Merhabalar yaşımız genç ama sarsılmaz konusunda tecrübeliyimdir çünkü daha orta okuldayken yazın çalışıp kışın okul harçlıklarımı biriktirip bir yılın sonunda babamın üzerine bir tane concorde lx almayı başarmıştım. Her ne kadar kurallara uygun olmasa da (yaşım tutmadığı için) o günden bu seneye kadar ava hep bu tüfekle gittim. Belki yüzlerce bıldırcın onlarca keklik onlarca tavşan vurdum bir sürü ördek vurdum. Yani anlayacağınız en az 1500 fişek yakmışımdır ama tüfek tık demedi. Yaz kış ava gittim hiç sorun çıkarmadı. Hatta güneşte, karda, yağmurda kaldı, günlerce temizleyemediğim oldu sorun çıkarmadı. Yenileri nasıldır bilmem ama ben yaklaşık 11 sene önce almıştım ve çok memnunum. Sadece geçen sene 3. fişekte takılma yaptı bende sarsılmaza verdim tüfeği fabrikaya gönderdiler tek kuruş almadan hatta kargo ücreti bile almadan yapıp getirdiler. 10. yılda bu kadarcık kusur da olsun artık:) Bende bunun üzerine 2. tüfeğimi de sarsılmaz salvo süper poze aldım ondan o kadar memnun değilim güzel tüfek ama bende en başta biraz sorun çıkardı bu sene bakacam durumuna. Ama Concorde modeline ve sarsılmazın parça ve onarım garantisine diyeceğim yok. Bence güzel tercih, fişek hadisesine gelince ben otomatikle hep mirage attım tüfeğe de oturdu fişek sorun yaşamadım ama her fişeği de atar. Tercih sizin ben otomatikle avda hep mirage atarım, öylesine atış yaparken diğer fişekleri attım sorun olmadı.