Gönderen Konu: kopoycu dostlara sesleniyorum buluşmaya ne dersiniz ?  (Okunma sayısı 2135 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ümit BERBEROĞLU

• *
  • hemşinli
 değerli kopoycu dostlarım,hep yakınıyoruz kopoyculara gereken önem verilmiyo ,kimse elini taşın altına koymuyo diye.lafı bırakıp eyleme geçme zamanı geldi diyorum.arkadaşların vereceği ortak akılla istenilen bir ilimizde,uygun bir zamanda,7 den yetmişe doğudan batıya kuzeyden güneye tüm kopoycu dostların bulaşa bileceği ortak biryerde buluşmaya ne dersiniz.dernekse dernek kurarız ne yapmamız gereki yorsa şahsen maddi manevi hertürlü desteği vermeye hazırım.telim 0532 631 1327 sadece bizim sitedeki arkadaşlarla sınırlı kalmasın tanıdığınız bildiğiniz tüm kopoycuların katılımı ile geniş çaplı toplanalım.başka sitelerdeki arkadaşlara da duyuralım.haydin kopoycu dostlarım neden sesimiz cılız çıkıyor.icraat zamanı.herkez toplanma yeri ve zamanı için fikrini belirtirse iyi olur.birlik zamanı.bir olalım sesimiz çıksın.
Ümit yaşar BERBEROĞLU
1974 karasu

Çevrimdışı Halil KAYA

• *
  • TÜRKLÜK KANIMIZ iSLAM CANIMIZ
Ynt: kopoycu dostlara sesleniyorum buluşmaya ne dersiniz ?
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2011, 22:20:55 »
eyvallah dostum yüreyine aklina saglik bizleri düsünüp yola cikiyorsun bence cok gerekli organize katilip bulusmak kaynasmak gerek birlikten kuvvet dogar malum gurbetteyim sinirimizi asamiyoruz gönlüm sizlerle hadi doslar kopoycularinda sesi duyulsun basarilar ÜMIT BEY
Halil KAYA
1976-Ordu/Persembe

Çevrimdışı Şenol ÖZGÜR

• *
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2011, 09:08:00 »
ümit mrh.çorluya geldiğini duydum görüşemeden dönmüşün
tanışmak nasip olmadı.fikrin çok güzel ama bizim kopoycularda
bir hasetlik aldı başını gidiyor.biz biribirimizin kuyunu kazmaktan başka yaptığımız
pek birşey yok.bizim çorludan enver işseven diye bir abimiz var
belki tanırsın.bu tür bir organizasyon altıncı ayda düşünüyor
neden burda olmasın bu şu an sadece benim fikrim
saygılar ümit.
Şenol ÖZGÜR
1973 çorlu-t/dağ

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2011, 09:56:35 »
Sevgili Ümit bey fikir gayet güzel,bu konuda geç kalındığına inanlardan biriyim.Bu nedenle sitemizde kopoycuların birbirleriyle tanışması,kaynaşması ve birlikteliğimizin sağianması adına bir liste yaptım ancak bu güne kadar malesef 129 arkadaşa ulaşabildik,sizin vesilenizle bu listaye adını yazdıran dostlara teşekkür ediyorum.
Bence bu konuda atılacak her adım bizm menfaatimize olacaktır.Ortak akılla,ortak bir noktada neden buluşamıyalımki.Gurur yok,kibir yok,ben yok,sen yok,bizler varız ve var olduğumuzuda bu çağrı sonucunda kanıtlıyabileceğimize inanıyorum.Gün beraberlik günü,sorunlarımız çığgibi büyüyor,yavaş yavaş çözmeye başlıyalım.
BU ÇAĞRIYADA KULAK VERELİM VE BİRLİKTE OLMANIN HAKLI GURURUNUDA KOPOYCULAR OLARAK BİRLİKTE YAŞIYALIM.
Avına avcısına ve de doğasına sahip çıkan tüm dostlara selam olsun.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Alim SARIGÜL

• *
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2011, 11:08:44 »
Güzel bir fikir...Ülkenin her yerine eşit mesafe uzaklıkta olan ve kopoycuların ağırlıkta bulunduğu bir ilde buluşulabilir. Selamlar..
Alim SARIGÜL
1965-Ordu-Mesudiye
Mesudiye Kara ve Su Avcıları Derneği Başkanı