0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 SENEDİR OKUL NEDENİYLE KATILAMADIĞIM KARADENİZ BULUŞMASINA BU SENE HER TÜRLÜ KATILACAĞIM.ŞİMDİDEN ÇOK HEYACANLIYIM.BENİDE YAZ BURAK USTA.HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER.SELMAN ABİ PALAVRA YARIŞMASI VARMIŞ HABERİN OLSUN HEHEHHEHEHE
TRABZONLU AVCILAR OLARAK TAM EKİP ORADA OLACAĞIZ ....
BÖYLE GÜZEL BİR ETKİNLİĞİ KAÇIRACAĞIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜMGEÇEN HAFTA TRABZONDA İŞYELERİMİZİN YENİLEME ÇALIŞMALARI İÇİN BİR İÇ MİMARLA ANLAŞMA İMZALADIM.OKADAR KÖTÜ DENK GELDİKİİŞ TESLİMİ 19/05/2011 SİZLERE BOL MUHABBETLİ GÜNLER DİLİYORUM.BÖYLE BÜYÜK ORGANİZASYONDA OLAMAMAK ÇOK KÖTÜ BİR DURUM HERKESE SEVGİ VE SAYGILAR SUNUYORUM
Adem bey Trabzonlu avcılar olarak tam ekip gelmeniz çok sevindirici.Ancak ekibin kemencesi varmı.Onsuz olmaz bilirsin.Çok selam.
inşallah işlerin hallolması için önce trabzona gidip mimarı bir güzel dövmek ve işi bir hafta erken bitittirmek gerekiyor
MUSTAFA AMCA KANKAM BIZDE SENII SEVIYORUZZ senın emeklerın senın guzellıgın bu bulusmada herkes gorucek ınsallah cok emekk ettın cokk bız uzerıme dusen gorevıı yapıyoruzz mustafa amca insallah sevgılı dostlarımızz gelınce cok guzell bırr etkınlıkk olucakk BUUU BURAKK BENII SATIYORR MUSTAFA AMCAA NE YAPICAM BILMIYORUM BUNUNLAA
2 SENEDİR OKUL NEDENİYLE KATILAMADIĞIM KARADENİZ BULUŞMASINA BU SENE HER TÜRLÜ KATILACAĞIM.ŞİMDİDEN ÇOK HEYACANLIYIM.BENİDE YAZ BURAK USTA.HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER.SELMAN ABİ PALAVRA YARIŞMASI VARMIŞ HABERİN OLSUN HEHEHHEHEHE [/size
şafak kısmet olursa bu yıl bizde oradayız bir aksilik çıkmazsa
selmanın bu yarısmalardan kazanacagı tek yarısma var oda palavra atma yarısması
Burak kolay gelsin ,keşke yakın olsada gelebilsek,malum bir gün sonra bizim etkinliklerimiz var(551. çağlak festivali) gönlüm orada kalacak ,benki bu tür etkinlikleri seven biriyim ama mesafe uzak ne yapalım , herşey gönlünüze göre olsun...
BURAK ŞİMDİDEN BULUŞMAMIZIN HEYACANINI YAŞIYOR O GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUZ.KARDEŞİM ALLAH UTANDIRMASIN.KARADENİZ SAMSUM ÇARŞAMBA BULUŞMAMIZA SİNOP OLARAKFATİH TÜREALİ LAFÇISERDAR MERTOĞLUUFUK KALEMTAŞBÜLENT ERBULAHMET ADALIDENİZ KAYAHAMDİ ERENBİROL ÖZGENÇSİNOP 57 AVCILAR VE ATICILAR KLUBÜ OLARAK ETKİNLİĞİNİZE KATILMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
Burakcm benim birkaç arkadaşım isimlerini yazdırmak istedilerde Bedirhan Dizlek, Fatih Azgar,Gökan Kobal ve Ertan ErgelSelam ve sevgilerle.
Burak manevi hemşerilerim Orduluların hiç sesleri çıkmıyor.Ordudan katılım yokmu Kadir bey ekibini getirmiyormu.