRİNİ ZEVK AL.
Necati KOCAOĞLU
1971 mersin_ mezitli

Çevrimdışı Ferhat DEMİRCİ

• *
« Yanıtla #11 : 19 Aralık 2011, 19:47:33 »
URİKA 1 İLE 2 ARASINDA SADECE KASADA GRAVÜR FARKI VARDIR İKİSİNİDE KULLANMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM BERETTA ARIZA YAPMADAN ÇALIŞAN NADİR MARKALAR ARASINDADIR.HİÇBİR MODELİNDE KALİTE FARKI YOKTUR.1- 2 DİYE KAFANI KARIŞTIRMA AL BİRİNİ ZEVK AL.
birde urika 2 lerde namlu iç çapı 18,6 diye biliyorum ben .. urika 1 lerde 18,3
Ferhat DEMİRCİ
1979 ADANA
[email protected]

Çevrimdışı Mücahit ÖZEL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 27 Aralık 2011, 12:29:26 »
ferhat bey urika 1 ve 2 namlu iç çapı 18,3 değişmiyo..değişen tek şey pistonun dönmesine yarayan kenarlarında 3 adet yarık,kasada biraz gravür birde agaçları genelde kaplama extra wood falan...
berettanın optima şoklu namluları 18,6 çaplı... 391 1ve 2 serilerinin hepsine uyumlu...
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2011, 12:38:16 Gönderen: Mücahit ÖZEL »
Mücahit ÖZEL
1979 izmir

Çevrimdışı Erkut ER

• *
« Yanıtla #13 : 02 Ocak 2012, 10:44:59 »
Urika 2 lerin estetikligi ve optima soklarin sacma gurubmani ,sifir hataya yakin calisma sistemiyle bence harika bir silah

Çevrimdışı Serkan HURUZ

• *
« Yanıtla #14 : 10 Ocak 2012, 20:43:32 »
Arkadaşlar hepinizin değerli yorumlarınız için teşekkürler.Sezon başında 390 beretta vardı ağır diye ısınamadım 304 beretta aradım uygun bir şey denk getiremedim.Açıkçası 391 lerede ön yargılıydım bu arada tüfeksiz kalmayayım diye neo 12 aldım sezona başladım çok iyi uyum sağladık bıldırcın üveyik keklik ördek tahtalı avlarında tam not aldı benden.Gerçekten sorunsuz bir tüfekmiş ama aklım genede beratta da bu yorumların üzerine urika 2 gold iyice aklıma yattı nedense a 400 tip olarak hiç sıcak gelmedi bana.Herkeze kazasız belasız keyifli avlar dilerim..
serkan HURUZ
1979-Manisa

Çevrimdışı Ceyhun SAKARYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 19 Ağustos 2012, 04:07:34 »
s.a bendede berretta urika 2 var tüfek alacağım zaman çok araştırdım çok yorum okudum.Berrettanın sıkıntı yapmayan bi modeli kolay ulaşabileceğin bi model çok kişide var alanlar neden satıyo bilmiyorum...
berretta da işçilik çok güzel namlusu işçiliği de ileri bi teknoloji.kullanılan metallerde çok kaliteli.bide bana göre hafif bi tüfek ve tetiği çok hassas.
avda yormaz namlusu vb.parçaları sıkıntı yapmaz.
kimisi ördekde kullanır ördek silahıder kimisi tavşanda kullanır ii sonuç alır tavşan der keklik der..kullanana bağlı sonuçlardır bunlar kafanda takılı kalacagına evinin duvarında takılı kalsın ondan iyi..
namlusu özel işlemlerden geçerek imal edilmiştir..araştırmalarım sonucu çoğu berrettanın namlusuda birbiri ile aynı 390 391 urikası felan..
kalite ve işçilik arıyorsan dogru bi seçim olur sinizin için.urika ile urika 2 arasında fark yok bana göre cogu modeli ilede yok biraz kasa degişiyo namlu aynı kalite gibi şeyler haa tabi x400 de dibcik de teknoloji var okadar bende o dibcigi urika 2 me taksam alsana x4oo bi farkı yok yani
silah almadan önce benelli tercihimdi benim özellikle vinci modeli ama elimdeki para 3750 tl olunca 2ci sırada olan bu silahı seçtim...
-25 30 derece bile çok iyi sonuçlar alabilecegime inandıgım ve 10,000 15,000 atım yapabilecegime inandıgım için bu silahı seçtim...
mersedes gibi bişey bu :)
Ceyhun SAKARYA
1985 ankara

