Gönderen Konu: EĞER BUNU YAPAN İNSANSA, BEN VAZGEÇTİM İNSANLIKTAN  (Okunma sayısı 12665 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet PİLGİR

• Expert Üye
Ynt: EĞER BUNU YAPAN İNSANSA, BEN VAZGEÇTİM İNSANLIKTAN
« Yanıtla #25 : 09 Nisan 2011, 11:20:50 »
şimdi düşünün biraz.bunu yaban yaratık büyük bir ihtimalle birilerinin babası ,eşi,kardeşi veya patronu.....................
ve bu yaratığın yetiştirdiği evlatları ve onun çocuklarını düşünün.......................
sevgisiz,merhametsiz,ilkel ve saygısız bireyler işte böyle çoğalıyor toplumda........
ve sonra onlardan birileri, tanıdığımız veya tanımadığımız birilerini zevk için öldürebiliyor veya 8-10 yaşındaki çocuklara tecavüz edip cesetlerini bir çukura atabiliyor.....................

ALLAH SENİN VE BU ZULME SEYİRCİ KALANLARIN BELASINI VERSİN.SENİN GERÇEK ANLAMDA KATLİN VACİP.
  • 12 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre 2 patlar klasik çifte
  • 20 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre çok patlar
  • setter ve pointer
Mehmet PİLGİR
1966-İstanbul  ( ASLEN İZMİR KARŞIYAKA)

Çevrimdışı Halil ARIK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 09 Nisan 2011, 13:15:10 »
Biz avcıyız sokakta başıboş bir hayvan görünce karnını doyururuz suyunu veririz yaralıysa tedavi ederiz bunlar nasıl insan hiçmi vicdan yok Allah korkusu yok yazıklar olsun
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

Çevrimdışı Çağlar ERDİNÇ

• *
« Yanıtla #27 : 09 Nisan 2011, 13:36:54 »
bunu yapana ve göz yumanlara hayvan desek hayvanlara hakaret etmiş oluruz..
Çağlar ERDİNÇ
1982 Yalova
[email protected]

Çevrimiçi Orhan BİLGİN

• *
Orhan BİLGİN
1988 İstanbul

Çevrimdışı Mehmet PİLGİR

• Expert Üye
« Yanıtla #29 : 10 Nisan 2011, 21:05:32 »
Facebook'taki tepki sonuç verdi!
Köpeği sopayla öldüren çift para cezasına çarptırılmalarının ardından yaşadıkları evi terk etti

Emin ADIGÜZEL/VEZİRKÖPRÜ (Samsun), (DHA)
--------------------------------------------------------------------------------

SAMSUN’un Vezirköprü İlçesi Darıcayalanı Köyü’nde N.Ç.ve eşi A.Ç.’nin bir sahipsiz köpeği sopayla döverek öldürmesi hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Haklarında soruşturma açılan N.Ç. ve A.Ç.’ye Çevre İl Müdürlüğü tarafından, hayvanları koruma kanunu gereğince 400 lira para cezası verildi.

Vezirköprü İlçesi’ne 60 kilometre uzaklıktaki Darıcayalanı Köyü’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, N.Ç. ile eşi A.Ç. evlerinin önüne gelen köpeği sopayla vurarak öldürdü. Bunu gören Şeref Bilir de cep telefonuyla bunu görüntüleyip bir sosyal paylaşım sitesine koydu.

Görüntüyü izleyen hayvanseverler, ayağa kalktı. Havanları koruma dernekleri de bu duruma tepki gösterdi. HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu Samsun Temsilcisi Gül Turan, bunun bir vahşet olduğunu ve sessiz kalmayacaklarını dile getirdi. Konuyu valiliğe ilettiklerini ve yetkili makamların gereğini yerine getirecekleri konusunda söz verdiğini söyleyen Turan, hafta içerisinde köye giderek oradaki diğer köpeklerin durumlarını gözden geçireceklerini anlattı.

