Gönderen Konu: köpeğimmin yerini deyiştirdim ama susmuyor yardım  (Okunma sayısı 3423 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim BIÇAK

• *
45 günlükken aldığım stter cinsi köpeğim var şu an 11 aylık.eski evimizin içinde salık halde bakıyordum.şimdi bahçeye 5 metre ilerisine yeni bi kulübe yatırdım oraya bağladım. ne kulübeye giriyo nede susuyo ama eski yerine koyunca gıkı çıkmıyo. yattığı halısını allıp kulübenin içine koydum biraz durdu gece olunca yine isyan:) yardımcı olacak yönlendircek arkadaşların cevabını bekliyorum
İbrahim BIÇAK
1978 kocaeli

screen grab

Çevrimdışı Kadir YILMAZ

• *
Ynt: köpeğimmin yerini deyiştirdim ama susmuyor yardım
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2011, 09:56:54 »
ibrahim kardeş köpeğim evde ve salınıktı demişsin rahata ve özgürlüğe alışmış kerata şimdi sıkıyı görünce kaytarıyo yerini değiştirme bağlı tutmaya devam et zamanla alışır.istikrarlı olman lazım.ıspartadan selamlar.....
Kadir  YILMAZ
1977 ISPARTA    0 544 663 28 69

Çevrimdışı İbrahim BIÇAK

• *
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2011, 17:52:03 »
saol kadir kardeşim yardımcı olduğun için işalah aşıcaz sorunu
İbrahim BIÇAK
1978 kocaeli

screen grab

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2011, 18:04:32 »
ibrahim abi kadir abiye katılıyorum.biraz sabratmen gerekiyor sonra alışıp gidiyo zaten...

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Osman KOCABIYIK

• *
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2011, 19:10:03 »
sadece sabır
Osman KOCABIYIK
1977 - SAKARYA

Çevrimdışı İbrahim BIÇAK

• *
« Yanıtla #5 : 21 Mayıs 2011, 20:41:54 »
saolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için. bide şu havlama tasmaları var acaba işe yarıyormu yada bi sakıncası varmı bilginiz varmı
İbrahim BIÇAK
1978 kocaeli

screen grab

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 22 Mayıs 2011, 23:54:17 »
Havlama (şok) Tasmaları köpeğe Elektrik şoku vererek çalışıyor.Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum köpeğin havlaması.Bende zamanında yaşadım.Daha etraflı düşünmenizi öneriyorum.Köpek orayı sahiplendiği için havlıyor yeni yerinde.Salık şekilde durması mümkün değil mi ?Bence onu bir kere daha düşünün
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı İbrahim BIÇAK

• *
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2011, 00:24:20 »
zaten eski yerine koyunca sesi çıkmıyo bende gündüzleri oraya koyup alışmasını sağlıyorum. ama akşam oldumu başlıyo mızmızlanmaya bakalım böyle devam edicez olmassa en son çare şu havlama tasmasını deniycem
İbrahim BIÇAK
1978 kocaeli

screen grab

Çevrimdışı Gürkan KAYA

• *
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2011, 00:51:05 »
bende 4 gun oldu yerini değişeli benimde bi setterim var ilk aldığımda çatıda baktım 2 hafta kadar.şimdi aşada bi kafes yaptım.benim köpeğim ilk gun çok havladı ağladı.2.gun gecti gibi.şimdi hala arkamdan 20 dakika kadar havlıyor.oda gececek sanırım .yalnız şu var ki ona gözükürsek susmuyordu sanırım tek isteği oyun özgürlük.şunu anladım havlıyor diye ara arayanına gitmek daha bi ters etki olusturuyor.bulundugu yerde cok insan olmaması gerekio en azından alışana kadar..benimn setterim 3.5 aylık bir çok konuda paslşabiliriz istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz
Gürkan KAYA
1982 kocaeli-karamürsel