0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam Ertan abim ekliyorum liseteye Nasipse bu haftasonu da ziyaretine gideceğim Kızılırmak Klübünün..
eşrefim burak kardeşim inş orda olucaz benim almus ekibi ile beraber tokat avcılar kulübünden de arkadaşlar gelicek inş..kalabalık olucaz yerimiz yetercekmi sen onu düşün :d
burakım gelmeden telefon et orda olayım iki fındık kırarız
Heheheh muhakkak haber veririm Ertan abim... İsmail abiyi çekiştiririz biraz
Ben dün akşam yanındaydım. Her biri birbirinden güzel son düzeltmeleri yapıyoruz. Gören herkez hayran kalacaktır zaten. O iki gün herkeze ilaç gibi gelecek. Bence herkez imkanınını zorlayıp orada olmalı
EVET AYNEN KATILIYORUM IBRAHIM SANA insallhh butun emeklerımızz o sekıldee zten bırde KOPEK GETIRCEK DOSTLARIMIZ AYAK BAGI FELAN OLUR DIYE GETIRMEK ISTEMIYOLARR HERKES KOPEKLERINI GETIRCEKKK DEGISIK BIR RENKK KATMISS OLURR BEKLIYORUZZ KERATALARIII
Sevgili dostlar, Osman ÇALIŞKAN ın hazırladığı ve AMAZON AVCILAR KULÜBÜNÜN katkılarıyla düzenleyeceğimiz taxsidermy sergisini, 4. sü düzenlenen KARADENİZ AVCILAR BULUŞMASINDA seyirlerinize sunacağız. Her avcının ve doğa dostunun görmesi gereken yaklaşık 50 parça tahniti (taxsidermy) ÇARŞAMBAYA GELİP GÖRMENİZİ ISRARLA TAVSİYE EDİYORUZ. Ayrıca sergimizde Taksidermy sanatı ile ilgili bilgilendime ve tanıtım yapılacaktır.18-19 haziranda ÇARŞAMBA' DA buluşmak dileğiyle
çok güzel bir kaynaşma dosluk buluşması olacak bundan eminim .2 gün herşeyi unutum degişik bir ortam olacak o güzel manzaranın tanıdı çıkartmalıyız.
BENCE HERKES KÖPEĞİNİ GETİRMELİ EŞREF. ONLARIN SOHBETİ Bİ BAŞKA GÜZEL OLACAK. BELKİ ORDA GÜZEL KÖPEKLERİN ÇİFLEŞMESİ İÇİN ANLAŞMALAR YAPILIP GÜZEL GÜZEL YAVRULARI AV DÜNYASINA KAZANDIRACAĞIZ.İSMAİL ABİ HANİ ÇOCUKLAR BAYRAM GELSİN DİYE HEYCANLA BEKLERLERYA BİZDE AYNI O HEYECANLA 18 HAZİRANI BEKLİYORUZ. HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...
Eşref listeyi kabartKerim AVCIEngin KARABACAKNecdet GÜLÜÇYılmaz ERGİNHepsi sağlam avcı ona göre bizde palavraya itiraz VAR...
Boluşmanız HAYIRLI olsun emeği olan tüm arkadaşları selamlar güzel muhabetlerin devamını dilerim iyi paylaşımlar.
özcan ALTUNKaan BİLİROlgun ÖZDENMurat ALTINELMALITahsin Alper ŞİMŞEKSAMSUN MERKEZZ NE KADAR CALISIYORUMM EKLEE BILADERR EKLEE BOSS DURMAA
Çok güzel bir organizasyon Allah kaza bela olmassa BAFRA ekibinde biraz daha yer açalım sevgili eşref kardeşim. Bizde orada olacak inşallah.Sadık KOCABAŞBekir KABAŞMustafa KOLAYBayram İLHANLokman AYAN