Gönderen Konu: E. Pointer ZORO'nun KIF başarısı ve onunla yaptığım avlar.  (Okunma sayısı 17668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ramazan BUNARCIOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Ynt: E. Pointer ZORO'nun KIF başarısı (R.Bunarcıoğlu)
« Yanıtla #25 : 05 Mayıs 2011, 20:41:59 »

Ramazan abi köpeğin ve dostluğun şahane. Mükemmel insanlarsınız. Başka organizasyonlarda muhabbet etmek ve tekrar görüşmek dileklerimle. Daha nice başarılara imza atarsınız inşallah.

Rıdvan KOCATAŞ

Sevgili Rıdvan güzel dilek ve temennilerin için çok teşekkürler inan bende seninle tanışdığıma çok memnun oldun  senin gibi kişilik sahibi harika bir insanla dostluk kurmak bu etkinliklerin en güzel tarafı olsa gerek başka bir etkinlikde gene görüşmek üzere selamlar.

« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2011, 20:52:45 Gönderen: Ramazan BUNARCIOĞLU »

Çevrimdışı Sabri AKDENİZ

• *
« Yanıtla #26 : 06 Mayıs 2011, 00:37:38 »
Ramazan Bey,tebrikler.Başarılarınızın devamını dilerim.

Sabri AKDENİZ
1953 BURSA/AKÇALAR - BALIKESİR/EDREMİT - MARDİN
0 533 654 18 93 http://sabrihoca.wordpress.com - Blog Sayfam için tıklayınız...

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 06 Mayıs 2011, 11:12:34 »
Ramazan seni canı gönülden tebrik ederim çok güzel köpeğin var hak ettiği kuparı aldığı içinde ayrıca mutlu oldum başarıların devamını dilerim selamlar bu karelerde benden olsun..

İzzet Postaloğlu

Sevgili İzzet güzel dilek ve temmilerin için teşekkür ederim sizlerle orada görüşmek muhabbet etmek herşeyden güzeldi bende sizin başarılarınınızı kutlarım devamını dilerim gerçekden güzel köpekleriniz var başka bir etkinlikde görüşmek üzere sevgi ve selamlar.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 06 Mayıs 2011, 15:16:39 »
   Ramazan kardeşim seni cani gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Aytekin abi güzel dilek ve temennilerin için teşekkür ederim sen ve köpeğin viktorda harikasınız dosluğunda harika abi balıkesirde senin gibi bi abim olduğu için inan kendimi çok şanslı hissediyom.Tekrar görüşmek üzere sağlıçakla kal abim.

ve buda son resim :):):)

Çevrimdışı Fehmi TALAN

• *
« Yanıtla #29 : 06 Mayıs 2011, 18:00:02 »
Ramazan kardeşim 10 numra köpeğin var söylenecek başka söz yok,ve onun değerini bil.başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum selamlar.
Fehmi TALAN
1971MANİSA                                                    RİBOT

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Murat KALAYCI

• Müdavim Üyemiz
  • Beyşehirli
    • http://www.avkopegi42.tr.gg
« Yanıtla #30 : 07 Mayıs 2011, 10:24:46 »
Ramazan kardeşim seni cani gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Bu güzel etkinlikte dostlarla bende beraber olmak isterdim malum Ateşin  doğumu nedeni ile aranızda olamadım.İnşallah bir dahaki sefere.Her şey gönlünce olsun kardeşim.

Konyadan Sevgilerimle.

Murat KALAYCI
Murat KALAYCI     [email protected]
  1971 KONYA             www.avkopegi42.tr.gg
                                        0.532.6532153

Çevrimdışı Bekir BEKLER

• *
    • Merkez Av ve Spor Silahları Galerisi
« Yanıtla #31 : 07 Mayıs 2011, 10:34:03 »
Ramazan tebrikler başarıların devamını dilerim konyadan selamlar.

