merhabalar arkadaşlar
berettam yok ama,şiddetli bir hastalığım var buda beretta hastalığı:) bunuda nasipse alıcam benim kullandığım huğlunun,ihraç olan özel bir modeli,200 AC,meneviş tam çakmak çifte,otmatiğimde var lazer, ama beni kesmiyo;)dicem şuki gönlüm hep burowninğten yanaydı berettayı tanıdıktan sona browninğten vazgeçtim komşum kaptan abimiz var.beyruttan gelirken yıllar önce P.BERETTA modelini getirdi,otamatik.tüfekte şok falan yok.3+1 çocukluğumdan buyana tüfeği kullanıyo yaklaşık 25,26 yıl ,oldu. yahu bunca yıl insan bile arıza yapıyorda bu beretta bukadar,mı kaliteli olur.zenit saati gibi çalışıyor daha biyerinde tık temedi ,kırılmadı bozulmadı 1,kereçikte söküp takmasından anlamaz,temizlemez:)sadece sprey yağla aklına gelince 3 yılda bir yağ sıkar
işte yerli ucuz malzemeyle kaliteli avrupa,malzemenin arasında ki fark,bu.tüfek almayı düşünen ve alıcak arkaşlarım,tetik tertibatı,koruması plastik,korumalı.almayın illaki metal olsun.çünki tetik tertibatı plastik dağıldı suratıma fırladı
sormak istediğim yukarıda berettanın bu eski modelini bulabilirmiyim?istanbulda komando ava baktım birkaç yerde dahil bulamadım,bu seriden fabrika, çıkarmıyomu kendimde yurt dışına çıkıyorum gemide çalışıyorum,beyrutada gidiyorum bizim türkiye ile fiyatlarda çok büyük uçurum var,dışardan alsam biliyorum sıkıntı yaşıcam fatura kestirsem gümrüğü var,bu,işin bir esnek tarafı varmıdır.slmlar.saylr.bütün avcı arkadaşlarıma ras gelsin
yazıma ekleme yapmak istedim,bahsettiğim tüfeğin modeli,P.beretta A 302. araştrdım 1980 yılında üretmiş bereta fabrikası komşumdaki 33 yılına giriyo arkadaşlar inanın bu modeli bulayım temiz gözüm kapalı alıcam,bukaadar mükemmel vuran bir tüfek inanın görmedim acaba berettanın yeni çıkan tüfekleride aynı kalite devam ediyomu bukadar güzel vuruyomu?