0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eşref güven hocamın güvecini yerken parmaklarına dikkat et
Eşref sapanımı kendim getirirsem sapan yarışmasına katılırım hehehe köyde düzenlenen sapan turnuvalarının galibi burda [/quotmustıı sapan yarısmasının hedıyesı buyuk hedıyeden onemlısıı senın gbı sevdıgım kardesımın oraya gelıpp bızlerıı sevındırmesıı
eşrefim çok güzel etkinlik olacağı şimdiden belli
SELMAN GUVEN HOCAMIN GUVECINEE SULANMAA ILK BEN GIYECEM UC GUN YEMEKK YEMICEM
Yüzsüz EŞREF işin gücün bogaz....Ben yokum bu ara sitede diye bir havalara girmişsin sne En kısa zmanda alıyorum aklını haberin ola
EŞREF elimi cebime atmam kardeş onu aklından sil Asıl sne stok yapmaya başla
Ben gelince netini baglarım gidemez bir yere sıkma canını BURAK ile ikinizin elimden çekecegi var ona göre Ben çok bunaldım Bilemiyorum artık
Kalmaz tabi olmadı ben san aöküz kesip onu güveç yapıcam nasıl Herhalde onunda hepsini y yemezsin dimi
CUMA GECESİ BEKLERİM YAKIŞILI,BİZ SABAHA KADAR ORDA OLACAGIZ..!!
mustafaa abıı ınsallh cok guzell olucakk sız sevgılıı dostlarımızı beklıyoruzz mukememl bır gece hele oo atess basıı sohbet yokmuu
inşallah inşallah iyi muhabbetler olaçak kardeş sizlerinde bu organizasyona öncülük etmeniz sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışmak bizim içinde onurdur selamlar olsun herkese görüşmek dileğiyle
hadi bakalım az kaldı buluşmaya şimdiden çok güzel bi ortam olaçak eminim çünkü tüm güzel insanlar orada katılımda olaçak şimdiden heyecan sardı bile inşallah görüşmek dileğiyle diyelim
yaparız bi organize kaçarız 2 gün yrtym bende gelecem haberin olsun ona göre yap planını,güzel muhappetlerimiz olur
erol alev kızılırmak avcılar kulubu / bafrafuhat ertan kızılırmak avcılar kulubu / bafra burak bunlarıda ekle listeye