Gönderen Konu: Deutsch Drahthaar Derneği VJP(Genç Köpek Sınavı) Sonuçları  (Okunma sayısı 5870 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *

1- Kalinka vom WILDMEISTER- DD - 66 puan - Göktürk BAĞDAN/ Göktürk BAĞDAN

2- Alug vom BEYPAZARI- DD -61 puan - Cem ÇOKDAŞ/ Cem ÇOKDAŞ

3- Karlo v.d. BERKELQUELLE- DD - 60 PUAN -Gökhan TÜRK/ Gökhan TÜRK  

4- Kintus vom WILDMEISTER- DD - 58 puan - Aziz OMUR/ Erol CAN

5- Janko vom WILDMEISTER- DD - 56 puan - Aziz TUNA/ Aziz TUNA

6- Helen v.d. HAGEMÜHLE- DD - 54 puan - Yüksel TAŞKIN/ Yüksel TAŞKIN

7- Grief v.d HAGEMÜHLE- DD - 54 puan - Rıdavn KOCATAŞ/ Rıdvan KOCATAŞ

8- Arthus vom WILDMEISTER- DD - 52 puan - Can Kaya FESÇİ/ Can Kaya FESÇİ

9- Junker III v.d. WISSOWER KLINKEN- DD - 52 puan - Orhan TÜRKOĞLU/ Orhan TÜRKOĞLU

10- Janka vom WILDMEISTER- DD - 51 puan - Atilla KAYNARCA/ Hakan İRA

11- Julius vom WILDMEISTER- DD - 50 puan - Ercan GÜNGÖR/ Emre HOŞTEN

12- Marko vom WILDMEISTER- DD - 48 puan - Tolga ŞAHİN/ Ayhan KESİM

13- Khan vom WILDMESISTER- DD  - 48 puan - Hakan UYGUR/ Hakan UYGUR

14- Şila III- DD  - 45 puan - Şevket ÇOLAK/ Şevket ÇOLAK

15- Beter- DD - 45 puan - Ramazan KİLLİ/ Ramazan KİLLİ

16- Kalle v.d. BERKELQUELLE- DD - 34 puan - Mehmet TUNÇ/ Mehmet TUNÇ

17- Jasper vom WILDMEISTER- DD - 32 puan - Alphan AKAR /  Metin ÖZTÜRK

18- Linus vom WILDMEISTER- DD - 26 puan - Murat KULAKOĞLU/ Erol CAN

19- Cessi- WEI- Geçmedi- Özgünay KAZIMOĞLU/ Özgünay KAZIMOĞLU

Katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2011, 15:22:30 Gönderen: Emrah ERDAL »
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Bilgilendirmeler için teşekkür eder,derece yapan arkadaşları tebrik ederim.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Soner EKER

• *
   Katılan tüm arkadaşları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum sizler bizim öncülerimizsiniz hepinize selamlar
Bu arada yarışmaya giren drahthaarlardan benim bildiğim 3 tanesi  benim ilim Kırklareli'den olması benim için çok sevindirici 

1- Kalinka vom WILDMEISTER- DD - 66 puan - Göktürk BAĞDAN/ Göktürk BAĞDAN

6- Helen v.d. HAGEMÜHLE- DD - 54 puan - Yüksel TAŞKIN/ Yüksel TAŞKIN

11- Julius vom WILDMEISTER- DD - 50 puan - Ercan GÜNGÖR/ Emre HOŞTEN

Hepinize selamlar Soner EKER

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Uğur SAYAN

• *
  • KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN OLUR DEVRAN DÖNER
bence aslıl sevindirici olan sevgili emrah erdal ve turgay sulunun köpekleri arasında geçen yani türkiyede eşleşme olan bir köpeğin dereceye girmesi tebrikler emrah ve turgay abi....
Ugur SAYAN
1980 BOLU/ MUDURNU

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
bence aslıl sevindirici olan sevgili emrah erdal ve turgay sulunun köpekleri arasında geçen yani türkiyede eşleşme olan bir köpeğin dereceye girmesi tebrikler emrah ve turgay abi....

