Sevgili dostlar bu hafta sonu bizde Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki KIF etkinliklerine katıldık.Cumartesi günü yapılan ırk değerlendirmesine katılan oniki aylık köpeğim ZORO genç köpekler arasındaki değerlendirmede birinciliğe layık görülerek Culup J.CAC.TR. 1 ünvanı verildi sonra ırkının en iyisi katagorisinde yarışan köpeğim burda da birinciliğe layık görülerek BOB.1 ünvanı verildi ve grubun en iyisi yarışmasınındada ikinciliğe layık görülerek BOG.2 ünvanı verilerek gururumu okşadı.Daha on iki aylık olmasına rağmen bu kadar iyi derece alması doğrusu beni çok memnun etti inşallah gelişimini tam olarak tamamladığında daha büyük başarılara imza atacak.Başta bu köpeği bana kazandıran Ahmet Yılmaz kardeşime ve eğitiminde büyük katkısı olan Kemal Yurdakul abime ve bu yolculukda bana eşlik eden Fatih Yılmaz ve Emrah Erdal kardeşime çok teşekkür ederim.Tavşanlıda bizi çok güzel bir şekilde ağırlayan Mahir İnci abime ve ekibinede çok Teşekkür ederim.Aslında yarışma bahane dostluk şahane idi sanaldan tanıdığım bir çok dostla tanışmak yüz yüze muhabbet etmek işin en keyifli yanıydı.Aytekin Çetin, Rıdvan Koçataş Nusret Kaya, İzzet Postaloğlu,Gökhan Darı,İlhami Kaya,Anıl Akgül,Ergin Ağaoğlu,Murat Akgün,Hüseyin Sertçetin,Tuncay Karaman, Mustafa Kabaca, Mehmet Kayış ve ismini sayamadığım bir çok dostla oturup sohbet etme imkanı bulduk.Bu yarışmanın sevindirici bir yanıda ülkemizde cıtanın git gide dahada yükselmesini görmekdi biribirinden güzel ve kaliteli köpekleri görmek inan çok sevindirici burdan hakemlerimiz Ümit Özkanal,Serdar Ertem ve Adnan Üke ye de çok teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın dostlar.RASTGELE
ANNE : NİNO (Ahmet Yılmaz)
BABA : DELLA RİVAZZA CHARLY (Aytekin Kaynak)