Gönderen Konu: KIF, TÜRKİYE POİNTER ve EDREMİT AVCILAR KULÜBÜ ETKİNLİĞİ  (Okunma sayısı 4873 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz

14-15.MAYIS.2011

KINOLOJİ, KÖPEKLERDE ANOTOMİ VE MERA YARIŞMASI SEMİNERİ
ŞECERE
IRK DEĞERLENDİRMESİ
UYGULAMALI ÖRNEK  MERA YARIŞMASI

Kayıtlar başlamıştır

KAYIT İÇİN İLETİŞİM :
Sedat OSMANOĞLU(Kulüp Bşk.) 05353053111. 

İlhan DEVECİ 05352731429

Saygılarımla İlhan DEVECİ

Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Levent ÖZ

• *
  • BİR LİRALIK TÜFEK ON LİRALIK KÖPEK
Hayırlı olsun.Çok güzel bir etkinlik olacak. Kayıt organizasyonları; ırk standartlarına uygun, ırkının gerçek özelliklerini taşıyan safkan köpeklerin üretilmesine atılan ilk adımdır. Böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirerek, katkılarından dolayı KIF'ı ve  Edremit Merkez Avcılar Kulübünü , Yönetim Kurulunu kutlarım. Katılımın fazla olmasını temenni eder, başarılar dilerim.
Levent ÖZ. 05324144713
1971 Altınoluk-Balıkesir

Çevrimdışı E.Özkan DEMİR

• *
etkinliğe katılan arkadaşlara başarılar
Erdinç Özkan DEMİR
1975 ANKARA
05306036855

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
ÖZHAN abim merhabalar uzun süredir görüşemüyoruz selamlar :) Bende Katılımcı tüm dostlara başarılar dilerim gerçekten ülkemiz olarak iyi işler yapmaya başladık Umarım böyle etkinlikler daha çok olur yapılır saygılar....
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Yavuz AĞAÇDELEN

• *
kardeş kulübümüz edremit avcılar kulübünün bu etkinliginde her zaman oldugu gibi altınoluk avcılık külübü tam kadro yanınızdayız sedat kardeşim başarılar
Yavuz AĞAÇDELEN
1956 BALIKESİR-Altınoluk

Çevrimdışı Vedat HAMURCU

• Müdavim Üyemiz
tüm körfeze hayırlı olsun başarılar
Vedat HAMURCU
1960-Balıkesir/Edremit

Çevrimdışı Özcan ÇALIŞKAN

• *
güzel bir etkinlik olacaktır ama edremit civarında duyurular çok zayıf olduğu için katılım neden li olacağı tartışılır
Özcan ÇALIŞKAN
1980 BALIKESİR /edremit

Çevrimdışı Erkan DURAN

• *
  • .
Ynt: KIF, TÜRKİYE POİNTER ve EDREMİT AVCILAR KULÜBÜ ETKİNLİĞİ
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2011, 22:42:32 »
özhan bey yapmış olduğunuzetkinlik için sizi ve dostlarınızı tebrik ediyorum. ben tekirdağlı bir avcı olarak bizim şehrimizde de böyle aktivetelerin olmasını çok istiyorum. ben köpeğimin  kıf  kaydının olmasını ırk standarlarına uygun olup olmadığı üetilebilirliği varmı bilmek istiyorum ama hangi yolu izleyeceğim kime başvuru yapacağımı bilmiyorum . bana yol gösterirmisiniz ilginiz için şimdiden teşekkurler. başarılarınızın devamını diliyorum ( köpeğim 14 aylık poınter )
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2011, 22:51:07 Gönderen: Erkan DURAN »
Erkan DURAN
1976 çorlu