mustafa bey saygı duyarım yorumunuza ,ancak bir açıklama getireyim de yargısız infaz olmasın! sizgene de inanmak istediğinize inanın. mustafa bey size verdiğimiz köpek bana ait bir köpek değildi ve size durumu izah ederek verdim köpeği! köpek bir yavru takasıyla bana geldi MUSTAFA ÖZEKEN arkadaşımdan ,ve size köpeği verirken 3 kişiydiniz üçünüzede durumu izah ettim köpek bir kist amaliyatı olmuş ancak yavru verirmi bilemiyorumdedim,size referans olarak köpeği aldığım arkadaşı gösterdim . sizlerden köpeğin geçirdiği operasyonu gizlemedim .siz bu durumu bilerek köpeği aldınız ! köpeğin çiftleşme dönemi geldiğinde acaba gebe kalırmı diye beni birkere daha aradınız ve köpeğin alındığı arkadaşın numarasını istediniz verdim.ne görüştünüz bilemiyorum. o köpekle ilgilenen herkez gibi sizede köpeğin geçirdiği operasyon söylendi. şimdi bu anlamsız tepkinizi anlamak çok imkansız! ama insan oğlu ne yapalım olur,canınız sağolsun. benim bu konudaki tek hatam ben kimseden köpek alıp kimseye vermem vermedimde ,ellerim kırılaydıda o arkadaştan köpeği alıpta size vermeyeydim,insanları kıramıyan benim gibi bir salağa müstahak. siz az bile söylemişsiniz. o köpek benim değildi ,köpeğin geçirdiği operasyon size söylendi,sanıyorum o dönem MUSTAFA yı arayıp ne tür bi operasyon olduğunun detayınıda sordunuz, ancak yinede köpeği benim evimden,benden aldığınız için siz hernekadar av köpeği olark köpeği almış olsanızda ,köpeğinizi üretmek istemek en doğal hakkınız! bu durumu izah etmiş olsamda sanırım siz anlıyamamış kavrıyamamışsınız! ben bunca zaman hiç kimseyi aldatmadım kandıradım,köpek neyse odur verdiğim herköpeğin de arkasında durdum! yine de duracağım siz beni hernekadar sahtekar olarak ta lanse etseniz durumu izah edilmiş bir köpek için,benim busene yetiştireceğim filko bulut yavruların dan buyurun gelin size birtane vereyim.mustafa bey.belki köpeğinize verdiğiniz emeğin karşılığı olmayacaktır bu yavru ancak elimden gelen bu!size durumu anlatırken anladığınız dan emin olmadan köpeği size teslim ettiğimden ötürü,bir başkasının köpeğini birbaşkasına vermek için aracı olduğumdan ötürü suç benim.sizden özür dilerim.buyurun gelin yavrularım hazır olduğunda yavrunuzu alın. ŞUNCA SENE ZANNEDERSEM İNSANLAR ENİ BİRAZ TANIMIŞTIR! BENİ BİLEN BİLSİN ,BİLMEYEN DE BİLENLERDEN ÖĞRENİR SANIRIM. size kendimi tanıtamamışım tanıtmak için bir gayrete sanırım gerek yok.ancak buyurun gelin maduriyetinizi gidereceğim,köpeğiniz de sizde kalabilir.saygılar.