Pointer Köpeği Irkı
Üreticileri ve Yetiştiricileri
Derneği Konya Şb Başkanı Bekir BEKLER 0533 487 67 98

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 07 Mayıs 2011, 19:10:44 »
Ramazan kardeşim seni cani gönülden tekrar tebrik eder başarılarının devamını dilerim.güzel bir hafta sonuydu. zoroyla birlikte uzun yıllar birliktelik dilerim

Fatih Yılmaz

Sevgili Fatih kardeşim güzel dilek ve temennilerin için teşekkür ederim beraber güzel bir yolculuk ve güzel bir hafta sonu geçirdik inşallah daha nice etkinliklere beraber katılmak dileğiyle sevgi ve selamlar.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 07 Mayıs 2011, 20:21:37 »
 Ramazan kardeşim seni Tavşanlıda tebrik etttim tekrar tebrik ederim,Zoro gerçekten mükemmel bir fiziğe sahip,ringe çıktığın da arkadaşlarla ilk üç için değerlendirme yaptık kendi aramız da,ilk üç için tahminler doğru  çıktı başarılarının devamın dilerim.ilk üç teki Ali denizi ve Fehmi talan'ı da tekrar kutlar başarılarınızın devamını dilerim.saygılar...

Nusret Kaya

Sevgili Nusret abi güzel dilek ve temennilerin için çok teşekkür ederim gerçekden çok güzel bir organisasyondu sizlerle birlik de o güzel havayı tenefüs etmek muhabbet etmek güzeldi başka bir etkinlikde tekrar görüşme üzere sevgi ve selamlar.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 07 Mayıs 2011, 20:28:52 »
Tebrikler ramazan kardeşim inşallah daha nice kupalar alacak bu aslan parçası ilk kupayı tavşanlıda alması bir başka güzel oldu,beypazarına selamlar.

Mahir İnci

Sevgili Mahir abi güzel dilek ve temennilerin için çok Teşekkür ederim gerçek den çok güzel bir organisasyondu emeği geçen herkesi kutlar daha nice güzel organisasyonlarda beraber olmak dilegiyle sevgi ve selamlar.

Çevrimdışı Ahmet YILMAZ

• *
  • 1980-Beypazarı.ANKARA
« Yanıtla #35 : 08 Mayıs 2011, 13:00:37 »
canım arkadaşım ramazan.memleketin taa diğer ucunda vatani görevimi yaparken böyle güzel haberleri duymak gerçekten çok sevindirici.Zoro  ilk günden beri senin de benim de favrimdi ki yanılmamışız.daha nice başarılara imza atman dileğiyle....Tekirdağ'dan selamlar,saygılar....

0544 763 20 78
Ahmet YILMAZ
1980-Beypazarı-ANKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 09 Mayıs 2011, 20:39:36 »

Ramazan kardeşim 10 numra köpeğin var söylenecek başka söz yok,ve onun değerini bil.başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum selamlar.

Fehmi TALAN

Fehmi abi güzel yorumun ve temennilerin için çok Teşekkürler senin  köpeğinde gerçekden çok güzel özellikle mera yarışmasında ki stili ve ferması gerçekden görülmeye değerdi sana da daha nice başarılar dilerim.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #37 : 11 Mayıs 2011, 09:10:46 »
Sevgili Anıl güzel dilek ve yorumun için teşekkür ederim evet bu tür yarışmaların en büyük artısıda sanaldan tanıdığımız dostlarla bir araya gelmek bu yüzden bu tür etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkürler.

Çevrimdışı Tayfun ERGÜN

• *
« Yanıtla #38 : 12 Mayıs 2011, 10:37:46 »
Ramazan seni ve zoroyu tebrik ederim. senin bir poınter aşığı olduğunu biliyorum her zamanda en iyisini aradın ben bunu zoroyla yakaladığına inanıyorum.Zoro mükemmel bir pointer ömrü uzun olsun başarılarının devamını dilerim.
Tayfun ERGÜN
1980 Beypazarı/ANKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 13 Mayıs 2011, 15:36:18 »
canım arkadaşım ramazan.memleketin taa diğer ucunda vatani görevimi yaparken böyle güzel haberleri duymak gerçekten çok sevindirici.Zoro  ilk günden beri senin de benim de favrimdi ki yanılmamışız.daha nice başarılara imza atman dileğiyle....Tekirdağ'dan selamlar,saygılar....

