Gönderen Konu: Pointer Cinsi Köpeğim Sürekli Birini Görünce Havlıyor Ben Orayı Gidince Susuyor  (Okunma sayısı 3736 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Caner KARAYER

• *
arkadaşlar 8 aylık bir pointer köpeğim var erkek bahçede bağlı şekilde duruyor yol tarafınıda baktığı zaman görebiliyor ön tarafı açıklık bahçenin mesela ben köpeği besledim aldım bir şise su doldurmaya gidiyrm karşısındaki çeşmeden daha bahçeden çıktım gibi havlamaya başlıyor veya nenem bahçede birşeyler ekmeye girsin sürekli havlıyor kediye havlıyor geçene havlıyor bir türlü havlamaktan bıkmadı . kaç kere 1-2 tokat vurdum belki anlar hatasını diye tokat bile işlemiyor köpeğe daha eline sopayı alıyorsun direk kulübenin içine girip siniyor. çok garip yani başka hiç bir köpekte böyle davranış görmedim aşırı şımarık 1.5 aylıktan beri ben bakıyorum köpeği çok mu şımarık sizce bu şımarıklığı ve havlama sorununu  nasıl düzeltebilirim.
Caner KARAYER
1993-Tekirdağ

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Kadir ALP

• *
Bağlı köpeklerin çoğunda bu havlama sorunu olur. Özelliklede daha yavruyken serbest bırakılıp bağlamaya alıştırılmayan, ancak biraz büyüyünce zincire vurulan köpeklerde bu sorun kesinlikle görülür. İmkanın varsa belli bir alanı telle çevir içerisinde serbest dolaşsın.

Köpeği döverek korkutmak veya uyarmak da doğru bir davranış değil. Köpeğine tokat ve benzeri fiziki şiddet uygulamamanı tavsiye ediyorum. İlle korkutmak veya uyarmak istiyorsan ensesinden tut, hafifçe silkele, köpekte dövme kadar etki yaratacaktır.

Kadir ALP
1970-Adana

Çevrimdışı Mehmet YILMAZ

• *
çeşitli sitelerde uygun fiyatlara havlama tasmaları mevcut al abi tak boynuna sesi çıkmaz bi daha yada ısrarla havlamaz dayak anca köpeği silikleştirir ve kendine güvenini kaybeder kolay yol havlama tasması ben kullandım ve sorunu çözdüm iyi günler
Mehmet YILMAZ1979 Denizli ikamet Afyon

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
yavru köpegin ön ayakları sorunlu gözüküyor...bol güneş alan biryerde bakmanızda fayda var...hareketsizlik sorunu dahada ilerletir.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Emrah AKGÜN

• *
yavru köpegin ön ayakları sorunlu gözüküyor...bol güneş alan biryerde bakmanızda fayda var...hareketsizlik sorunu dahada ilerletir.....

D3 VİTAMİNİ VE kalsiyum ayaaklarına iyi gelir
Emrah AKGÜN
1988-Antalya
kumluca

Çevrimdışı İsmail MANAV

• *
1 havlama tasması alın
2 kopegın gunes ve kalsıyuma ıhtıyacı var gercı butun arkadaslar cok guzel bılgı vermıs artı gunes lazım
İsmail MANAV
15.04.1965
İSTANBUL

Çevrimdışı Caner KARAYER

• *
herkese çok teşekkür ederim köpeğin eski hali o şimdi 8-9 aylık oldu ayaklarında sorun yok güneş alıyor sadece havlıyor ve tüğ sorunu var tüğleri uzadı bazı yerlerinde :S
Caner KARAYER
1993-Tekirdağ

Uploaded with ImageShack.us