Gönderen Konu: Bona cibo ve kennel temizmama.com  (Okunma sayısı 6758 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
Bona cibo ve kennel temizmama.com
« : 02 Mayıs 2011, 11:59:54 »
Arkadaşlar forumdaki konulardan olan temizmama.com ile ilgili avcı arkadaşların olumlu görüşleri nedeniyle bona cibo 15 kg siparişi verdİm.kennel markalı olan ürün daha ucuz fakat benim içime sinmedigi için sipariş vermedim ilk defa mama kullanacagım köpegim  kopay ve 25-30 kg civarında vermem gereken ölçü ve ögün sayısı nedir yardımcı olursan çok memnun olurum

Çevrimdışı Tolga KESKİN

• *
Ynt: Bona cibo ve kennel temizmama.com
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2011, 12:08:30 »
Mama elinize ulaştığında kutunun üzerinde yazar gereken miktarlar.Ben bir ara kullanmışrım ama ezbere konuşmak yanlış olur.
Tolga KESKİN
1977 UŞAK

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Altan ÖZCAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2011, 12:08:38 »
hüseyin bey . illaki fiyata göre kalitede de artış var. boncibo kenel dan kalitelidir.  verilecek miktar ise pakette yazar.  ben de kullandığım için yaklaşık 320-350 gram tek öğün  ve illaki biraz evden takviye gerekiyor.selamlar
Altan  ÖZCAN
1971 NALLIHAN -ANKARA  / İKAMET SAMSUN

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2011, 12:54:39 »
arkadaşım ben ve arkadaşlarım kennel kullanıyoruz şu ana kadar bir yan etkisini görmedik köpeğede gayet kilo aldırıyor.yavrularada bundan veriyoruz iyide büyütüyor.ilerde alerjik bir durum oluştururmu bilemeyiz tabiki bekleyip göreceğiz.

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2011, 13:32:42 »
Protein takviyesi olarak yumurta ve süt kullanacagım ama yeterli gelir mi bilmiyorum mamaya takviye olarak ne önerirsiniz

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 02 Mayıs 2011, 13:39:19 »
hüseyin bey yavrunuz hayırlı ugurlu olsun.

fazla süt ve yumurtanında yani fazla protein yüklemesininde yavruya zararlı olacagını okumuştum bacaklarda egrilige sebeb olabiliyormuş yumurta ve süt miktarınıda dengeli vermek lazım tabiki ustalar daha iyi fikir verecekleridir. saygılar.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Mustafa GÖKKAYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2011, 14:18:48 »
Protein takviyesi olarak yumurta ve süt kullanacagım ama yeterli gelir mi bilmiyorum mamaya takviye olarak ne önerirsiniz
Ben Kucho marka mamasını kullandım.Çok kötü değil ,ama profesyonel bi mama kadar da değil haliyle .bu nedenle ben mamanın yanında Supravit şuruplardan ve yumurta -sütle beraber karıştırarak verdim.(çiftlik denecek kadar büyük bi Bahçe içinde çeşitli hayvanlarım var,süt yoğurt sıkıntı olmuyo anlıcanız)eğer süt vermede sıkıntı yoksa mamayla karıştırıp  verin derim.Ben olsam tabi Özellikle yavruluk döneminde Royal canin vermeye çalışırdım.
www.facebook.com/setterbartin
Setter mi? Tabi ki Setter..!
İyinin düşmanı ,ondan daha iyisidir..!
 MUSTAFA GÖKKAYA-1985/BARTIN-Kozcağız [email protected]

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2011, 14:59:25 »
Köpegi yeni aldım ve yavru 2 adet dogmuş 1 aylıklar ve sütten kesilinceye kadar benimle kalacaklar ve eniklerİ eski sahibi alacak ;( sadece yetişkin için mama süt ve yumurta yaterli sanırım kaynatmak ve yumurtayı çig vermek fark eder mi daha önce ki köpegimi sadece ev yemekleriyle besledim iş yerinde oldugu için zor oluyor o nedenle yeni köpegimde mamaya yöneliyorum

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2011, 16:22:54 »
köpegin pointer yada seterse benim gibi yap boşaldıkça doldur mama kabını...hem karnı hem gözü doysun...diger ırklardansa mama torbasınıda sakla :))nekadar vermen gerekiyorsa okadar ver......
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2011, 17:49:28 »
Yorumda bulunan ve tecrübelerini aktaran arkadaşların hepsİne Çok teşekkür ederim

Çevrimdışı Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU

• *
« Yanıtla #10 : 03 Mayıs 2011, 01:10:25 »
Hüseyin Bey bona-cibo premium mama grubuna giriyor.yani orta kaliteli bir mama.köpeğiniz yetişkin olduğu için gıda alerjisi şekillenmezse kullanmanızda köpeğiniz açısından sakınca yok. mamaya takviye olarak süt kullanmanızı ,süt mide asidini yükselttiği için tavsiye etmem.ara ara haşlanmış yumurta (çiğ yumurta biotin vitaminin eksikliğine neden olur) veya kaynatılmış kemik suyunu mamaya takviye olarak verebilirsiniz.ya da zaman zaman superpremium bir mama ile karıştırarak verebilirsiniz
Vet.Hek.Ece ATABEYOĞLU
1982 BALIKESİR

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
« Yanıtla #11 : 03 Mayıs 2011, 10:23:33 »
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim  ece hanım