Gönderen Konu: Dışkı da kurt ve koku  (Okunma sayısı 4413 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
Dışkı da kurt ve koku
« : 31 Mayıs 2011, 13:25:21 »
Arkadaşlar daha önce konu başlıgımda mamalar ile ilgili soru sormuştum ve bona cibo nun 15kg yetişkinler için olanından sipariş verdim dışkı rengi siyah sert ve kokusuz ve müthiş enerjiklerdi çok memnundum bir tavsiye üzerine kennel markalı üründen sipariş verdim fakat dışkı rengi koyu yeşil yada kahverengi gibi oldu ve müthiş derece kokuyor dışkının için de beyaz renkte kurtlar var ne yapmam gerekli bu kurtları dökmesl için kopaylarımın

Çevrimdışı Erhan DURAK

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Ynt: Dışkı da kurt ve koku
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2011, 13:52:57 »
evet ustalar bende  özellikle koku konusunda rahatsızım.yardımcı olursanız sevinirim.
  • ingiliz pointer
  • beretta s55
  • ussr poze
  • brownin fusion evolve
  • özkanlar çifte
1976-ısparta

Çevrimdışı Erdem PAPAĞAN

• *
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2011, 08:06:00 »
kennel marka berbat bende aldım aynı sebepler hariç kurt sorunuda var.HÜSEYİN abi veterinerlerde kıl kurdu yani iç parazit hapları var onlar ağar olur dersen ben eczanede çalışıyorum kontil diye bi şurup kullanıyoz iç kurtlar için iyi denemeni tavsiye ederim.Geçmiş olsun
Erdem PAPAĞAN
1977-Sakarya

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2011, 15:55:14 »
kennel marka berbat bende aldım aynı sebepler hariç kurt sorunuda var.HÜSEYİN abi veterinerlerde kıl kurdu yani iç parazit hapları var onlar ağar olur dersen ben eczanede çalışıyorum kontil diye bi şurup kullanıyoz iç kurtlar için iyi denemeni tavsiye ederim.Geçmiş olsun

sagolasın erdem kardeş bir daha asla ama asla o mamayı kullanmam çok berbat hiç de tavsiye etmem yardımcı olan herkese de çok teşekkürler

Çevrimdışı Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU

• *
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2011, 17:46:55 »
Hüseyin Bey öncelikle kennel iyi kaliteli bir mama olmadığından köpeğiniz  mamayı etkin değerlendiremez bu nedenle günlük dışkı miktarı artar ayrıca mama değişimleri kademeli olarak yapılmadığında sindirim sistemi yeni mamaya uyum sağlayana kadar dışkıda yumuşama,ishal gibi durumlar gözlenebilir
dışkının kötü kokulu olması muhtemelen  hem mamanın kötü kaliteli olmasından hem de köpeklerinizde  parazit  olmasından kaynaklanıyor size tavsiyem köpeklerinize 1 er hafta arayla 4 kez wormtal,caniverm gibi geniş spektrumlu iç parazit tableti kullanmanız  ve köpekleriniz için daha kaliteli bir mama tercih etmenizdir geçmiş olsun 
Vet.Hek.Ece ATABEYOĞLU
1982 BALIKESİR

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2011, 10:12:34 »
Ece hanım çok teşekkür ederim  dediklerinizi aynen uugulayacagım