Soner bey öncelikle sizi onöre etmek isterim; çok güzel avlara imzanızı atmışsınız.Bu sizdeki silah ata değil eskibir tüfek dahi olsa sizin yine güzel avlara imzanızı atacağınızdan şühem yok.
Yukarıdaki avcı büyüklerimizin ve kardeşlerimizin msj larını okuduktan sonra; benim tercihim olan (Y.Otomatik) av tüfeklerinde ' franchi black magic ' derim.Sebebi ve artıları; herşeyden önce ital,sağlam ağır 3kg (domuzdada başarılı), Arkasında çok büyük bir yerli mke mühimmat yapan sarsılmaz gibi yerli bir sponsor varki mlz lerinin garantörlüğünü ve iç pazarda yedek mlz rahatça bulabiliyor,Yada ucuza sarsılmaza yaptıra biliyorsunuz. 1500 bulan yerli tüfek alana kadar ital bu alınabilir.Tek eksi tarafı bence biraz ağır olması keklik gibi çok gezmek isteyen avlarda,
HA neden avrupa biz milliyetçiyiz,bizde kaliteli tüfekler üretiyoruz diye benim gibi düşünüyorsanız.Dayımın tavsiyesi üzerine aldığım ve çok memnun kaldığım eski üzümlü fabrikası kapandıktan sonra el değiştirmiş firma olan kral arm kullanıyorum.Fiyatını 350 aldım.Garantisi olduğu halde ekstra olarak Fabrikasından 50 milyona hem kaşığını,hem 2 adet yayını,hemde iğne mekanızma gurubunu aldım keklik gibi,uzak ava (ankaraya) gittiğimde arabada bulunsun yaya kalmayayım diye çok memnunum, Dayımda çok memnun olduğunu biliyorumki çok sıkı avcıdır.Bilen avcı büyüklerim iyibilir.( edremit gümrük avcılar kulübünden Hüseyin BURMA) Avcı dostlarımıza tavsiyem yok yere paralarını reklam üzerine boşa harcamamaları, saygılarımla ...