Gönderen Konu: yaptıkları gubre reklamlarına inanan varmı ?  (Okunma sayısı 5786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdinç COŞGUN

• *
yaptıkları gubre reklamlarına inanan varmı ?
« : 17 Nisan 2011, 15:23:24 »
gecengun rast geldi neresi bilmiyorum adamın birini dikmişler  5 senelik zeytinlik miş bilmem ne gubresini kullandıgından  10 senelik gibi olmus birde yantarafta bir zeytinlik daha var bakımsız su yuzu gormemiş onunla kıyaslıyolar ayıp yahu milleti bukadar salakmı sanıyolar anlamadım gitti
Erdinç COŞGUN
 02/ 03 / 1982

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ynt: yaptıkları gubre reklamlarına inanan varmı ?
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2011, 15:45:50 »
Erdinç kardeşim meslek icabı bu konuyu, köylülerimiz ve çiftçilerimiz bize de çok soruyorlar.

Aynı şartlar altında yan yana iki parsele bir Demontrasyon kurup gübreli ve gübresiz olarak sonuçlarını görmeden bu konuda hiç kimse bir şey söyleyemez.

Bugüne kadar da hiç bir firma bizlere, yani Tarım Teşkilatına gelip de "arkadaş benim böyle bir ürünüm var, demonstrasyon kuralım, sonuçlarını düzenleyeceğiimiz bir tarla günüyle herkes görsün" demedi...

Hal böyle olunca ne desek boş. Bekli de söyledikleri gibi faydalı bir üründür. Ama ben kendim deneyip sonuçlarını görmeden kimseye tavsiyede bulunmam. Selamlar..
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Erdinç COŞGUN

• *
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2011, 23:14:25 »
alkan bey gubre konusunda gelişi guzel reklam yapı yorlar ben yaparım reklamımı alırım paramı diyolar olmaz oyle organik diye yaptıkları cogu gubre tavuk gubresi su anki durumda bircok tavuk ciftliginin sorunu bir durum ha tavuk gubresi kotumu degil ama cuvala girdi dige faiş fiyata satılmasının anlamı varmı ? yaptıkları reklamlarda degişik markalarda organik gubreler ben kesinlikle tavsıye etmıyorum bu benim gorusum
Erdinç COŞGUN
 02/ 03 / 1982

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2011, 23:25:30 »
valla ben tavsiye ediyorum..ot tohumuna benzeyen yüz gübresini kullanmasınlarda ne kullanırsa kullansınlar...o gübre resmen keklik düşmanı....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ali AKTÜRK

• *
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2011, 23:33:28 »
Tamamen organikse ve dogal hayata zararı yoksa avcılık ve keklikler açısından yüz gübresinden daha iyidir...
Ali AKTÜRK 1977 KAYSERİ
Sözün bilmez bazı nâdan elinden
Yol ağlar, usûl ağlar, erkân ağlar...

Çevrimdışı Mustafa KELEŞ

• *
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2011, 23:35:03 »
Tamamen organikse ve dogal hayata zararı yoksa avcılık ve keklikler açısından yüz gübresinden daha iyidir...
Mustafa KELEŞ
1961 Kızılcahamam ANKARA

Çevrimdışı Erdinç COŞGUN

• *
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2011, 23:50:28 »
valla ben tavsiye ediyorum..ot tohumuna benzeyen yüz gübresini kullanmasınlarda ne kullanırsa kullansınlar...o gübre resmen keklik düşmanı....
aslında yüz gubresi degil tarla surulurken atılması gereken bi gubre ama milletimiz bilincsiz oldugu için topragın ustune atıp geciyor
Erdinç COŞGUN
 02/ 03 / 1982

Çevrimdışı Erdinç COŞGUN

• *
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2011, 23:51:49 »
siz avcılık acısından bakıyosunuz hiçbir işe yaramayan o gubreleri millet para verip alıyo o reklamra inanıp
Erdinç COŞGUN
 02/ 03 / 1982

Çevrimdışı Mustafa KELEŞ

• *
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2011, 00:01:05 »
işe yaramadığını kesin olarak bilmediğimizden yorum yapamıyoruz not bir dostum fidan yetiştiricisi ayaşta onun sölediğine bakarsak yaramıyor.diğer azotlu şeker gübre ile bir senede 5 metre büyüdüğünü gözlerimle gördüm dut ağacı idi saygılar.
Mustafa KELEŞ
1961 Kızılcahamam ANKARA

Çevrimdışı Ali AKTÜRK

• *
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2011, 00:28:13 »
Ayrıca hatırladığım kadarıyla o gübre Amerika'da 25 yıldır yasak..
Erdinç bey ayrıca şikayetiniz için RTÜK'e dilekçe yazmanızı tavsiye ederim.Miiletin kandırılması da engellemiş olur.
Ali AKTÜRK 1977 KAYSERİ
Sözün bilmez bazı nâdan elinden
Yol ağlar, usûl ağlar, erkân ağlar...

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2011, 02:31:39 »
katı gübrelerden sonra şimdide sıvı gübreler sardı ortalığı..yakın köylere gidiyorum..eline bidonla sıvı gübreyi kapan satışta..çoğu çing  çang çong ürünü..insanlara öyle bir anlatıyorlarki inanamazsınız...kardeşim bu işin özeti şu.. tarlandan toprak numunesi al tahlil ettir..sonuca göre gübre kullan..ama nerdeeee...ne zaman işler sarpa sarıyo o zaman tarım ilçenin yolu bulunuyor...eğitim şart..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2011, 02:40:15 »
granullu gubreye hayır
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2011, 19:20:51 »
katı gübrelerden sonra şimdide sıvı gübreler sardı ortalığı..yakın köylere gidiyorum..eline bidonla sıvı gübreyi kapan satışta..çoğu çing  çang çong ürünü..insanlara öyle bir anlatıyorlarki inanamazsınız...kardeşim bu işin özeti şu.. tarlandan toprak numunesi al tahlil ettir..sonuca göre gübre kullan..ama nerdeeee...ne zaman işler sarpa sarıyo o zaman tarım ilçenin yolu bulunuyor...eğitim şart..
sıvı gübreyide tavsiye ederim...avrupada tane gübre kullanımının uzun zamandan beri yasak oldugunu okumuştum....sıvı gübrede yaban hayata fazla zarar vermez inancındayım....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2011, 22:30:43 »
doğru söylüyorsun abi ama bunlara denetim yok..kahvehanede anlatıyorlar anlatıyorlar...sanki buğday dönümüne 1 ton vercekmiş gibi..içlerindeki etken maddeler ne o da belli değil...DDT denilen zehir yıllar önce avrupada yasaklanmış bizde hala köydeki tavuklara serpiliyor...bit pire ölsün diye..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976