0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam o zaman usta senin atış yapacağın kağıtları bundan bastırıyorum... Uyar mı ?
KAZIM ÜSTÜN SALİH GÜRSEL UZUNMUSTAFA ÜSTÜN- AYANCIK -
BURAK kardeşim bu atış kagıdına ben çok pis atarım ona göre EŞREF görüyorsun ki hiç sevilmiyorsun Bakıyorumda hemen hedefe koyulmuşsun Ah kardeşim ah .... Senin sonun ne olacak böyle
EŞREF sen benim nasıl vuruşlar yaptıgımı bilmelisin Ama önemi yok buluşmaya fazlabirşey kalmadı Canlı canlı görürüsün
eşref abi yaz bunlarıda yaz özgür özdemir..ilyas mercimekci..mustafa köse..mahir hoşbak...mustafa zengin..cengiz korkmaz..servet yılmaz...ve ben
uye olmayan kısıler dogan cure yucel uysal dıncer cure ekle carsamba
ben gereken afişi hazırlatıyorum burak yarına hazır olur
Listede hiç trabzon göremedik ve biz gelmeye kara vermiş bulunmaktayız eklerseniz memnun oluruz. HASAN KUTOĞLU-GÜNGÖR ÇELİK. TRABZON/VAKFIKEBİR.saygılar...
Burak bey İNŞALLAH tanışma fırsatımız olur,kapımız hr zaman ardına kadar açıktır misafirlerimize (hele birde avcıysa değme keyfine ) 05326069352 tlf.Ayrıca teşekkürler eklediğiniz için.Saygılarımla...
eşreeeef aman oğlum in aşağıya ordan hedef tahtası sana yakışmaz genç yaşta ziyan olucan kıyamam ben sana kanka...............yediniz ömrümü sizlerle gurur duyuyorum