aynen katılıyorum arkadaşlara.şimdi hiçbir yaban yetkilisi burda yazılanları okumuyor mu?illaki okuyor yada dolaylı yoldan kulaklarına gidiyordur..çünkü avlakforum.com türkiyenin en büyük avcı sitesi ve türkiyede avcılığa gönül vermiş kişilerin %95 i bu siteye üye.hal böyleyken elbetteki kendi yandaşlarıda onlara bu durumu iletiyordur.ama nafile adamlar yayın prensiplerini reklam üzerine kurmuşlar.zaten kendi görüşüm o kanalda ne doktor ali yi,ne borovalı yı,ne gülçur u hiçbirini sevmiyorum.bence içlerinde bir tane adam var oda ali birerdinç.adam gibi adam,zaten her gittiği yerde çok iyi karşılanması türkiyedeki avcıların onu sevdiğinin göstergesi.ayrıca ötekiler gibi nerde avlandığını saklamıyor.hangi şehir hangi köyde avlanıyorsa açık açık söylüyor.inanın bu site o televizyon kanalından çok daha faydalı.burda ne arasanız var orda ise sadece reklam ve arada ayıp olmasın diye birkaç dakikalık sizden gelenler programı filan.zaten onuda koymasalar kalan üç beş kişide o kanalı izlemez.ata armsan sponsor olmuş doktor ali amerikaya sülün avlamaya gitmiş bana onu gösterme arkadaşım,bana adanadan ahmet emminin,karstan mahmut dayının uzun uzun videolarını gösterki bizden biri ol.yoksa türkiyedeki 8-10 tane zenginin kanalı olmaya devam edersiniz.zaten doktor ali ve ömer borovalı türkiyede avın paralı olması için ellerinden geleni yapıyorlar yapılan yayınlar hep dolaylı veya direk bu konu üzerine.neden çünkü kendileri zengin ve tek kendileri gibiler bassın parayı avlansın diğer orta direk veya durumu kötü olan av merağı yani hastalığı olan kişiler avlanmasın piyasa onlara kalsın istiyorlar.zaten amaçlarınada ulaşacak gibiler az kaldı bunu bu seneki av haritasındanda çok iyi anlayabiliyoruz.nerde keklik varsa orası kırmızı boyalı.paralı avlak için saklanıyor o alanlar.alışveriş konusuna gelince ben bir iğne almadım şimdiye kadar zaten almamda çünkü alanları görüyoruz ve duyuyoruz bir allahın kuluda desinki yabandan şunu aldım şahane,nerdeeee.alan herkes bin pişman haran zıkkım olsun diyor.
inşallah kendilerine çeki düzen verip avcının kanalı olmaya avcının sesi olmaya karar verirler ,yoksa zaten çok değil 5 sene içinde kanalı kapatırlar,çünkü bu böyle yürümez.herkese yeni sezonda kazasız belasız avlar dilerim.rastgele.