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 21 Kasım 2012, 13:46:46 »
Arkadaşlar kullandığınız namlu boyunuda yazarsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum..
Selametle..
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Çevrimdışı Orhan ÇUBUK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 04 Şubat 2013, 21:41:04 »
merhabalar arkadaşlar :) berettam yok ama,şiddetli bir hastalığım var buda beretta hastalığı:) bunuda nasipse alıcam benim kullandığım huğlunun,ihraç olan özel bir modeli,200 AC,meneviş tam çakmak çifte,otmatiğimde var lazer, ama beni kesmiyo;)dicem şuki gönlüm hep burowninğten yanaydı berettayı tanıdıktan sona browninğten vazgeçtim komşum kaptan abimiz var.beyruttan gelirken yıllar önce P.BERETTA modelini getirdi,otamatik.tüfekte şok falan yok.3+1 çocukluğumdan buyana tüfeği kullanıyo yaklaşık 25,26 yıl ,oldu. yahu bunca yıl insan bile arıza yapıyorda bu  beretta bukadar,mı kaliteli olur.zenit saati gibi çalışıyor daha biyerinde  tık temedi ,kırılmadı bozulmadı 1,kereçikte söküp takmasından anlamaz,temizlemez:)sadece sprey yağla aklına gelince 3 yılda bir yağ sıkar ;D işte yerli ucuz malzemeyle kaliteli avrupa,malzemenin arasında ki fark,bu.tüfek almayı düşünen ve alıcak arkaşlarım,tetik tertibatı,koruması  plastik,korumalı.almayın illaki metal olsun.çünki tetik tertibatı plastik dağıldı suratıma fırladı :o sormak istediğim yukarıda berettanın bu eski modelini  bulabilirmiyim?istanbulda komando ava baktım birkaç yerde dahil bulamadım,bu seriden fabrika, çıkarmıyomu kendimde yurt dışına çıkıyorum gemide çalışıyorum,beyrutada gidiyorum bizim türkiye ile fiyatlarda çok büyük uçurum var,dışardan alsam biliyorum sıkıntı yaşıcam fatura kestirsem gümrüğü var,bu,işin bir esnek tarafı varmıdır.slmlar.saylr.bütün avcı arkadaşlarıma ras gelsin :) yazıma ekleme yapmak istedim,bahsettiğim tüfeğin modeli,P.beretta A 302. araştrdım 1980 yılında üretmiş bereta fabrikası komşumdaki 33 yılına giriyo arkadaşlar inanın bu modeli bulayım temiz gözüm kapalı alıcam,bukaadar mükemmel vuran bir tüfek inanın görmedim  acaba berettanın yeni çıkan tüfekleride aynı kalite devam ediyomu bukadar güzel vuruyomu?
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2013, 21:50:41 Gönderen: Orhan ÇUBUK »
1973 kastamonu/inebolu

