0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili Burak Fazlı Amcan Yılan korkusundan Çadırda yatamıyor,İçinde yatabileceğim bir araba ayarlamamı rica ediyorum.Selamlar sevgiler.
Usta nerelerdesin sen yaw İki gün ayır artık kendine bak kaçmaz bu muhabbetler..Mustafa abinin atışlarını izleyeceğiz seninle birlikte
tamamdır serdar az kaldı bakalım ltbs gelmede sorarım sana:)bu arada burak atış için hazır kıta orda olaçaz kardeş bi trabzon sınırları dışına çıkalımda gerisi kolay:) hahaha herkese tekrar selamlar
buralardayız kardeşim tam gaz devamkendime zaman ayıracam bu sefer kaçmaz çünkü büyük makara yapacaz inşallah,trabzondan tam kadro orda olacaz
Buluşmaya sayılı günler kala her kesde bi heyacan adamı kalpten götürür bu iş hadi hayırlısı .
valla inşallah kardeşim cumartesi kesin de cuma ya bilemem....
Ali Kemal KARTAL AMASYA/SULUOVAMehmet KARTAL AMASYA/SULUOVASelahattin EROL AMASYA/SULUOVAburak benim listeme ilave edersen memnun olurum.
cengiz çoskun bafraoğuzhan özdemir bafra bunlarıda ilave et
calısmalarınızda ınsallah umdugunuz sonucu alırsınız tum dılegımle mutlu sonuca ulasmanızı dılıyor kurubuma bır kısı daha eklıyorum Muhamet Akbaş
EŞREF şu memlekette dikili bir taşını göster bana
esref hafta sonu bu tarafa gelecegını yazmı kesın bıleyımkı ıslerımı ıptal edeyım elımden geldıgınce yardımcı olmak ıstıyorum bılgınızı beklıyorum benımde bır katkım buluınsun
Bizlerden dostluklarını esirgemeyip yeni dostluklar için katılım gerçekleştiren tüm avcılarımıza misafirlerimize teşekkürler,inşallah avcılarımıza yakışan birliktelik olacak,