Bende ij 58 ma, babamda da toz 66 horozlu çifte var. Yenisini deneme şansım olmadı ama özellikle hava soğudukça fark açığa çıkıyor, aynı fişekle hangi tüfeği getirirsen getir ( beretta, benelli, vs yerlileri saymıyorum bile) uzak mesafede bunlar kadar tesirli olacağını sanmıyorum çünkü çok fazla tecrübe ettiğim bir olay. Bana sorarsanız yok hafif gramaj sever yok ince saçma sever gibi şeylere de katılmıyorum, ben 9 numarayla da tavşan vuruyorum 04 numara ile de avlandığım araziye göre, hatta en çok sevdiğim saçma numarası da 0. Tabi yaz sıcağında 32 gram üzeri atmanın anlamı yok zaten yazın bütün tüfekler iş yapıyor. Berettalar geçen kazlara patır patır saçma vuruyor ses geliyor sıkıntı yok ama düşen de yok, rusla atınca kaz havada ölüp düşüyor bilmem örnek verebildim mi. Aşırı şoklu olduğu için av vurmak zordur ama onu da denedim, yerli otomatikle aynı fişek,şok ve mesafeden 1 metre grupman alırken benim ij 58 basket topu kadar bi grupman yaptı. Bana sorarsanız paran çoksa remington, az sa baikal. Zaten amerikada remington markasıyla satılan tek tüfek de baikal mp 153 diye hatırlıyorum.