Gönderen Konu: Huğlu Otomatik, Süperpoze, Çifte  (Okunma sayısı 4951 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı H.Yahya GÜNCEL

• *
Huğlu Otomatik, Süperpoze, Çifte
« : 01 Haziran 2011, 19:37:31 »
Hangisi daha iyidir.
tüfek tamiri
1991-Konya

Çevrimdışı Şahin CİNDİOĞLU

• *
Ynt: Huğlu Otomatik, Süperpoze, Çifte
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2011, 19:52:44 »
ee tabii kii  poze.. bana gore
Şahin Cindioğlu ( Nusaybin )
1980 Gaziantep

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2011, 18:17:32 »
İyiden kastınız nedir? Poze ve çiftele konusunda daha fazla deneyimleri var ama otomatikte de en eski üreticilerdenler. Otomatikte son modeli pek tanıyamadım ama 601 modelinden çok memnun olan var. 601 modelini insafsızca zorladığı halde kusursuz çalışanları biliyorum. Ama kusurlu olan da oldu.

Poze, çifte,y.oto ne alacağınız size hangisinin daha kullanışlı geleceğine bağlı. İlk kez tüfek alacaksanız da en doğru seçimi yapacağınızın garantisi yok. Herkes bir karar verip alıyor, sonra zamanla ya hoşlanıyor ya da değiştiriyor. Huğlu iyilerden. Çelik kasa 3,2 ve 3,4 civarında modelleri var, 3 kiloluk alüminyum alaşım kasalı olanları var. İyice araştırın, omuzlayın, bakın.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ahmet ARI

• *
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2011, 16:38:45 »
huğlu  601 otomatığım var ve gayette memnunum omuzladınmı dırek hedefe gelıo bırazda dıpcık olarak ıngılızlere benzıyo bu daha cazıp yapıo benım ıcın bu sılahı herhangı bı tutukluluk sorunum olmadı ısınma gıbı derdım yok 1 kutu fısek attım yınede arka arkaya yınede bı sorun cıkarmadı
Ahmet ARI
1983 antalya

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
  • AFFETMEK ; İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
« Yanıtla #4 : 06 Aralık 2011, 22:19:00 »
huğlu 601 gb (4+1) 71 namlu mobil şoklu ve ayrıca 55 cm namlu silindir namlu yarı otomatik
huğlu 76 cm namlu özel yapım çift kırma 2-4 sabit şoklu 1986 mod
huğlu 71 cm namlu 1989 model 103 d nin ilk çıkanlarından(sellöktörlü) 1-3 şoklu namlunun boyasına bayılrım ayrıca ağacıda 2 numaralı cevizden sporpozem var.
hiç birini birinden ayıramam.çittenin menzili müthiş , pozenin yüze oturması çok güzel , yarı otomatiğim ise 500-600 fişek atmama rağmen tık demedi çok şükür.hepsininde ortak özelliği kaya gibi sağlam olması ve sattığı malın arkasında duran huğlu gibi bir firma olması.
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN
Çıraklığını yapmadığın işin , Ustalığını yapmayacakmışsın...

Çevrimdışı Erkut BAYKAL

• *
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2012, 05:01:37 »
süperpoze alın pişman olmazsınız.
Erkut BAYKAL
1978 kocaeli

Çevrimiçi Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2012, 00:00:22 »
ben 601 modelini aldım ruhsata işlettirmeden denedim 24 gramları falan çıkarıyordu yanlız fişeklerin demirlerinin kenarında ufak bir eziklik olşturuyordu bu beni şüphelendirdi ve daha fazla deneme yaptım tam bu tüfekte sorun yok tamam dediğim anda avda fişek dikti şüpelerimin haksız değilmiş bir sorun olduğu için yapıyormuş o ezilmeyi ve sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yedim bayiye verdim ve huğludada vazgeçtim. aslında belkide çok ufak bir hatası vardı ama yinede cansıkıcı bir durum.

birde kişisel bir tercihim var otomatikte kesinlikle sentetik dipçik diyorum. yağışlı havalarda ahşap olanlar şişme yapıyo renk atması ve .çizilmeler oluyo. banada güven vermiyo hele el kundağı elimde kalacakmış gibi bir his veriyor.

huğludada sentetik dipçik üretimi yokmuş. ve gaz pistonun oradaki bölümde hala kaynaklı birleştirmeden vazgeçilmedi bugün çoğu firma bunu geçmeli şekilde yapıyor. en azından estetik görünüyor. 
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156