Ramazan seni ve zoroyu tebrik ederim. senin bir poınter aşığı olduğunu biliyorum her zamanda en iyisini aradın ben bunu zoroyla yakaladığına inanıyorum.Zoro mükemmel bir pointer ömrü uzun olsun başarılarının devamını dilerim.

Sevgili dostlarım Ahmet ve Tayfun güzel düşünce ve yorumlarınız  için ikinizede çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı Osman KOCABIYIK

• *
« Yanıtla #40 : 14 Mayıs 2011, 00:06:47 »
güzel pointer tebrikler
Osman KOCABIYIK
1977 - SAKARYA

Çevrimdışı Mehmet AYHAN

• Mehmet AYHAN
  • *
  • K.I.F ANKARA POİNTER DERNEĞİ BAŞKANI 1979 ANKARA
    • KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ
« Yanıtla #41 : 14 Mayıs 2011, 14:45:48 »
Maşşallah ZORO ya tebrik ederim Ramazan bey güzel köpeğiniz var ZORO ismi bir benimki sanıyordum ama sizinkide ZOROymuş ne mutlu başarılarınızın devamını dilerim selamlar

KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ

http://ankarapointerdernegi.tr.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 18 Mayıs 2011, 11:24:56 »
Maşşallah ZORO ya tebrik ederim Ramazan bey güzel köpeğiniz var ZORO ismi bir benimki sanıyordum ama sizinkide ZOROymuş ne mutlu başarılarınızın devamını dilerim selamlar

Mehmet bey güzel yorumunuz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim evet köpeklerimizin adaş sizin Zoro'nun da maşşallahı var Allah nazardan saklasın.

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 18 Mayıs 2011, 11:53:35 »
Ramazan aklıma geldide merak ettim. Zoronun soyu nerden acaba?
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 18 Mayıs 2011, 12:09:49 »
Ramazan aklıma geldide merak ettim. Zoronun soyu nerden acaba?

Hüseyin bey Zoro bana Ahmet Yılmaz kardeşimin hediyesidir annesi onun kendi köpeği olan Nino babası Aytekin Kaynak abinin Charly dir konunun başında resimlerle belirttim ama sanırım gözünüzden kaçmış.Selamlar
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2011, 12:29:34 Gönderen: Ramazan BUNARCIOĞLU »

Çevrimiçi Hüsrev KAHRAMAN

• *
  • avlar her zaman benim attığım yerden geçmiyor...
« Yanıtla #45 : 18 Mayıs 2011, 12:26:42 »
RAMAZAN kardeşim seni cani gönülden kutluyorum.ZOROnun başarısı senin vermiş emeyinin ödülü.Allah nazardan saklasın.
Hüsrev KAHRAMAN
1964- Bursa-İnegöl

Çevrimdışı Özgür ŞEN 10

• *
« Yanıtla #46 : 18 Mayıs 2011, 22:56:07 »
maşallah harika bir fiziğe sahip tebrikler,inşallah nice başarılar kazanırsınız.
Özgür ŞEN
balıkesir 1985

Çevrimdışı Yunis BULCA

• *
« Yanıtla #47 : 19 Mayıs 2011, 08:10:13 »
sevgili ramazan ZORO hakettini aldı teprikler başarıların devamını beklerim
Yunis BULCA
1962 ANKARA/Beypazari
0532 408 10 68

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #48 : 20 Mayıs 2011, 14:52:26 »
RAMAZAN kardeşim seni cani gönülden kutluyorum.ZOROnun başarısı senin vermiş emeyinin ödülü.Allah nazardan saklasın.

Hüsrev bey güzel yorumunuz ve temennileriniz için çok Teşekkür ederim.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #49 : 20 Mayıs 2011, 14:56:17 »
maşallah harika bir fiziğe sahip tebrikler,inşallah nice başarılar kazanırsınız.

Özgür bey güzel yorumunuz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.