Uğur kardeşim ben şunu her zaman söylüyorum. Türkiyede doğan ve av kanları çok yüksek olan köpekler var fakat bunları eğitip sınava sokacak kişi yok. Almanya köpeklerinin kanları çok sağlam fakat Türkiyedeki köpeklerin av kanları çok yüksek. Eğer eğitebilecek vakti olabilecek bir babayiğit olsa von, mon, vd si olmayan ana baba meçhul olarak geçen köpeklerin bile dereceleri alt üst edeceğine inanıyorum. Heleki bodo ve rita zaten tescilli köpekler.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Hakan ÖZEK

• *
Hakan ÖZEK
1972 - İstanbul SEFAKÖY Duhul- LÜLEBURGAZ Sakızköy

Çevrimdışı Ertan SERT

• Müdavim Üyemiz
Ertan SERT
1961 TRABZON / SAMSUN İKAMET
[imghttp://http://

Çevrimdışı Cüneyt NOYAN

• Müdavim Üyemiz
  • avci
    • www.cuneytnoyan.azbuz.com
tebrıkler...
Cüneyt NOYAN
1977 Çeşme-Midyat
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
derece alan arkadaşları kutlarım
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Soner EKER

• *
Uğur kardeşim ben şunu her zaman söylüyorum. Türkiyede doğan ve av kanları çok yüksek olan köpekler var fakat bunları eğitip sınava sokacak kişi yok. Almanya köpeklerinin kanları çok sağlam fakat Türkiyedeki köpeklerin av kanları çok yüksek. Eğer eğitebilecek vakti olabilecek bir babayiğit olsa von, mon, vd si olmayan ana baba meçhul olarak geçen köpeklerin bile dereceleri alt üst edeceğine inanıyorum. Heleki bodo ve rita zaten tescilli köpekler.
 Evet Rıdvan bey bu konuda size sonuna kadar katılıyorum, av kanı yönünden ülkemizde çok süper avcı drahthaar'lar var ama yarışma işi tamamen emek,masraf ve çok fazla özveri isteyen işler olduğundan çoğu kişi( ben dahil)bundan kaçınarak köpeğim bana hizmet etsin,benim önümde av yapsında yarışmada şöyle dursun diyoruz.Ama yanlış anlaşılmasın yarışmalara giren tüm arkadaşları canı gönülden destekliyor ve hatta onlara fedakarlıklarından dolayı özeniyoruz.  Tüm Drahthaar'cılara ve bu işe gönül verenlere Selamlar Saygılar.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2011, 23:32:24 Gönderen: Soner EKER »

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: Deutsch Drahthaar Derneği VJP(Genç Köpek Sınavı) Sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Nisan 2011, 08:59:21 »
  Evet Rıdvan bey bu konuda size sonuna kadar katılıyorum, av kanı yönünden ülkemizde çok süper avcı drahthaar'lar var ama yarışma işi tamamen emek,masraf ve çok fazla özveri isteyen işler olduğundan çoğu kişi( ben dahil)bundan kaçınarak köpeğim bana hizmet etsin,benim önümde av yapsında yarışmada şöyle dursun diyoruz.Ama yanlış anlaşılmasın yarışmalara giren tüm arkadaşları canı gönülden destekliyor ve hatta onlara fedakarlıklarından dolayı özeniyoruz.  Tüm Drahthaar'cılara ve bu işe gönül verenlere Selamlar Saygılar.

Soner abi yarışmalaradan kaçınman gayet normal ama bu bir sınav. Köpeklerimiz güzelse onları seviyorsak, kanını ve nesillerinide kayıt altına aldırmak onların hakkı. Duyduğuma görede İster ana baba yurtdışından gelip Türkiyede doğmuş, istersede uzun senelerdir Türkiyede üretilen drahthaarlar olsun, B SINIFI denilen köpeklerin 2011 itibari ile DD derneğine kayıtları sonmuş. Bence ellerimizdeki Türkiye doğumlu köpekleri bu sınavlara sokalım. Benim köpeğim güzeldi, keşke kayıt etttirseymişim dememek lazım.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
MErhaba Arkadaşlar ;
 Derece yapan köpek sahipleri için çok guru verici bir durum . Bir gün bende kendi köpeğimi yretiştirip onun derece aldığını görmek istiyorum . Oğlumun büyüyüp bi iş sahibi olduğunu görsem yeter dienler gibi bişey işte benimkisi de :) . İşimden dolayı yeteri kadar vakit ayırabilirim , güzel secereli bir drahtaar arıyorum . İleri de yarışmalara katılabileceğim bir köpek olmalı bu yuzden de secereli güsel bir köpek arıyorum . Bu yarışmada derece alan arkadşların köpeklerinin kanlarından olabilr elbette. Bu sınava katılan arkadaşlardan sitemizde olan var mı ? Tanışmak isterim kendileri ile
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