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #18 : 19 Şubat 2013, 11:31:55 »
Sayın Huruz,
Ben 1 sezon A400 Unico kullandım,Geçtiğimiz sezon başından itibaren A300 Outlander kullanıyorum..Ortağıma ise Urika 1 Gold aldım kendi ellerimle yine bir Dosttan..3 sezon oldu o da sürekli kullanabildiğim bir tüfek..
Grupta 1 390 aslında 2 adetti 1 i satıldı..1 A400 Xplor Unico-benim eski tüfeğim arkadaşımda-2 Adet A300 outlander Ve Urika Gold var..
Beretta Urika 2 serisinde kasa işlemesi,tırtıklı yeni nesil self cleaning piston ve İSTEĞE bağlı OPTİMA PLUS 0.732 inchlik namlu seçeneği var..
Beretta Urika 1 ve 2 serileri bana göre Toplam puanda üretilmiş eniyi gaz operasyonlu tüfeklerdir..
Yalnız Urika serisinin içinde sorunlu çok fazla tüfek var..Piston kırılması ve takılması tutukluk yapma bunların en başında geliyor..Sıfır tüfeklerini ikinci avda çarpacak kaya arayan adamlar tanıyorum..Alırken mutlaka denemek gerekiyor..
Çok kullanımdan sonra ayrıntılı ve dikkatli temizlik gerektiriyor..
Bana göre eniyi gaz operasyonu a300 outlander ın Xplor Ve 391 serilerinin birikimiyle yapılmış Exhaust Valve Self Cleaning sistemi..
Türkiye hatta dünyada oturmuş marka ve modellerin yeni jenerasyon örnekleri herzaman mesafeli yaklaşılan modellerdir..Kanıksama ve kabullenme uzun sürer..
391 serisi herzaman Deneyerek alınabilecek eniyi tüfeklerdendir..Yalnız Belirli birzaman sonra özelliğini kaybedip deforme olan bir kasa işlemesine %50 ikinci el farkı vermek mantıklımıdır bu sizin tercihiniz..
Arjantinde en iyi tüfek seçilme diye bir kavram yoktur..En çok satılmış tüfek Urika 20 no dur..Şu anda ise Fiyat farkına rağmen pazar Benelli M2 ve Winchester SX3 e yönelmiştir..Urika piyasaya sunulduğunda diğer markaların 20 No alternatifleri mevcut değildi..
Kimsede bir Av Acentasının Benelli Cordoba ya 2 kat para vereceğini  düşünmemeli..
Kısacası Bence Optima Plus Olmayan Bir Urika herzaman iyi bir tüfektir..Herzaman alınır ve satılır..
Daha iyisi ise bir İnertia Driven!
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Bayram ÖZER 15

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 19 Şubat 2013, 12:52:50 »
Sayın Huruz,
Ben 1 sezon A400 Unico kullandım,Geçtiğimiz sezon başından itibaren A300 Outlander kullanıyorum..Ortağıma ise Urika 1 Gold aldım kendi ellerimle yine bir Dosttan..3 sezon oldu o da sürekli kullanabildiğim bir tüfek..
Grupta 1 390 aslında 2 adetti 1 i satıldı..1 A400 Xplor Unico-benim eski tüfeğim arkadaşımda-2 Adet A300 outlander Ve Urika Gold var..
Beretta Urika 2 serisinde kasa işlemesi,tırtıklı yeni nesil self cleaning piston ve İSTEĞE bağlı OPTİMA PLUS 0.732 inchlik namlu seçeneği var..
Beretta Urika 1 ve 2 serileri bana göre Toplam puanda üretilmiş eniyi gaz operasyonlu tüfeklerdir..
Yalnız Urika serisinin içinde sorunlu çok fazla tüfek var..Piston kırılması ve takılması tutukluk yapma bunların en başında geliyor..Sıfır tüfeklerini ikinci avda çarpacak kaya arayan adamlar tanıyorum..Alırken mutlaka denemek gerekiyor..
Çok kullanımdan sonra ayrıntılı ve dikkatli temizlik gerektiriyor..
Bana göre eniyi gaz operasyonu a300 outlander ın Xplor Ve 391 serilerinin birikimiyle yapılmış Exhaust Valve Self Cleaning sistemi..
Türkiye hatta dünyada oturmuş marka ve modellerin yeni jenerasyon örnekleri herzaman mesafeli yaklaşılan modellerdir..Kanıksama ve kabullenme uzun sürer..
391 serisi herzaman Deneyerek alınabilecek eniyi tüfeklerdendir..Yalnız Belirli birzaman sonra özelliğini kaybedip deforme olan bir kasa işlemesine %50 ikinci el farkı vermek mantıklımıdır bu sizin tercihiniz..
Arjantinde en iyi tüfek seçilme diye bir kavram yoktur..En çok satılmış tüfek Urika 20 no dur..Şu anda ise Fiyat farkına rağmen pazar Benelli M2 ve Winchester SX3 e yönelmiştir..Urika piyasaya sunulduğunda diğer markaların 20 No alternatifleri mevcut değildi..
Kimsede bir Av Acentasının Benelli Cordoba ya 2 kat para vereceğini  düşünmemeli..
Kısacası Bence Optima Plus Olmayan Bir Urika herzaman iyi bir tüfektir..Herzaman alınır ve satılır..
Daha iyisi ise bir İnertia Driven!
tuncay bey merhabalar...berettanın diğer modellerinide kullanmışsınız ve şu anda a300 outlander kullanıyorsunuz...bu outlander dan bahsedermisiniz bir kullanıcı olarak...diğer modellere göre artıları eksileri nelerdir? niçin fiyatı uygun? grupman ve penetrasyon nasıldır? bu sezondaki av üzerindeki deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum...birde sadece mod şokla geliyormuş tüfek...hoş gerçi ben başka şaok zaten kullanmadım tüfeklerimde bıldırcın ve tek kurşun hariç...Deneyimlerinizi ve tüfeğin artılarını eksilerini paylaşmanızı rica ediyorum..Selametle kalın...
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Çevrimdışı Ömer ÇİRKİNYILAN