Bu arada köpeği döven karı-kocaya da Çevre İl Müdürlüğü, hayvanları koruma kanunu gereğinde toplam 400 lira para cezası verdi. Cep telefonuyla görüntüyü çekip daha sonra internet ortamında paylaşan Şeref Bilir, 2 kişinin yaptığı bir olayın bütün köye mal edildiğini belirterek, "Bu kişiler benim dayım ve eşi olur. Daha önce de köpeklerini dövüyordu. Kendisini bir çok kez uyardım. Ben de artık dayanamadım ve gizlice cep telefonuyla çektim. Gelen tepkiler üzerine dayım ve eşi de köyü terk etti" diye konuştu. Öte yandan bazı internet sitelerinde köyün adının Alan Köyü olarak geçmesi de tepkilere neden oldu. Alan Köyü Muhtarı 28 yaşındaki Ali Demir’i arayan hayvanseverlerin tepkilerini dile getirmesine şaşırdığını söyledi. Demir, "Herkes bizi arıyor. Bize tepki gösteriyor. Olayın yaşandığı köy Darıcayalanı Köyü. Bizim köyümüzün adı ise sadece Alan. Bir yanlış anlaşılma oluyor. Bizde gerekli açıklamayı yapıyoruz" dedi.
  • 12 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre 2 patlar klasik çifte
  • 20 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre çok patlar
  • setter ve pointer
Mehmet PİLGİR
1966-İstanbul  ( ASLEN İZMİR KARŞIYAKA)

Çevrimdışı Mehmet YÖRÜK

• *
  • The Best There is ;)
« Yanıtla #30 : 12 Kasım 2011, 22:52:07 »
ilk anda kapattım.... :( insan degil ! Daha cok sey gecirdim icimden ama yazamıyorumm.. Allah affetmez bu eziyeti :(
Mehmet YÖRÜK
1985 KAYSERİ

Çevrimdışı Mehmet YÖRÜK

• *
  • The Best There is ;)
« Yanıtla #31 : 12 Kasım 2011, 22:53:53 »
Yazıklar olsun sadece para cezası mı ! Hayvan hakları diye bişe var.. Yaşama hakları var bizler gibi... içerden cıkarmamak lazım bunlar gibileri !
Mehmet YÖRÜK
1985 KAYSERİ

Çevrimdışı Oğuzhan ÖZDEMİR

• *
« Yanıtla #32 : 12 Kasım 2011, 22:58:11 »
bunlara insan demek insanlığa bir hakaret olur böyle o...... cocuklarını aynı şekilde cezalandırmalı
Oğuzhan ÖZDEMİR
1977-Samsun/bafra avcıların kralı ''danger''
[img

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
« Yanıtla #33 : 01 Mart 2012, 12:06:08 »
o sopayı vuran ellerin kopsun. onu izleyen o karınında gözleri kör olsun. o zavallının çığlıklarından kat kat mislini çekerek geber.....
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Ziya ELÇİN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #34 : 01 Mart 2012, 12:47:26 »
Allah'tan tek dilediğim; asla ölmesin, sürüm sürüm sürünsün kurda kuşa yem olsun...Keşke seyretmeseydim,perişan oldum.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2012, 12:52:07 Gönderen: Ziya ELÇİN »
Ziya ELÇİN
1960 Sivas/Balıkesir www.asyaav.com.tr

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #35 : 01 Mart 2012, 13:51:40 »
Yazıklar olsun. Ve bu tip kişi ve kişileri allah islah etsin. Ben  bir bayan avcı olarak çevremizde ne kadar başıboş aç  kedi köpek varsa fırınlardan aldığım kuru ekmekleri sulandırıp veriyorum. Hatta bu gün belediye anons yaptı başıboş ve sahipli kedi köpek lerin kuduz aşısını yapacaklarına dair belediyeye haber verdim de geldiler halen aşı devam ediyor.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Ender GİRGİÇ

• *
« Yanıtla #36 : 01 Mart 2012, 13:58:15 »
A.....S.....BEN BU ADAMLARIN KARISINNINDA
Ender GİRGİÇ
1971-İSTANBUL
0543 457 92 99

ŞAMPİYON PARİS

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 01 Mart 2012, 14:09:44 »
Yazacak cok ......Edecek cok......... Lafım var ama site etigine uymaz O canlınında ALLAH ı  var en kısa zamanda  ettigini sen de bulursun - ALLAHIN  Hak tecellisi seni bigün bulur ve BELANI VERİR