Gönderen Konu: ATA ARMS ile neler avlayabiliriz?(görsel anlatım)  (Okunma sayısı 35468 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İlker YÜKSELEN

• *
Ynt: ATA ARMS ile neler avlayabiliriz?(görsel anlatım)
« Yanıtla #50 : 10 Ocak 2012, 09:24:17 »
 valla eskiler derki sorun ne tüfekte ne fişekte atan eşeoğlu eşekte :)
İlker YÜKSELEN
1977-Bursa

Çevrimdışı Mustafa İPEKDAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #51 : 19 Temmuz 2012, 22:28:38 »
valla eskiler derki sorun ne tüfekte ne fişekte atan eşeoğlu eşekte :)

doğru walla
Mustafa İPEKDAL
1980 aksaray

Çevrimdışı Uygar TANDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #52 : 20 Temmuz 2012, 09:41:00 »
bu resimdeki ata arms değil.ata.yani ata nın ilk gazlı modellerinden.bu model efsane diye biliyorum.bende ata neo kinetik var.düşük gramajlarda iyi ama 32 üzerinde sıkıştırma yapabiliyor.ama cy gazlıları gerçekten çok iyi.
  • HUĞLU RENOVA SENTETİK 66CM
  • VURSAN 92A EUROPE 66cm
  • HUĞLU GX 812 TACTICAL
Uygar TANDOĞAN
1977 MUĞLA

Çevrimdışı Hasan GÜZEL 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #53 : 20 Temmuz 2012, 14:13:47 »
eskiden ata armsan diye geçiyordu tek firmaydı şimdi ise ata ve armsan ayrı 2 firma oldular ama kalite olarak hemen hemen aynı atanın ürün yelpazesi biraz daha geniş...
türkiyede yerli olarak kötü tüfek yok denecek kadar az alt sınıfta tüfek konusunda çok iyiyiz o yüzden herkesin elindeki tüfek de bahsi geçen markaların tüfekleride güzel...
son olarak ata satış sonrasında zayıf diye düşünüyorum 2 adet ata kullanıcısı olarak ve hiç bir yerli markayada güvenmiyorum ürettikleri ürünler konusunda...
Renc RECARO
1981 ANTALYA

Çevrimdışı Coşkun AKBULUT

• *
  • kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar
« Yanıtla #54 : 07 Ekim 2012, 09:35:49 »
 arkadaslar bu yaban tv de sürekli çıkan tüfeklerden daha dorusu  p roğramı sunan kişilere özel yaılan silahlardan kundak kalitesi vs.. bunlar reklamdan baska bişi dil fuarlarda dısarıya ihrac edi,len silahlarla bize sunulan silahlar bir dilki bunlara önemli konya koeratif silahlarıda dahil yurdumun insanı kendi malının kalbur üstü silahını vitrinde bulamıyor neden çünki düşük fiata bukadar olur diyorlarda ondan adamın dedi gibi bi vatandaş kimdi o ucuz mala para harcıyacak kadar zengin dilim demişti yurdumun dışarıya ithal ettikleri silahlardan fuara giden arkadaslar bahsetti browning beratta pozeler oldunu söylediler yorum sizin yerlininde kaltesi düşükleri raflarda iyileri amerikada arastırın görün
Coşkun AKBULUT
1970 izmit/derince     kargalar sürüyle...kartallar tek uçar

Çevrimdışı Ahmet KOYUNCU

• *
« Yanıtla #55 : 07 Ekim 2012, 10:42:41 »
reklamları izlediniz bence tüfek avda ikinci faktür av yabacaksan köpeklerin iyi olacak ata armısanmı bulu verecek mi bana avı öldürmeyen tüfek olaz bahalı tüfek ucuz tüfek vardır bence ucuz tüfek al anlına daya tetiği cek öldürmesede süründürür tüfegin özelliklerini söyle niyapsın avcı adını şanını
Ahmet KOYUNCU
1970 UŞAK

Çevrimdışı Murat ÇAKAN

• Müdavim Üyemiz
  • CMAS**MONITEUR INSTR. FLIGHT ENGİNEER INSTR.
« Yanıtla #56 : 07 Ekim 2012, 11:53:23 »
Soner bey öncelikle sizi onöre etmek isterim; çok güzel avlara imzanızı atmışsınız.Bu sizdeki silah ata değil eskibir tüfek dahi olsa sizin yine güzel avlara imzanızı atacağınızdan şühem yok.
   Yukarıdaki avcı büyüklerimizin ve kardeşlerimizin msj larını okuduktan sonra; benim tercihim olan  (Y.Otomatik) av tüfeklerinde ' franchi black magic ' derim.Sebebi ve artıları; herşeyden önce ital,sağlam ağır 3kg (domuzdada başarılı), Arkasında çok büyük bir yerli mke mühimmat yapan sarsılmaz gibi yerli bir sponsor varki mlz lerinin garantörlüğünü ve iç pazarda yedek mlz rahatça bulabiliyor,Yada ucuza sarsılmaza yaptıra biliyorsunuz. 1500 bulan yerli tüfek alana kadar ital bu alınabilir.Tek eksi tarafı bence biraz ağır olması keklik gibi çok gezmek isteyen avlarda,
  HA neden avrupa biz milliyetçiyiz,bizde kaliteli tüfekler üretiyoruz diye benim gibi düşünüyorsanız.Dayımın tavsiyesi üzerine aldığım ve çok memnun kaldığım eski üzümlü fabrikası kapandıktan sonra el değiştirmiş firma olan kral arm kullanıyorum.Fiyatını 350 aldım.Garantisi olduğu halde ekstra olarak Fabrikasından 50 milyona hem kaşığını,hem 2 adet yayını,hemde iğne mekanızma gurubunu aldım keklik gibi,uzak ava (ankaraya) gittiğimde arabada bulunsun yaya kalmayayım diye çok memnunum, Dayımda çok memnun olduğunu biliyorumki çok sıkı avcıdır.Bilen avcı büyüklerim iyibilir.( edremit gümrük avcılar kulübünden Hüseyin BURMA) Avcı dostlarımıza tavsiyem yok yere paralarını reklam üzerine boşa harcamamaları, saygılarımla ...
Murat ÇAKAN 1980 BALIKESİR/HAVRAN-KOCADAĞ KÖYÜ 0543 405 1771

"KOCADAĞLI ÇAKAN TEAM_10''
                                                    ''SETTER''

Çevrimdışı Murat ÇAKAN

• Müdavim Üyemiz
  • CMAS**MONITEUR INSTR. FLIGHT ENGİNEER INSTR.
« Yanıtla #57 : 08 Ekim 2012, 23:42:46 »
.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2012, 23:44:16 Gönderen: Murat ÇAKAN »
Murat ÇAKAN 1980 BALIKESİR/HAVRAN-KOCADAĞ KÖYÜ 0543 405 1771

"KOCADAĞLI ÇAKAN TEAM_10''
                                                    ''SETTER''

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #58 : 30 Mart 2016, 00:37:32 »
güzel avlar olmuş   ;)
« Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 00:50:28 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #59 : 30 Mart 2016, 10:17:29 »
arkadaşlar arkasındaki adam iyi olursa her tüfek her avı vurur.
+100
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986