• *
« Yanıtla #20 : 18 Mayıs 2013, 20:48:55 »
bu tüfeği öven çok bu aralar.benim anlamadığım şu ; adam satlık ediyo bide diyoki elimde benellide var beretta benelliden daha iyi öldürüyo ve gurupmanıda iyi işçilikde daha iyi kalite farkı var diyo.peki  beretta daha iyi ise benelliyi neden satmıyoda berettayı satıyo :) buna 2 3 kez   şahit oldum
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri

Çevrimdışı M.Çağrı YILMAZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #21 : 18 Mayıs 2013, 21:22:20 »
O zaman satacağı malı övüyodur.
M.Çağrı YILMAZ
1978 Gaziantep

Çevrimdışı Ömer ÇİRKİNYILAN

• *
« Yanıtla #22 : 28 Mayıs 2013, 19:17:52 »
bu yıl piyasada pek urika yok demekki millet memnun. bir çok marka model kullandım berettanın bir çok modelinide  kullandım en çok kullanmak istediğim model ise urıka.oda bir türlü kısmet olmadı gitti :D
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2013, 22:24:43 Gönderen: Ömer ÇİRKİNYILAN »
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri

Çevrimdışı Osman KAPTAN

• *
« Yanıtla #23 : 03 Aralık 2013, 01:50:45 »
kekliğe tutar ve tetiğe basarsın...saçma gider kuşu bulur ..tüfeğiniz ulrika ise tabiki :)
Osman KAPTAN
1966 KAYSERİ

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 28 Ocak 2014, 22:31:15 »
BERETTA AL 391 URİKA 2 CLASSİC ve LİGHT MODELLERİNİN birbirinden farkı ne arkadaşlar..bana göre classic modeli 200,250gr daha ağır ve daha sağlam gibi..ama light modeli daha pahalı..arada 450 ,500 lira oynuyor light modeli neden daha pahalı kullanan yada bilen arkadaşlardan bir yorum alabilirmiyiz..keklikte nasıl randıman alınırmı bu silahlardan..birde kaç namlusu iyi olur..ben 66 namlu a300'ü sattım ama 66 namlunun tadına doyamadım bir türlü..hala aklımda :( ..kuş dibinden geçsin doğrult patlat..ne kadar yakın olursa olsun vurması çok kolay oluyor 66 namluyla..71 namlu bana çok hantal geliyor otomatik tüfekte..
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2014, 22:37:13 Gönderen: Şahin BİTEN »