Gönderen Konu: KIF KÜTAHYA MERA YARIŞMASI İNGİLİZ IRKLAR BİRİNCİSİ SETTER FRANCINI'S SKAI.  (Okunma sayısı 17620 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili Dost ve arkadaşlarım öncelikle bu yarışmada emeği geçenleri ve  dereceye giren veya giremeyen katılımcı dostları birkez daha kutlarım . Sevgiler .

« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2011, 10:28:04 Gönderen: Tanju ÜNEN »
Bursa 1973 BİRİLERİ ARKANIZDAN KONUŞUYORSA ONLARDAN ÖNDESİNİZ .

Çevrimdışı Mehmet AYHAN

• Mehmet AYHAN
  • *
  • K.I.F ANKARA POİNTER DERNEĞİ BAŞKANI 1979 ANKARA
    • KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ
Tanju bey tebrikler başarılarınızın devamını dilerim.

KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ

http://ankarapointerdernegi.tr.

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili Mehmet .

İyi dilek ve temennilerin için teşekkür ederim .

Sevgiler .

saadettin BIYIKLI

• Ziyaretçi
tebrikler başarılarınızın devamını dileriz acaba skay kendi ırklarıyla  yarışmak istermi?  adapazarına  bekleriz

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili Sadettin .

En büyük arzumun bu olduğunu sizlerle birlikte olmak istediğimi biliyorsun . Lakin biliyorsun ki SKAI kıf kayıtlı ve kurumun almış olduğu bazı kararlar var ve saygı duyuyorum ancak en kısa zamanda aradaki küçük pürüzlerinde giderilmesi sonucunda inşallah hep birlikte çok güzel organizasyonlarda etkinliklerde birlikte olacağız . İşte ozaman ben birinci olmuşum sonuncu olmuşum hiçmi hiç önemli değil önemli olan dostlukların pekişmesi .
 Nazik davetin için teşekkür ederim , yarışmaya katılamasamda mutlaka aranızda olacağım ben eşten dolayı yarı adapazarlıyım yani siz değerli dost ve arkadaşlara ev sahipliği yapmaktan şeref duyarım .

Sevgiler .

Çevrimdışı T.Uğur ÖZCAN

• *
Tebrikler Tanju Bey!
Keyifle izledik,fotoğrafları Halil OKYAY kardeşim çekti...

Tevfik Uğur ÖZCAN
1975-Eskişehir

saadettin BIYIKLI

• Ziyaretçi
Sevgili Sadettin .

En büyük arzumun bu olduğunu sizlerle birlikte olmak istediğimi biliyorsun . Lakin biliyorsun ki SKAI kıf kayıtlı ve kurumun almış olduğu bazı kararlar var ve saygı duyuyorum ancak en kısa zamanda aradaki küçük pürüzlerinde giderilmesi sonucunda inşallah hep birlikte çok güzel organizasyonlarda etkinliklerde birlikte olacağız . İşte ozaman ben birinci olmuşum sonuncu olmuşum hiçmi hiç önemli değil önemli olan dostlukların pekişmesi .
 Nazik davetin için teşekkür ederim , yarışmaya katılamasamda mutlaka aranızda olacağım ben eşten dolayı yarı adapazarlıyım yani siz değerli dost ve arkadaşlara ev sahipliği yapmaktan şeref duyarım .

Sevgiler .
tanju bey size başarılar inşallah ufak pürüzlerinizi çözer siniz  skayı istediğiniz yarışmalara sokarsınız  setter clubın böyle uygulamaları yok istediğimiz yerde yarışıyoruz  inşallah  sizde yarışırsınız görüşmek üzere

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
tanju bey göstermiş olduğunuz başarıdan ötürü tebrik ederim,çok güzel görüntüler seyrettik benim bir aşkımda seterler ama pointerden fırsat bulup bakamıyorum.yeniden tebrik ederim çok güzel hareketler bunlar.
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Zafer KESENDURAN

• Müdavim Üyemiz

Tanju seni ve Skay ı başarısından dolayı kutlarım zevkle seyrettim setter katılımının az olduğu bir yarışmaydı allah biliyor ya setterlerin çoğunlukta olduğu kırgınlık ve fikir ayrılıklarının olmadığı  bir yarışmayı kıf çatısı altında fcı kurallarına göre seyretmek en  büyük arzum işin gerçeğine bakacak olursak bu tip yarışmalar çiftlik kuşlarıyla yapıldığı sürece köpeklerin tam anlamıyla performanslarının açığa çıkmadığı kaçınılmaz bir gerçek bu konuda çalışmaların yapıldığı ve gerçek av ortamında yarışma yapabilmek için Adanada bu iş üzerine çalışmaların yapıldığını yetkililerden öğrendik inşallah önümüzdeki yıllarda buda gerçekleşir öyle veya böyle tek bir gerçek var ülkemiz her ne derneğe veya kulube bağlı olusa olsun setteriyle pointeriyle kurzhaarıyla avrupayı aratmayacak köpeklere sahıptir ve bu dahada gelişecektir
zafer kesenduran 1963 seferihisar izmir

