Tarih
Tarih
Bilgilerin açıklanması
Teknolojik yetenekleri
Alımları
Devam eden malzeme ve ekipman
Kiralık Emlak
Gunsmith Okulu
Sosyal hizmetler
Tüfek Standı
İletişim
İşler
Makaleler
Diploma ve ödülleri
Izhevsk Mekanik İşler 20 Temmuz 1942 kuruldu
1949 yılında silah spor ve avcılık üretimi için üretim oluşturulan
Izhevsk Mekanik İşler askeri küçük silah üretimi için 20 Temmuz 1942 kurulmuştur. Üretilen ilk ürünler Sovyet tanksavar silah ve Degtyarev S.G.Simonova, otomatik tabanca F.V.Tokareva TT VA Gunsmiths biliniyordu.
Savaş sırasında, 130.000 'den fazla tanksavar silah, 1,3 milyon tabanca ve revolver, tabanca 250.000 aydınlatma ve diğer askeri teçhizat yayınlandı.
Ekim 1944 yılından bu yana ulusal ekonominin restorasyonu için ürünler, yeni atölyeler inşa fabrika.
1949 yılında silah spor ve avcılık üretimi için üretim yarattı. Dünyaca ünlü Makarov tabanca üretim.
Bugüne kadar, av tüfekleri, spor ve havalı tüfekler ve tabancalar fazla 100 temel modeller geliştirdi. 17 milyon toplam üretim.
1951 yılında, ülkenin ilk büyük ölçekli üretim ekonominin birçok sektörleri için kütük üretimi için hassas çelik döküm oluşturur. Buster, pneumobeetles ve vantilatörler: O madencilik ekipmanları seri üretim için bir üretim oluşturun.
1953 yılında, TT tabanca üretimi durdurdu ve seri üretim ordu tabanca Makarov (PM) döner ve bugün dünyanın birçok ülkesinde popüler. 1958 yılından bu yana, füze teknolojisi ve elektronik kontrol sistemleri (anti-tank güdümlü füzeler ve roketler, taşınabilir hava savunma sistemleri, vb) yüksek teknoloji üretim yarattı.
1960 yılında o motosiklet 'IZH-Jüpiter için iki silindirli motor üretimi için üretim düzenledi. " Toplam 5 milyondan fazla adet üretildi. Su soğutmalı motor, 1993 yılında son model Afrika yollar boyunca bir motokros Izhevsk, Cape Town başarılı bir sınavdı.
1965 yılından beri, küçük yer değiştirme arabalar "Moskvich", arka aks ve tahrik mili otomobil üretimi için üretim yönetimi üretimi için otomobil fabrikasının inşaatı ile bağlantılı olarak. Yeni bir üretim tesisi inşa.
Bugün, üretim "Lada", vb, araba "Ode" için basınçlı hava fren ağır araçların sistemleri, kardan milleri çeşitli modeller tedarik kompresör üretir
1980 yılında, bitkisel üretim ve teknik yetenekleri, otomatik kurumsal yönetim sistemi, sosyal geliştirme ekibinin geliştirme ve iyileştirme de dahil olmak üzere, kapsamlı bir program odaklı geliştirme geliştirilmiş ve onaylanmıştır.
Işleme, bilgisayar kontrollü makinelerin esnek otomatik hatları ile donatılmış savunma teçhizatı üretimi için yeni üretim tesisleri tanıtan bu program, bir sonucu olarak. 800 ziyaretleri, dispanser, sanatoryum "Pine", fitness merkezi, bir spor çekim merkezi ve diğer işletmeler için yeni bir klinik Bina AgroComplex "Medvedovo" ve "Rus Vine" genişletiyoruz. Et ve sebze gıdaların üretimi için kümes hayvanları, domuz, atölyeler devreye.
