Kuşların yuvaya yattığı şu dönemde av köpeğini meraya çıkarmanın, yuvadaki kuşu kaldırmanın verdiği zararı aklı başında herkes bilir.
Birde sezonda isteneneni veremediğinden araziye bırakılmış ve kendi kendine avlanan sahipsiz av köpeklerini görüyoruz. Vicdan sahibi tüm avcılar lütfen bu konulara duyarlı olalım. Bu yanlışları hem yapmayalım, hemde yaptırmayalım.
Sırf bu konuları internet ortamında anlatmak ta yeterli değildir. köyde olsun kasabada olsun şehirde olsun biz avcıların yoğun ve sürekli olarak gittiği kahvehaneler dernekler gibi mekanları vardır. Buralardada bu konuları lütfen gündeme getirelim. Avcılar vicdan sahibidir. Mutlaka hassasiyet gösterecek göstermeyenlerede gerekli uyarıları yapacaktır.
Ahmet Kardeşim.
Tarla burda bırak Martın onüçünü 33 ünde gel bıldırcın bulursan yavrusunu değil tarlayı veririm sana. Senin yaşın kadar benim avcılığım var.
Kişileri suçlayıcı ifadeler kullanmadan eleştiri ve yorumlarımızı ona göre yapalım.
Syn Kadir Alp Abiciğim,,
Bu yazı size ait;
''Kuşların yuvaya yattığı şu dönemde av köpeğini meraya çıkarmanın, yuvadaki kuşu kaldırmanın verdiği zararı aklı başında herkes bilir.
Birde sezonda isteneneni veremediğinden araziye bırakılmış ve kendi kendine avlanan sahipsiz av köpeklerini görüyoruz. Vicdan sahibi tüm avcılar lütfen bu konulara duyarlı olalım. Bu yanlışları hem yapmayalım, hemde yaptırmayalım.
Sırf bu konuları internet ortamında anlatmak ta yeterli değildir. köyde olsun kasabada olsun şehirde olsun biz avcıların yoğun ve sürekli olarak gittiği kahvehaneler dernekler gibi mekanları vardır. Buralardada bu konuları lütfen gündeme getirelim. Avcılar vicdan sahibidir. Mutlaka hassasiyet gösterecek göstermeyenlerede gerekli uyarıları yapacaktır''
Böyle av camiasına böyle yerel yönetim demişinizya,al birini vur ötekine die?Sizde tarla shibisiniz meralar sizin hemde avcısınız?İkilemde kalıyosunuz ne yapacaksanız tarafınızı bilemedim?
Tarla noktasındada sizin olsun Maşallah ALLAH CC daha cok versin,dünya malı dünyada kalır ALLAH razı olsun ahirete hazırlık yaıyorum geç yaşta...
Avcılık noktasındada sanırım yaşla değil tecrübeyle sabit olmalı bu işler.Herkezin tecrübesi kendine.Buyrun Kayseriye gelinde dağda gezelim beraber:)