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Tanju kardeşim:

Skay maşallah çok güzel ve hergeçen günde dahada güzelleşiyor,yarışma esnasında yaklaşık 300 tane resmini çektim ve bundanda büyük keyf aldım,resimleri zaman zaman sitede paylaşacağım.
Başarılarınızın devamını dilerim

Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz

Tanju seni ve Skay ı başarısından dolayı kutlarım zevkle seyrettim setter katılımının az olduğu bir yarışmaydı allah biliyor ya setterlerin çoğunlukta olduğu kırgınlık ve fikir ayrılıklarının olmadığı  bir yarışmayı kıf çatısı altında fcı kurallarına göre seyretmek en  büyük arzum işin gerçeğine bakacak olursak bu tip yarışmalar çiftlik kuşlarıyla yapıldığı sürece köpeklerin tam anlamıyla performanslarının açığa çıkmadığı kaçınılmaz bir gerçek bu konuda çalışmaların yapıldığı ve gerçek av ortamında yarışma yapabilmek için Adanada bu iş üzerine çalışmaların yapıldığını yetkililerden öğrendik inşallah önümüzdeki yıllarda buda gerçekleşir öyle veya böyle tek bir gerçek var ülkemiz her ne derneğe veya kulube bağlı olusa olsun setteriyle pointeriyle kurzhaarıyla avrupayı aratmayacak köpeklere sahıptir ve bu dahada gelişecektir

Zafer bende seninle aynı fikirdeyim ve benimde tek arzum iyi köpeklerin rekabetini yeşil sahalarda görmek ve çıtayı dahada yukarılara taşımak,didişmenin kimseye faydası yok bu vatan bu bayrak hepimizin
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili Uğur .

İyi dilek ve temennilerin için teşekkür ederim . Ayrıca Halil kardeşiminde deklanşörüne sağlık .

Sevgiler .

Çevrimdışı İlhami KAYA

• Free Üye
  • *
  • İlhami KAYA 539 274 96 49
    • www.pointerduzce.com
sevgili tanju bey almış oldugunuz başarılı sonuctan dolayı sizleri tebrik eder bu alanda başarılarınızın daim olmasını dilerim saygılarımla ilhami kaya
ABEL--
gif upload
İlhami KAYA1966-DÜZCE 0-539-274-96-49
DÜRÜST OLAN KAZANIR^www.pointerduzce.com

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili Mahir abi  .

Sevgiler .

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili Zafer abi .

Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim . Yazdıklarına % 100 katılıyorum ve en kısa zamanda küçük pürüzlerin karşılıklı konuşulup anlaşılarak el sıkışılacağına canı yürekten inanıyorum .

Sevgiler.

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili Özhan abi  .

İyi dilek ve temennilerin için teşekkür ederim . O senin kalbinin güzelliği .

Sevgiler .

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili İlhami abi .

Sevgiler .

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
Tanju tekrardan tebrik ederim gerçekten çok güzel bir hayvana sahip olmuşsun anlattığın kadar varmış,başarılarının devamını dilerim.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

***** ŞİVA - LEXUS - BARBY *****

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili Kadir abi .

Sevgiler .

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
Tebrikler tanju emeklerinin karşılığını bir bir alıyorsun ..
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili Ulvi abi .

İyi dilek ve yorumun için teşekkür ederim .

Sevgiler .

Çevrimdışı Kadir MEMİŞ

• *
Basarilarinin devamini dilerim kardes
Kadir MEMİŞ
1964-Greece/Kos

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili arkadaşım gökhan .

öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim . Yarışmada hakikaten iyi pointerler vardı lakin o gün skayın günüydü ve tüm marifetlerini ortaya koydu biliyorsun benim böğle takıntılarım yoktur adil bir yönetimle herzaman iyi olan kazansın . Önceki yarışmada ekremin köpeği birinci olmuştu o günde o iyiydi biliyorsun bende daha önce pointer besliyordum lakin bu ırkı tanıyınca döneklik yaptım :) ne yapayım bu ırkı sevdim ve gönül verdim bundan sonra seter dışında farklı bir ırk besleyeceğimi zannetmiyorum , tabiki bu iş gönül işi diğer ırkları besleyen arkadaşlarımada sonsuz saygı duyuyorum ben esmer severim başkası sarışın  .

Sevgiler .

Çevrimdışı Tanju ÜNEN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Sevgili Kadir abi .

Değerli yorumun için teşekkür ederim . Kısmetse bir sonraki etkinliklerde birlikte olmak en büyük arzum sizler gibi değerli üstadlardan öğrenecek çok şeyler var .

Sevgiler .

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
Sevgili Tanju sayenizde zevkli bir yarışma izledik... Umarım Skayla beraber daha nice kupalar kaldırırsınız....
BU ARADA EN BÜYÜK ARZUMUZ BİR ÇATI ALTINDA TOPLANIP, ÇITAYI YÜKSELTMEK....
Tartışma değilde, iş birliği istiyoruz... Müthiş katılımlı, büyük yarışlar istiyoruz...
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869