1990 yılından bu yana, program, işlemeye başlar "savunma teknolojisi dönüşüm işletmenin geliştirilmesi." Elektrikli ev aletleri ve tarım için ekipman üretimi için Organize karmaşık-mekanize atölye çalışmaları, yenileme olanlar sürmektedir.
Ambalaj sıvı ve katılar için ambalaj ekipmanları üretimi hakim.
Mücadele, hizmet ve sivil silah değişiklik sayısı 2 neredeyse bir kat artırır. ABD'de uluslararası sergi tüfek, Almanya, Arjantin, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Afrika ve diğer ülkelerde her yıl sergilenen yeni öğeler. Küresel pazarlara çıkmak için dış ticaret şirketi "Baykal" yarattı. Dünyanın çeşitli ülkelerinde satış arttı.
Kontrol ve test istasyonu tesisi açık, temelinde "Test ve ateşli silahlar için Ulusal Merkezi."
Için sivil ve hizmet silahların yeni modellerinin geliştirilmesi ve büyük ölçekli üretim SSCB Bakanlar Konseyi Ödülü ve bilim ve teknoloji alanında Rusya Federasyonu Hükümeti verildi. Birçok uzman "Rusya Federasyonu Seçkin tasarımcı" başlığı, "Udmurt Cumhuriyeti onur oluşturucu," "Rusya Federasyonu onur Mühendisi" ve "Udmurt Cumhuriyeti onur Mühendisi verdi." Onların en son çalışma - Bu yeni model pompa eylem ve samozaryadnyhruzhey, kombine av tüfekleri ve hizmet silah bir dizi.
Rus silah, Rusya Federasyonu onur V.A.Yarygin seri mucit ve tasarımcı geleneğini sürdüren yeni bir askeri tabanca oluşturur.
Savunma üretim özel bir teknoloji kullanarak, 1990 yılında kalp pili ve onlara programcılar üretimine başlamıştır. Implante edilebilir kalp pili EX-501 - güvenilirlik ve doğruluk en yüksek derecede gerektiren karmaşık tıbbi cihazlar. Daha sonra, aynı üretim kişinin ürogenital sistem hastalıkları tedavisi için fizyoterapi cihaz "Üro Biofon" sayısında hakim.
Çekiç, elektrikli matkaplar, bant zımpara, güç planlamacıları, testereler, vb size onarım ve inşaat için bir tesisatçı olarak kullanmak için izin veriyoruz çalışma geniş bir aralığı: 1994 yılından bu yana, şirket el aletleri üretmektedir. 2001 yılından bu yana, Köln, Almanya'da metal "IHF" uluslararası bir sergide sergilenen elektrikli el aletleri yeni modelleri.
, 1997 yılından bu yana, savunma teçhizatı için jiroskop üretim deneyimi kullanarak petrol ve gaz endüstrisi için üretim jiroskopik eğim başlar. Ayrıca petrol ve gaz endüstrisi gaz kaldırma piston kurulumu yapılan petrol ve kondens gaz kaldırma için tasarlanmıştır. Rusya'da ilk kez yapılan ve ithal meslektaşları değiştirmenizi sağlar.
Şirketin ürünleri kalitesi ve güvenilirliği için uluslararası standartların gereksinimlerini karşılamak.
Şirketin yönetimi toplumun yaşam ve kolektif standart geliştirmek için en önemli koşul olarak dünya ekonomisine entegrasyon belirleyici faktör olarak ürün kalitesi görmektedir.
Bitkinin Personel Lenin, birçok devlet ve kamu diploma ve sertifikaların Sipariş verildi.
Bugün, Izhevsk Mekanik Tesisi - modern teknolojileri, makine mühendisliği, metalurji, enstrümantasyon, mikroelektronik, sivil ve hizmet silah üreten, ambalaj makineleri, elektrikli el aletleri, mutfak aletleri, gaz ekipmanları, tıbbi malzeme, hassas çelik döküm ile Rusya'nın en büyük çeşitlendirilmiş şirketlerinden biri.