Ergin kardeþim kendi adýma %100 Mehmet Kayýþ Dostum adýna %90 sana þunlarý söyleye bilirim,
Bizler mera yarýþmalarýna illaki kupa almak oraya þampiyon gelip þampiyon gitmek için katýlmýyoruz, sizlerde takdir edersinizki zaten amaç bu olsaydý bir kaç þampiyonlukdan sonra köpekleri yarýþmalardan çekip sadece izleyici olarak gelip yavru pazarlamaya çalýþýrdýk.
Bizim amacýmýz oralarda sadece inrenette tanýþtýðýmýz ülkemizin çeþitli illerinden gelen abi ve kardeþlerimizle hoþ vakit geçirmek pointerlerin nerede olduðunu görmek.
Þahsým adýna Mehmet kardeþimin-Mehmet Çetinkaya abimin-Selçuk Beyin köpekleri þampiyon olsalardý en az kendi köpeðim olmuþ gibi sevinirdim çünkü bizler bir birimizin köpeklerini ve meziyetlerini herkesden çok biliyoruz hiç birimizin köpeði diðerinden daha iyi veya daha kötü deðil ama canlý mahluk ayný bizler gibi onlarýnda günü gününü tutmuyor.
Mesela benim köpeðim düdüðü boynumda unutup baðýrmamla direk yarýþmayý býraktý þimdi onun mu benim mi hatam
köpeðim kötü köpekmi oldu þimdi...
Ben zamaným el verdiðince ülkemizdeki tüm yarýþmalara katýlacaðým köpeðin köpek kadar deðeri var oralarda sizlerle beraber olmak oturup muhabbet etmek edebilmek benim için en büyük þampiyonluk, keþke her klavye baþýndaki ustalarda benim gibi gelebilseler tanýþsak pointer görsek izlesek hep beraber mest olsak....
Bu arada seterleri ve settercileri gerçekten kutlmak gerek pointerleri sildiler meralardan