Gönderen Konu: EDREMİT MERKEZ KULÜBÜNÜN KINOLOJİ EĞİTİM SEMİNERİ VE KAYIT ORGANİZASYONU  (Okunma sayısı 3540 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serdar BURAK

• Müdavim Üyemiz
Edremit kulübünün kınoloji eğitim semineri ve kayıt organizasyonu 14-15 Mayıs günlerinde güzel bir etkinlik ve katılım ile yapıldı.Bu organizyonu gerçekleştiren öncelikle Edremit kulübü yönetimini ve sayın İlhan Deveci hocamızı tekrardan kutlar ayrıca Kıf yöneticilerinin göstermiş oldukları ilgi ve samimiyetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Bu organizasyondan bazı kareler.

Köpeğim Alex Pointer ırkına tam uygun Çok iyi derece aldı...Mükemmel alamamaızın sebebi yürüyüşü istenilen şekilde gösteremememiz.

Murat Ayazlar koca oğlanı yıkarken  :)  :)  :)

Serdar BURAK
1979 Çan ÇANAKKALE 05326570506 Çan Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Serdar kardeşim çok güzel etkinlik olmuş katılımcıların hepsini kutlarım.
Köpeğinin aldığı derece senin daha iyi handler lığın sayesinde artacaktır.
Başarılarınızın devamını dilerim
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Doğan TEKEL

• *
  • avcı,doğaya deger veren insandır
bizleri yanlız bırakmayan tüm dostlara selam eder tekrar tesekür ederiz....
MEHMET DOĞAN KIVRAK
EDREMİT/1986 

[email protected]

Çevrimdışı Levent ÖZ

• *
  • BİR LİRALIK TÜFEK ON LİRALIK KÖPEK
Serdar hepimiz için hayırlı olsun. Çanakkale bölgesinden çok güzel köpekler kayıt ettirildi. Merada oldukları gibi bundan sonra ring içerisinde de başarılı olmalarını dilerim. 29 Mayısta Altınoluk'ta görüşmek üzere.
Levent ÖZ. 05324144713
1971 Altınoluk-Balıkesir

Çevrimdışı Serdar BURAK

• Müdavim Üyemiz
Serdar hepimiz için hayırlı olsun. Çanakkale bölgesinden çok güzel köpekler kayıt ettirildi. Merada oldukları gibi bundan sonra ring içerisinde de başarılı olmalarını dilerim. 29 Mayısta Altınoluk'ta görüşmek üzere.

Güzel köpekler kayıt altına aldı,tüm avcı dostlara hayırlı olması ümidiyle Levent abi.Nasipse 29 Mayıs'ta görüşmek üzere selamlar...
Serdar BURAK
1979 Çan ÇANAKKALE 05326570506 Çan Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı

Çevrimdışı Enis OKTAY

• *
elinize sağlık çok güzel katılamadığım için üzgünüö
Enis OKTAY
1954 Edinincik BALIKESİR

Çevrimdışı Vedat HAMURCU

• Müdavim Üyemiz
14 15 mauıs tarihlerinde edremit merkez kulubünün ilk defa olmasına karşı kınıloji egitim semineri ve kayıt organisasyonu büyük başarıyla gercekleşti tahmin ediyorumki katılan misafirlerde son derece memnun ayrıldılar edremit merkez kulubunun yöneticilerini ve emegi gecen tüm arkadaşları cani gönülden kutlar işallah gelecek yıllarda devamını dilerim misafirperverlikleri ve cana yakın davranışları taktire şayandı
Vedat HAMURCU
1960-Balıkesir/Edremit

Çevrimdışı Murat ÇAKAN

• Müdavim Üyemiz
  • CMAS**MONITEUR INSTR. FLIGHT ENGİNEER INSTR.
serdar kardeşim güzel etkinlik olmuş memleketimde, malum ben gidemedim,meslek icabı kocaeli deyim.senin herzamanki gibi maşallahın var çanakkaleden yetişmişsin fotolarınlada çok güzel anlatmışsın etkinliği güzel paylaşımlar olmuş tebrik ederim.
Murat ÇAKAN 1980 BALIKESİR/HAVRAN-KOCADAĞ KÖYÜ 0543 405 1771

"KOCADAĞLI ÇAKAN TEAM_10''
                                                    ''SETTER''