Hocam çok yerinde bir karar.. Ben de Benelli slug alacaktım, baya araştırdım. Son anda maddi olanaklardan dolayı vazgeçip kendi tüfeğime yeni bir namlu yaptırdım. Ama alırsan torununun torunu da kullanır, emin ol. Gelelim namlu konusuna.. Eğer sadece domuza gideceksen (benim gibi), o zaman en doğrusu tek kurşun atmak. Ama şevrotin de atıcam dersen, o zaman 61cm optimum derim. Çünkü kurşun için sıkıntı çıkaracak derecede uzun değilken, şevrotin attığında da çok dağıtmadan av yapabileceğin bir namlu boyu olur. Yani ikisini de idare edebilen bir namlu..
Benelli' nin distribütörü Trabzon' da "Yazıcılar Av".. Yanlış hatırlamıyorsam Adem Bey vardı. Alacağın tüfeğin son fiyatı 1.950 TL.. Yanında hediyeleri var. Kılıf, fişek, harbi takımı, silah yağı gibi.. Fakat öyle bir tüfeğe sıradan bir kılıf vermiyorlar. Çok kaliteli ve şık bir kılıf gönderiyorlar. Konuşursan anlatacaklar zaten..
Bir de Ümraniye/İstanbul' da "Armer Av" var. Burada da Benelli' yi aynı fiyata bulabilirsin. Bu iki yerin dışında elinde hazırda Benelli bulunduran yerlere pek rastlayamazsın. Stok yapıp o kadar parayı bağlamaz çoğu. Getirtmeye kalkarlar, bu da baya bi zaman demek.. Kafana takılan başka birşey varsa yardımcı olabilirim..