0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sen çadırı benim çadırın yakınlarına kur işi garantiye al kardeş benden söylemesi
Cumartesi sabah kızımın üniversite sınavı var.Ben sabah sınav için Ordu ya gideceğim ancak öğleden sonra gelirim ,ekip benden önce orada olur büyük ihtimal.Ama cuma günü gece geri dönmek üzere belki gelebilirim.
Heheh o kadar mı vahim yani durum Emin başkanım Bak az bulunur Selman gibi yaman çulluk avcısı kaybetmeyin böyle bi değeri
BURAK sen ev sahibisin otur oturdugun yerde su yok sana su
valla arkadaşlar sabırsızlığım iyice arttı şimdiden bukadar güzellikler espiriler olursa orada neler olur bilmem haa bu arada tek kurşun atma işi cok sıkı calışamlarva haaa ona göreeee
BURAK EMİN abine sor bakim bu sezon ilk çulugu kim vurdurmuş ona Ah ah ömrümü yediler bunlar ömrümü Halada konuşuyorlarya ben daha ne diyem de ne edem
CUMA GECESİ BEKLERİM YAKIŞILI,BİZ SABAHA KADAR ORDA OLACAGIZ..!!
Bir yanlış ben senin yanına gelmeden çulluk vurduydum. av yapıp yapmamak deil problem sadece beni ilgilendiren nokta Ayancık Avcılar Derneği sorun bu hahaahahahahaa
Emin abi peki Samsun'dan yaman bi ördek avcısı istermisiniz kulübünüze Ayancık Avcılar Derneğinin üyesi olmak bir ayrıcalıktır benim için
Sende gece gece verip durma Başkana gazı Daha iki ördek vurmuş hayatında benim yanımda ördek avcısıyım diyo utanmaz
Beni kocaoğlan Eşref korkutuyor adam iki gün önceden yeme içme işine son vereceğim sırf senin güveci bekleyeceğim diyor.Vallahi ürktüm yanii
hadi bakalım az kaldı buluşmaya şimdiden çok güzel bi ortam olaçak eminim çünkü tüm güzel insanlar orada katılımda olaçak şimdiden heyecan sardı bile inşallah görüşmek dileğiyle diyelim